Ovde daju odbijenicu i to je to...jer su ovde svi vrtici prenatrpani...sad je cijena i privatnih kao i drzavnih ni tu nema mjesta...ma nemam pojma...sad su novi upisi a valjda se otvara jedan novi vrtic pa cemo pokusat valjda ce bit cca 100 mjesta koliko sam ih razumila...ako se otvori😏😏
A jeste cjepile sve sa god dana? I koliko ima sad cjepiva sa god dana
Mom, Vita se nije cijepila s godinu i neće još bar dva mjeseca. U startu smo malo kasnili pa je imala virozu pa koronu, danas joj je zadnji dan izolacije i od danas mora proći 2 mjeseca do cijepljenja, tako nam je pedi rekla. Prvo će dobiti moparu (valjda, mozak mi ne funkcionira) a onda nadocjepljivanje. Ne znam kolika će bit razlika između, kad smo zadnji put bili na pregledu je komentirala da bi voljela da to do ljeta riješimo.
Moji su na listi, nije ih nitko zvao a ne znam ni kako to sad ide obzirom da su prebolili/boluju. Ja se nisam prijavila ali sve više mislim da kad prođu sve ove rizične hoću 🤷
[/url
Jutro... Kod nas divno... M cijelu noc urlikala, nije dala ispuhat nos pa smo sjedecki spavale, jer kad god bi legla ju pocela je plakat i tako sve dokle god joj nisam uspjela uspricat aquamaris onda ju valjda on naskakljao pa je ppcela kihat i izasli smrkljici. Al je i dalje plakala i kasljala. Cak mislim da ju grlo boli 😕 ili neznam sta. Srecom nema temp pa se nadam da je to bila samo jedna noc. Sad turbo vesela i nabrijana za razliku od mene koja sam krepana i nakon 2 kave, a mm je oduzet sa 37 i zacepljenog nosa.
Mikio kako je kod vas? Tko je ono jos bolestan?
Kod nas su upisi u vrtic kraj 4, pocetak 5 mjeseca... Nadam se da cemo dobiti mjesto.
Jutro :)
Ajme svi nesto bolesni..drzim fige svima da ozdravite 🤞🤞
Grizli vi ste nedavno prebolili koronu zar ne?
.
Mi se isto nismo cijepili s godinu i necemo tako skoro...u 7om mjesecu tek idemo na kontrolu pa ce mu onda vaditi krv i slati na testiranje za alergiju(zbog bjelanjka). Rekla je da ce ovisno o tom testiranju onda odluciti kad i kako ce ga cijepiti.
.
Za cjepivo protiv korone se ne mislim prijaviti nit cijepiti dokle god ne budemo prisiljeni. Po ovom sto pise po novinama ni nema nekog velikog smisla jer se i dalje mozes zarazit nekim drugim sojem i sl. A da ne kazem ak si te srece pa da dobijes ove divne nuspojave...neka hvala.
Jutro :)
Ajme svi nesto bolesni..drzim fige svima da ozdravite 🤞🤞
Grizli vi ste nedavno prebolili koronu zar ne?
.
Mi se isto nismo cijepili s godinu i necemo tako skoro…u 7om mjesecu tek idemo na kontrolu pa ce mu onda vaditi krv i slati na testiranje za alergiju(zbog bjelanjka). Rekla je da ce ovisno o tom testiranju onda odluciti kad i kako ce ga cijepiti.
.
Za cjepivo protiv korone se ne mislim prijaviti nit cijepiti dokle god ne budemo prisiljeni. Po ovom sto pise po novinama ni nema nekog velikog smisla jer se i dalje mozes zarazit nekim drugim sojem i sl. A da ne kazem ak si te srece pa da dobijes ove divne nuspojave…neka hvala.
Ono sto te cjepivo stiti skoro 100% od tezih oblika bolesti, dakle mozes se i zarizit i prenosit al sanse da ces imat zivotno teske simptome je jako mala. Realno ja sam malog protiv rote cjepila i pokupio je...ali mu je kratko trajala sa slabijim simptomima.
Mare ne ne nismo imali koronu. Mislili jesu da imamo pa smo bili u izolaciji dok se nisam 2 put testirala jer su prvo mislili da je onaj brzi test lazno negativan a pcr se cekao termin. Tako da smo mi jos u igri za pokupiti koronu 🙄...
Angelly kako ste vi?
Losa joooj te sinsay hlacice su meni bile prosle godine najdraze koje je imala. Znaci velicinu 62 je prvo nosila kao duge, poslije kao kapri skoro cijelo ljeto. Peri deri nista im nije bilo. Al sad nemam di ih uzet a sa postarinom mi se uopce ne isplate.
Meni dosao h&m paket kratke hlace i bodiji bez rukava. Kratke hlacice su preslatke 😍... Kao prava mama djevojcice kupila kombinaci zeleno, sivo, bež 😄😄😄😄
Grizli na sinsayu ti je još danas besplatna postarina.
Mom mi smo se isto prijavili prošle godine u 4.mj za ovu da upadnemo
Losa ja isto jako volim sinsay!
Ljeti vam se izbjegava cijepljenje inace.
Grizli mogla si narezan luk kraj krevetica stavit joj..
Vrtic bio suuuper danas. Bili su vani kad sam došla po njega, bio je opcinjen tetom koja je plesala i pjevala pa je jedva dosao k meni,tocno je imao facu zakaj sad moram ici!? Sutra ruca s njima, a u petak spava(ko prezivi pričati ce🙈🙈).
Želim svima brzo ozdravljenje 🙏
Ja sam u ovoj korona situaciji naucila da je o tome bolje ne raspravljativecina ljudi ima misljenje koje im se nece promijeniti nikakvim dokazima.
Ja bi samo da to sve cim prije zavrsi, a nece zavrsit prije nego se procjepimo. I to je to…
A slazem se tu s tobom 😂 nek svatko radi sto je najbolje za njega...ja isto zelim sve ovo da sto prije prodje...
Grizli mi smo dobro, ja sam umorna ko pas i jedva cekam prestat tu radit...i veselim se moru i ljetu i toplom vremenu 😍
Lavice je sipak free dostava. Besplatno u trgovinu Sinsay koja mi je u Rijeci, jer ovi u Puli ne primaju pakete bar su mi tako zadnji put rekli jer je mala trgovina kaoooo... Ili nakon 350 kn kupnje je free, sve manje se placa 30kn.😏 Kako mislis luk da sam joj stavila kraj krevetica? Pojasni molim te meni tutleku.
Angelly 😊 koliko jos moras raditi?
Ja sam isto medju onima kojima se ne svidja bit kunic :D
Neki moji poznanici su se vec cijepili. Problem je sto cjepiva u ambulante nisu distrubuirana po potrebama, vec je svugdje poslan isti broj doza (tako su meni objasnili). Pa sad ovisno o tome koliko starijih i bolesnih ima u vasoj ambulanti, toliko cete duze cekati.
Mom, kaj nije da zakonom imas pravo na vrtic. Neki ti mora bit dodjeljen, doduse moguce da ti lokacijski nece odgovarati...
Sortiraj odgovore
Najstariji