ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    24. Ožujak 2021. 23:57

Hvala beba i lavice, evo ja u nekom bedu i nesanici u 23:58 naručila njoj dvije preslatke majice i sebi dvije haljine, sveukupno za 120kn i s besplatnom dostavom. Sad mi je mrvicu lakše 🙈

[/url

• Zarica
    25. Ožujak 2021. 00:05

Evo i ja upravo narucila dvoje hlaca i dvije majce. Nisam ni skuzila da je stiska s vremenom :D A bas nema nista 86. Nadam se da ce mu hlace 80 bit ok kak velite da imaju malo dulje modele. 

Grizli
    25. Ožujak 2021. 08:06

Pa svasta ne kuzim to za sinsay. Ja kad sam stisla dostava ono i sa strane pisalo je to kako sam rekla, al ocito sam trebala ici dalje ulogirat se a nisam. A mozda i bolje da nisam jer ce mi se ormari raspast koliko robe imamo. Posebno M 🙊. Al steta bas sam pikirala bodije neke. 😏 Ljenost.
    Loptice imamo vec dugo i cesto se igra s njima. Razbaca ih po svukud al nova igra je da ih vraca u vrecu i pomogne pokupiti na kraju pa joj ne mogu oduzet to vec kad se voli igrat s time.
    Losa vidim da po mjerama da je veci pa mi izgleda zgodno i za plazu ako odemo na cijeli dan. Nego jel se glava puse odvojeno ili se sve skupa puse?

• Zarica
    25. Ožujak 2021. 08:39

A bezveze, sad sam probala kanselirat narudzbu, al ne ide. Probat cu vratit hlacice onda, fakat mi ne treba vise tih fejk 80.

• Zarica
    25. Ožujak 2021. 08:55

Grizli, meni je pisalo da je đabe tek kad sam stavila stvari u košaricu i išla je pregledati prije plaćanja. 

beba2025❤
    25. Ožujak 2021. 09:20

Zarica

A bezveze, sad sam probala kanselirat narudzbu, al ne ide. Probat cu vratit hlacice onda, fakat mi ne treba vise tih fejk 80.

Zarice, pošalji im mail i otkaži, ako već jesi i ne žele, odbij paket mailom kad ti dostavna pošalje obavijest o pošiljci, ako im vraćaš, moraš platiti pt. do njih.. Osim ako imaš nešto što ipak želiš iz narudžbe.. Uglavnom, izadju ususret☺️

beba2025❤
    25. Ožujak 2021. 11:56

Losa, meni su pokupili besplatno kad je bila njihova greska, a kad sam htjela vratiti jer nije odgovaralo, iako sam uzela dobru velicinu, ja sam platila pt.
    Nebitno.. Valjda kako kome🤭🤭

• Zarica
    25. Ožujak 2021. 12:48

Ja vec platila karticom. To nije problem? Sad cu ima slat mail.
    Losa, pa to zvuci stvarno dobro :) Nadam se da ce se tako i nastaviti. Moj je nekako krenuo bas plakati tamo negdje drugi tjedan kad je skuzio da je ovo postalo svajodnevno.

annika
    25. Ožujak 2021. 14:39

Ja ću vam mahnuti na brzinu. Baš nam je neko loše razdoblje i ja stvarno ne stignem ništa, ne spava a i ono što spava, spava na meni, veliki milijun stvari za školu...baš sam polomljena i fizički i psihički 
    Držim fige da mali bolesnici što prije ozdrave.

[iimg]

Grizli
    25. Ožujak 2021. 15:59

Losa super za prvi dan... Nek i dalje bude dobro mu da se brzo navikne.
    Annika 💪💪 drzi se i izdrzi...
    Mikio ajme meni bas nikako vas ne ide. Cek idem pitat kumu nesto je bila spominjala neka cudesa da pomazu njenim klincima, al neznm kako se zove...
    Sjetila sam se kako smo mi ko klinci se inhalirali kad nije bilo svi tih cudesa. Mama bi nam zagrijala loncic vode stavila unutra mentu ili kamilicu pa se pokrili rucnikom i imhalirali se. Znam da smo sestra i ja se natjecale koja ce duze izdrzat toboze. Al to pali ocito kod velike djece.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.