MARe ja sam svom za godišnjicu braka poklonila to da sam odustala od kupnje robot usisavača, oduševljen je
Ahahahah ❤️❤️❤️❤️
[/url
LoSa sretna prva rockalica 🥳🥳 izljubi ga puno za sve nas ovdje!!
E a za Kaufland jel isto od danas ponuda igracaka?
joj Mikio, thanks:) ja sam htjela. Onda odustajem od guralice i idem po ovo🎉🎉🎉
Mrgud ja ti imam isti problem s presvlacenjem. Nekad ga ostavim u*ranog malo duze dok mi dodje muz ili netko da mi pomogne jer to stvarno bude nemoguca misija.
A prvih 8 mj to dijete nije mrdalo dok bi se mijenjale pelene.
Al opcenito mrzi oblacenje, svlacenje i presvlacenje..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Losa, sretan rođendan malom bebanu! 🤗🥳 Nek mu je najljepši i nadam se jedini u korona atmosferi 😏
Grizli, strasno!! Desilo se i meni jednom, s cokoladom, zvuci nemoguce, ali eto. Ja stvarno imam fobije od toga. Super sto ti je m znao reagirati 👏
Mare, hahah spasis se od gusenja pa zavrsis s polomljenim rebrima 🤣
-
Ne znam vise koja ne pisala za plakanje, ista stvar. Sve s djecom me pogađa kao nikad 😬, ne znam kako cu se ponasati kad se vratim u "stari" zivot.
Redfox, Oleovit kapnem na zlicu uz dorucak, na kasicu.
-
Kod nas u Lidlu bilo svega. Mama otisla prije 7, kupila guralicu, neki glazbeni instrument, drvene kocke i jos neke puzzle. Kaze da je 20 ljudi ispred nje islo na djecje kuhinje i trgovine i da je npr to trebala, da bi se morala potuc 😆😅.-
-
Sad kako smo kod kuce pa nam frendovi dolaze skuzila sam kako se mali pravi vazan 😆😆. Sve demonstrira, puze 300 na sat, ne pazi uopce, smije se stalno, ma jooooj, luda kuca.
Annika a ja mm kupila bas robotski usisavac za rođendan prije par godina jer on nije htio meni ga kupiti. 😂😂😂 Jos i s njegovom karticom platila mu ga 🤣🤣🤣.
Lavice a jbg nisam imala torte od sad jedem samo linoladu i nutellu umjesto orasastih.
Da sam bar punu saku samo 1 je bio. I sta je najironicnije nisam ga zagrizla a van ispljunula jednu polovicu. Drugu jos neznamo gdje je završila. Zarice nisam izgubila svijest al sam bila na dobrom putu ocito jer mm kaze da mi su jezik i usne pobijelile skroz i onda je skuzio da je vrag odnio salu.
Vidim zestoko peljusenje lidla je bilo... Mm nakon sto je 1h tamo proveo vrati se bez icega 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ vidio moju sestru s kuhinjom i moju mamu sa neke 3 kutije pa kaze otisao van da ga fras ne udari od dimenzija.
.
Za presvlacenje mojoj je glavna zanimacija u zadnje vrijeme mobitel. Stari mob sam upalila, nema karticu, baterija mu traje pol dana al ima funkciju da ju zabavi za svako presvlacenje.
LoSa sretan rođendan "malcu" 😘
Hvala na komentarima mog posta. Odmah mi je lakše. Imam neko sranje sa štitnjačom, pa sam već mislila da me možda zato "šora" a ja bi rađe onu drugu nuspojavu - mršavljenje. 😂
Super su igračke, al ja sam odustala od kupovanja. Škrtica. 🤭 Ima igračaka a igra se sa bocom, kutijicama i sl. Kad dođe vrijeme za bicikl bez pedala onda ga bum gledala, i slično. Ne mislim skladištiti.
Sad sam mislila uzeti joj onu malu fotelju. Našla na netu za 130kn na beba .com. hr crvenu al je trenutno nema na stanju pa čekam. Inače su mi dezeni na tim foteljicama svi ko šaka u oko, al ajde ovu bi preživila.
Iskusnije mame.. Jel ta fotelja isplativa uopće?
Deda polako na tavan sprema sve stvari koje ne koristimo, namjeravam naći neku trudnicu koja će roditi tak krajem iduće godine i sve pokloniti, od kolica 3u1, hranilice, kadica, odjeće, obuće,.. ali bi rado da znam da neću dat nekome ko će to pobacati. Tu kod nas znaju ciganke obilaziti. Na kraju stvari budu pobacane na izlazu iz sela po cesti i u grabi. Odvratno. Ono, ak nećeš onda nemoj ni uzeti.
Grizli sreća da je muž bio blizu! Užas..
Losa srecan rodjendan🥳🥳🥳 Uzivajte u vasem danu😃
Lavice mm je odusevljen tom sjedalicom sto ima tvoja malena😃 Ja za sada insistiram samo na tome da je bezbjedna i da se moze okretati. Ja gledam ocjene na adac i öamtc, ali i ja mislim da su realno sve bezbjedne. Kao i Losa, i ja sam vaga, tako da nakon sto godina traganja svedem izbor na 100 modela, pa onda gnjavim mm da odluci😄
Ifkaminja ja sam i prije bila osjetljiva, ali od kako imam dijete to se uduplalo, tako da mislim da je skoro svima tako. Posebno kad se radi o djeci...
Grizli hvala Bogu da se dobro zavrsilo. Bas strasno! Cuvaj se.
Red Fox ja mu samo kapnem dvije kapi ujutro direktno u usta. Inace je uvijek nemiran i voli da radi sve kontra od onoga sto treba, ali za cudo uglavnom otvori usta kad prinesem kapi, radimo to od rodjenja pa valjda naucio😂 Jos u porodilistu nam je sestra pokazala kako lagano prstima da pritisnemo sa obje strane da otvori usta, ali ne znam kako to da opisem... U sustini otvoris saku i jedan obraz blago pritisnes palcem, a drugi kaziprstom i automatski otvori usta.
Mare za poklon ja svom uglavnom odaberem nesto od tehnike jer je lud za tim.
Mrgud i kod nas je cirkus sa presvlacenjem. On nece uopste da lezi, a ne znam kako drugacije da ga presvucem.Uglavnom mu dajem nesto da se igra, animiram ga i borimo se dok ne zavrsimo.
Ja mu pelenu uz 100 igracaka presvucem i onda sjedecki oblacenje
Znaci guralica vise ne postoji. Ipak sam se nje zazeljela. Isla sam u onaj Lidl u Skorpikovoj gdje nikome nije usput. Nema. Losa, uzela sam tu kocku i onaj bat kao i ti jos ujutro, al ovo sam mu bas htjela pod bor. Mislim da je super dozivljaj za klince. Jos mu je u lidlu i baka nakupovala nekih stvari tak da imamo hrpu igracaka sad i planiram ih pola vratit. Samo da skuzim koje su mu najzanimljivije.
Sortiraj odgovore
Najstariji