Losa, pocela sam u ponedjeljak raditi od doma. Za 10 dana ću i u ured povremeno. U utorak su me već bacili u vatru s poslom danas je ko da nisam ni otisla🙄. A mali doma vec nakon sat dva,al dobro, preživjeti ću. Danas je trebao biti na spavanju prvi put ali su se njegove obje tete razbolile pa smo u spojenoj grupi bili, uglavnom super se on drži budući mu se tak mijenjaju tete. U podne sam ga pokupila i doma je sad do 2 spavao. Kaze teta da ne place, da je opcinjen igračkama i da je malo problem jer cupa curice. A to i sestri radi i ne znam kako ga više natjerati da prestane. Nocas se budio od 1 svakih sat vremena u placu, računala sam da je to stres zbog razdvajanja jer čim ga uzmem u ruke smiri se.
.
Kako vi napredujete?
.
Mikio naviknu se na sve pa ce se i na pomjeranje sata. Najgore što se može dogoditi je da se par dana budi ranije.
Losa tnx
I ja sam primjetila da moja hoce papir i olovku...i mi cemo pokusat sa tim nekim bojama..ona hoce sve osim igracaka😅😅😅...
Drzim 🤞🤞🤞 da su bebice bolje...
Al normalno je da se i razbole na ovom ludom vremenu malo hladno malo toplo😕😕....
Mikio kod nas opet isto problemi sa jedenjem. Nece cak ni palentu i sir zadnjih par dana. Valjda dodje svakih 20 dana period da zafrkava. Vec drugi dan nece jest ništa pametno osim kupovne hipp neke kasice od batata. Katastrofa! A onda ju to zastopa i taaako... 🙄
Ja se isto odusevila kad sam vidila te bojice jedva cekam da nam dodje paketic.
Lavice 😒 a super da N je dobro poceo sa vrticem nadan se da ce prestat cupat curke.
Hej žene, vi se baš raspisale. Ja vas škicnem ali ne stignem baš tipkati, od idućeg tjedna će valjda biti i na poslu malo zatišje. T je koma postao sa spavanjem po noći. Baš smo mm i ja pričali da je gori nego dok je sisao. Od ponoći do jutra brat bratu probudi se 15 puta, jučer ujutro smo se u 5 ustali 😒 došla na posao i htjela si zalijepiti kapke. Mikio kako je N? Josić još zeza? Ja ti T mažem respibalmom na prsa i n aleđa kad je poštopan, sinomarin, i imamo Philips inhalator ali je to muka za inhalirat ga, tako da mu je mm kupio neki bešumno i jako mali koji ide na punjive baterije i to si harambaša sam drži. A usisavač za nos uff, kum i mm su improvizirali sa crijevom, uključimo ga u 3 sobi i onda da bez problema, al kad je prehlađen i netko dođe k nama bude milijun upitnika iznad glave.. Losa baš me potreslo kad si napisala za onu bebicu od 6 mj. 😓😢 Grizli mi smo imali prošlo ljeto neka dva bazenčića i naš veliki, pa se mali gospodin samo kod nas sa Fredovim kolutom kupao 😀
Ostalo komentiram navečer kad zaspi.. btw Beba lijepo je vidjeti da si nam se vratila na forum 😁😀
Eto i nas među bolesnima 😒... Morali ispuhati nosic usisavacem prvi put pa je bilo malo drame, al uspjela sam u hranilicu je sjest pa s leđa da ne bježi. Bas me sokiralo koliko toga moze biti unutra. Probala sa elektricnim i da ona ga ne gasi mozda bi i uspjeli sto ovako taman stvori vakuum i ona ga ugasi tako da smo morali usisavac kojeg se i tako boji ko vrag tamjama. Mene isto grlo, mm i dalje koma no krasno
.
Ostali bolesnici kako ste?
Losa znam za ove nase vrtiće da imaju pravilo da se djeca moraju dovest izmedu 6 i 8 onda zakljucavaju vrata. Al mozes doc po dijete kad hoćeš s time da ima nekih mama kojima su djeca samo do 12 a placaju pun boravak iako bi to bio kao poluboravak.
Mi smo evo opet smrkavi bili i ja i L, ali danas je bolje. Tjedan dana usisavanja, ali naviknuo se na usisavac pa samo malo prosvjeduje... Nema vise onog urlanja..
Mi moramo do 9 doci u vrtic, a mislim da ga mozemo pokupiti kada zelimo.. Ja sam znala u 13h ici po njega ali zato što je bio budan. Jer u nasem vrticu spavaju od pola 12 do 14. Mozda je i kod vas tako, Losa, pa kao da ne dolazis po njega dok spavaju..
Mislim da se nemoze pokupit ptije zbog spavanja...jer valjda od 12 12ipo spavaju pa do 2 i mislim da se moze prije spavanja pokupit ili iza...nisam sto posto al mislim da je to razlog
Žene jedno pitanje jeste i vi neroznije i grintavije ili neznam kako bi to nazvala izbaci vas iz takta nesto bezveze od kad su djeca dosla? Raspravljala sam se sa mm o tome jer mi stalno to priovara da bi se samo svađala od kad je M se rodila. Ne s njim nego s ljudima oko nas. Neke stvari koje bi me prije izule iz cipela od bijesa sad sam 0 bodova hladna ko led, al zato popizdim i odmah kaže sta mislim bez obzira o kome se radi. Neznam zasto je to tako al ne mogu presutiti ili se praviti luda i gotovo, najčešće to bude vezano za M. Recimo primjer jucer je dosao svekar koji je putem prosao pol hrvatske, 2 lidla, kafic i neznam sta sve ne i kad jeusao u stan uopce nije ruke oprao, cipele pune blata usetao u dnevni. Nisam od onih koja trazi da se ljudi izuvaju kad dodju al opet ako imas blato na obucista je tesko skinut ih. I uzeo M se super kao, ja na to poludia i rekla mu direkt da dok ne opere ruke mi ne dira djete, a i da bi mu sin mogao slape dat a ne da blato nosi po podu s kojeg M sve mece u usta, a ako mu ne pase da ode van iz stana. Realno mogla sam to i na finiji način al meni u sekundi prekipi natakve stari. Sad je susjed austrijanc krenuo busiti zid koji je između njih i M sobice a M taman zaspala, isla na vrata rec da prestane, a kako i tako nas ne podnosi frajer nastavio montiravat jer eto on ne spava nocu jer nama dijete place. Toliko me to na nerviralo da mi dodje da ga prebijem koliko me razbjesnio. Iako M i dalje spava al vidim da se svako malo okrene i vjerojatno ce ju na kraju to i prouditi, a spavala nocas nikako...
Žene jedno pitanje jeste i vi neroznije i grintavije ili neznam kako bi to nazvala izbaci vas iz takta nesto bezveze od kad su djeca dosla? Raspravljala sam se sa mm o tome jer mi stalno to priovara da bi se samo svađala od kad je M se rodila. Ne s njim nego s ljudima oko nas. Neke stvari koje bi me prije izule iz cipela od bijesa sad sam 0 bodova hladna ko led, al zato popizdim i odmah kaže sta mislim bez obzira o kome se radi. Neznam zasto je to tako al ne mogu presutiti ili se praviti luda i gotovo, najčešće to bude vezano za M. Recimo primjer jucer je dosao svekar koji je putem prosao pol hrvatske, 2 lidla, kafic i neznam sta sve ne i kad jeusao u stan uopce nije ruke oprao, cipele pune blata usetao u dnevni. Nisam od onih koja trazi da se ljudi izuvaju kad dodju al opet ako imas blato na obucista je tesko skinut ih. I uzeo M se super kao, ja na to poludia i rekla mu direkt da dok ne opere ruke mi ne dira djete, a i da bi mu sin mogao slape dat a ne da blato nosi po podu s kojeg M sve mece u usta, a ako mu ne pase da ode van iz stana. Realno mogla sam to i na finiji način al meni u sekundi prekipi natakve stari. Sad je susjed austrijanc krenuo busiti zid koji je između njih i M sobice a M taman zaspala, isla na vrata rec da prestane, a kako i tako nas ne podnosi frajer nastavio montiravat jer eto on ne spava nocu jer nama dijete place. Toliko me to na nerviralo da mi dodje da ga prebijem koliko me razbjesnio. Iako M i dalje spava al vidim da se svako malo okrene i vjerojatno ce ju na kraju to i prouditi, a spavala nocas nikako…
Grizli ja takva postala, kod mene su pripremljene papuče za goste i sredstvo za dezinfekciju ruku na par mjesta. Ali sad sve što na umu to na drumu..
Cure koliko puta se moze na dan usisat nosic aspiratorom na usisavac? Stalno joj curi nos, da spricat sa aquamarisom, jednom smo usisali al si sad misli da mozda pred svanje vecera jos jednom da moze bar malo spavat. Mislim da joj raste temp trenutno je na 37.6, a ja imam 37.7 🙄 tako da ocito cirkus tek slijedi.
Sortiraj odgovore
Najstariji