Ja se ne planiram cijepiti i inace naravno podrzavam cjepljenje, al ovo ne :P
Mikio, ista je terapeutica, al mi nismo bili na vjezbama oko 2 mjeseca zbog izolacije pa njegovih bolesti itd. Tak da je ovo sad skroz druga faza. Sad vec prohodavamo.
Losa, bas zvuci da je bilo tesko. Ja bi isto vjerojatno sada negdje odustala od svih tih pretraga i mucenja. Malac je super i to je to:)
Mi danas imali super dan u vrticu. Mislim stvarno da je do te jedne tete. Cini mi se kad je tamo da je on fakat dobre volje, a kad je nema totalni kaos i plac.
Losa, ja polazem sve nade u taj probiotik :P Kaze mi da je probala sve zivo, i imunoglukane i vitamine i sve po redu i nis nije djelovalo osim ovog i jednog sirupa koji se u hrv moze od seste godine, a u Srbiji od trece :D. Ona sad ima vec malo starije klince. Rekla je da bi joj ta panda doslovce prodjelovala odmah nakon primjene, takorec kao lijek, a ne prevencija. A ne bih se htjela urec, al i mom malcu se instat prorijedilo kasljanje i prosao nosic.
Pozdrav mamasite! Nova sam tu pa bi se priključila u ovu grupu ako može? 🙂🙂
Mom svugdje je tako al to ti se odnosi na one koji CE ove godine do 31.8. napuniti godinu 😉
Da ove godine..al kako onda da krene sa 1 god ako nije napunila god 31.8 nego u 12 mj...tada ce imat skoro 2 god
Mikio, ni ja nisam imala pojma da je Suput rodila :D Evo sad mi tek iskocila vijest. Sto me cudi jer ne znam iz kojeg razloga zena iskace iz pastete.
Mujgica, naravno, kolko je beba stara? Kak ste? Odkud?
mom nis mi nije jasno:) Nas se isto rodio kasnije, al u 1.mjesecu. Samo je krenuo i kasnije u vrtic. Za starije grupe to nije bitno, stavit ce ga u grupu za dobnu skupinu kojoj pripada. Ako jmce biti mladja od dve god onda ce ici u grupu za raspon od godinu dana do dvije.
Mujgica, naravno, kolko je beba stara? Kak ste? Odkud?
Curka je stara 3 mjeseca. Zagorke smo 😁😁 Super smo. Od kud ste vi?
Mom svugdje je tako al to ti se odnosi na one koji CE ove godine do 31.8. napuniti godinu 😉
Da ove godine..al kako onda da krene sa 1 god ako nije napunila god 31.8 nego u 12 mj…tada ce imat skoro 2 god
To je uvijet, dakle ne može se upisati dijete koje će 1.9. ove godine napuniti godinu. Ne znam ako su toliko striktni ali kužiš poantu, to je donja starosna granica:)
[/url
Mom, i mene si zbunila 😁
Upisi su kod nas uvijek u svibnju, za rujan. Mi smo ga znaci prijavili kad je imao 4 mjeseca i kao dobili odbijenicu jer te godine do 31.8. nije napunio godinu dana ALI je onda isao na listu cekanja. Kad je napunio godinu dana i kad smo rijesili cijepljenje, onda je krenuo u vrtic.
-
M ovaj tjedan opet u vrticu poceo smrcati i kasljati, sad je mm s njim i kaze da misli da ima temp 😏. Doslovno je opet bio 3 dana u vrticu i sad je opet bolestan.... jadno dijete 😔
-
Ciscenje nosa, boze sacuvaj... 😱
Mm ga smota u rucnik kao tortilju 🤣 pa onda nekako, ali to je sve traumaticno.
-
🤞 da svi skupa ozdrave
LoSa posto sam nova ne snalazim se jos pa ne mogu pronaci temu koja bi odgovarala mojoj bebi. Ako znate koju bila bi Vam zahvalna da mi preporucite 🙂
LoSa posto sam nova ne snalazim se jos pa ne mogu pronaci temu koja bi odgovarala mojoj bebi. Ako znate koju bila bi Vam zahvalna da mi preporucite 🙂
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/zimske-bebe-2020-2021-35082?page=1079
Na ovoj temi su bebice stare kao i tvoja pa ti je bolja za praćenje situacija koje trenutno prolazite 🙂
[/url
DeeDee hvala puno 🥰
LoSa komentiram ali vidim da niko ne odg pa sam mislila mozda zene vise nisu aktivne.
Hvala Vam svima na prijemu,pokusat cu pronaci grupu koja mi odgovara za moju curku. LP
Sortiraj odgovore
Najstariji