ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Superirko
    25. Ožujak 2021. 17:04

miki0

Lavice pokusavam inhalirati sinomarinom al neda blizu masku stavit, ne pomaze ni crtic, ni mobitel ni nista, trga se urla izvija, jedva ju muz drzi a ja masem tom maskom pred licem da proba bar malo udahnut.
    A usisavanje isto, samo cekam da ju u oko upiknem kolko se jako trga. Danas sam plakala skupa s njom ujutro dok smo joj cistili nosic.
    Neznam kak da joj pomognem a nemoze spavat ni jest ni nis 😞 i jako je cendrava zbog toga pa ju nemlgu ni zabavit nicime.
    Evo danas mi jos nije spavala jer nemoze zaspati od nosica.

Mikio, 
    Citam vase muke pa sam se sjetila sto je nama upalilo. 
    Imas u Mulleru za kupiti usni usisavac za nos- to je doslovno mekana cjevcica na nastavku za nos. Izgleda kao nastavak za sauger ali umjesto na sauger ti vuces na usta. Besumno je i ne brini ne mozes udahnuti smrkljice jer imas izmedju filter. 😬 
    Ja sam svojoj I saugala s time kad bi zaspala. Ona spava a ja se dosuljam, gurnem nastavak u nosnicu i vucem. 😂😂😂 blesavo ali jbg pomoglo je. 
    Btw, ja sam kupila i nastavak za sauger i onaj rucni na baterije i skuzili smo da na silu ne ide nista.... 
    ja sam svakodnevno palila ovaj rucni pa bi ju malo skakljala s time, pa bih sebi cistila nos, pa malo njoj po licu i sve uz hihotanje i zabavu. Nije joj bilo zabavno ali smo svaki dan nekoliko puta istrazivali taj rucni sauger dok se nije naviknula na njega. Sad se jaaako veseli kad vidi da ga vadim. Isto i s inhalatorom. Kupili smo onaj samsungov koji izgleda kao tuljan i prvo smo ga samo gledali upaljenog, pa smo stavljali masku na nos dok je ugasen, pa smo krenuli s kratkim inhalacijama. 10-15 sekundi i onda joj dosadi... i tak smo povecavali trajanje dok se nije naviknula. Sad se i njemu veseli. 
    Nadam se da ce pomoci i da ce malena uskoro prodisati kako treba. 
    Sretno! 

• Zarica
    25. Ožujak 2021. 17:38

Mikio, a bas bed. Tak je i nas malac bio na pocetku. Jednom smo tako uspjeli 10tak sekundi ga na silu drzat uz  masku i mob i onda ko da je nekak skuzio da ne boli ni nis pa se opustio. Mada je i dalje bilo kako kad.
    Al savjeti od Superirko se cine obecavajuci. Mi samo nismo imali vremena za duze upoznavanje jer je bila hica kao i vama.
    Grizli, mi se doma i danas tako inhaliramo:)
    Annika, a jadnicak i on i ti. Pa kak to da nikako ne ide sa tim spavanjem. Jeste se konzultirali mozda s nekim u vezi toga? 

Grizli
    25. Ožujak 2021. 18:57

Mikio moja kuma kaze ova krema da pomaze. Maze se djeci na prsa ili ako daju ispod nosa jos bolje s time da nesmije nos biti nadrazen od brisanja da ih ne pecka. Kune se u tu kremicu sa njih troje paaa... Sad neznam dal ju imas od koga nabaviti.
    Ja sam bas zalosna pretrazila 3 Lidla danas i nigdje ne mozemo nac onaj stolic sa 2 stolcice za klince 😒 😕... Moja mama naumila to kupiti M za Uskrs al nista nismo nasli. Za utjehu uspjela nac u jednom lidlu ljetne rompere 2 komada za 20 kn. Takve iste je imala proslo ljeto i bili nam zakon za spavanje. 

• daly56
    25. Ožujak 2021. 19:40

Poštovane dame,vjerovatno ćete mi se smijati ali mislim da nisam dovoljno educirana i željela sam čuti vaše mišljenje o ovome.Nikada nisam imala spolni odnos s dečkom.Prije smo to prakticirali preko odjeće ali već godinu dana ne zbog mog ogromnog straha od trudnoće. Vjerovatno ne bih trenutno osjećala strah da mi se nije desilo nešto čudno ovaj mjesec.Posljednju menstruaciju sam imala 22.02.,bila je sasvim normalna,uredna ali otkako je završila možda sam samo dva dana imala bijelo pranje a ostatak ciklusa,nekih 17/18 dana sam imala smeckasti iscjedak koji je varirao od svijetlo smedje do tamno smedje,dva dana pomjesano s rozim iscjedkom a u dva navrata je bilo malo krvi.Evo već dva dana je sve uredu,menstruaciju jos nisam dobila.Uglavnom imam uredne cikluse ali zbog te promjene pojavio mi se strah.Znam da može doći do poremećaja ciklusa,bila sam i prehladjena,imala temperaturu jednu noć,nisam se dobro ni oblačila,bila sam pod stresom ali strah koji osjećam natjerao me da se vama obratim zbog naredne situacije.Naime,zanima me da li je moguća trudnoća ukoliko me dečko dirao po goloj stražnjici rukama na kojima je moglo biti malo sperme? Postoji li mogućnost da se nešto slilo do rodnice i da na taj način ostanem trudna (bila sam u sjedećem položaju)? Na ostalim forumima djevojke su mi rekle da nije moguće ali sam htjela čuti i vaše mišljenje.
    Pitala sam jednog doktora online,rekao je kako nije moguće jer nikad nisam imala spolni odnos.Zeljela bih vas jos nesto pitati? Istina je da nikad nisam imala spolni odnos,dakle nikad nije bilo ni blizu penetracije niti je bilo pokušaja ali zanima me da li je moguće da se himen nekad oštetio s obzirom da je dečko nekad prstima prodirao u vaginu i to preko odjeće (donji veš i strample) ne duboko,ali sam nekad osjetila bol pa me strah da li je moguće da je na taj način himen mogao puknuti i da je onda moglo uspjeti nešto doći do rodnice ako mu je bilo sperme na rukama kad me dirao po goloj stražnjici?
    Hvala vam.

beba2025❤
    25. Ožujak 2021. 21:24

Mikio, bas ih i ja tražim, ne znam zašto ih nigdje nema,, ako nađem, javim.
    Ima bojica za bebe od drugih proizvođača, ali ne znam da li su antialergijske.. 

Grizli
    25. Ožujak 2021. 21:34

Mikio pogledam ti ja u nasoj jendoj knjizari mislim da sam ih vidila. M je dobila Bic Kids bojice al jos ih ne dozivljava. 2 sekunde svrlja i ode. Pise na njima da su za 2+ doduse, trokutaste su... Neznam si su kupljene al vidim da ih imaju  na https://bazzar.hr/p/Z63QXZV-bojice-bic-kids-evolution-triangle-12-boja-pk12-8297356 a oni ti u ponudi imju i neke giotto al neznam dal su to te koje bis ti.

Losa moja obozava pecatirati i kupila joj isto neke pecatice u Tediju frknula ih u kantu zenska i uzela natrag pecat od moje firme. Sad sa time pecatira, jedan da ja pricala na telefon ona mirno sjedi i pecatira, stavila ju na hamer papir. Kad sam se okrenula ona otisla sa hamera i pecatira po parketu 🙄🤷‍♀️ Zaposlila se zena u upravi 😂...  Nego nisi vidila moje pitanje pa ponavljam sorry al mi je bitno znati... Jel se onom bazencicu odvojeno puse glava od puža od ostalih dijelova bazena. Ili je sve jedan ventil?

• mom12
    25. Ožujak 2021. 22:52

Mozete kupit u ljekarni onu kremu sta mirise na mentol al pitatajte za koju je dob...crveni poklopac ima pa pokusajte nadam se da ce pomoc...nezam kako objasnit strucnije😅😅...
    Jel ko zna kako se placa preko aliexpresa i dali se na svaki prozvod plqca shipping ili?? Nisam nikad narucivala😅😅😅

• mom12
    25. Ožujak 2021. 22:55

Daly ako je bilo samo to ne vjerujem da je doslo do trudnoce...

Grizli
    26. Ožujak 2021. 08:30

Mikio ima na stranici lafaboo bojice 18+ bas pise. A nasla sam i neke slike koje se bojaju vodom tj imas 4 crteza bezboje i olovku u koju sipas boju i time kad prolazis mjenja se boja na papiru u sarene. Kad se osusi dodje opet bezbojno. Bas sam narucila jedan paket da vidim. Cini mi se zgodno za njih. https://lafaboo.com/bojanje-vodom-u-sumi-igracka-3364/?search_q=Boj
    Losa tnx ma bitno mi da stane u auto da ne moran bas sve ispuhavat svaki put.

Angelly
    26. Ožujak 2021. 11:45

Grizli  joj ovo mi se bas nekak fora cini, i ja bi bojala s tim 😄 fala za link

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.