ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    12. Studeni 2020. 09:23

Grizli🤣🤣🤣🤣od gašenja i gušenja🤣🤣🤣🤣Ajme dokrajčiti će me ovaj autocorrect🤯🤯🤯
    .
    P.s. malo sam odsutna zadnjih dana, naime svekricima je 60.rockas u istom mjesecu i kao poklon im radimo iznenađenje makeover terase/loggie ovaj vikend. Pa sam posvuda kupujem te sitnice,dodje kci iz vrtica i ode dan😮

Valkris
    12. Studeni 2020. 09:46

Losa, sretan rodendan velikom decku 🥳🥳🥳🥳🎂🎂🎂🎂🎂
    Lavica, javi ak ima sta, ja tek iza 18h mogu ici pa da ne idem uzalud...
    Grizli, cestitke za eu fondove, i uzas za gusenje 😖
    I drugo nisam zapamtila.. Moj sve manje jede AD-a, pa smo uveli jogurt jucer. Oduševljen je 🙂🙂
    I muz mi stalno govori da se smirim jer ce sve bit lakse kad se preselimo na kat. A nikako da se to pokrene.... Ti majstori.. Prvo nas neki sjebali, napravili nacrte, sve dogovorili i ni traga ni glasa.. Ma joj..

Macutica
    12. Studeni 2020. 09:59

Losa sretan 1️⃣ veliki malom frajeru 🤩🎉🎈🎊🎈

Evo ja sam danas dala pola njene male zlicice samljevenih przenih ljesnjaka u vocnu kasicu, vjerujem da bude sve ok, jer konzumirala je vec neke stvari koje imaju orasasto u tragovima, a mi nemamo alergija i ona do sada nije imala reakcija.. Ako danas bude sve ok, sutra cu 1 zlicicu.

mala.le.90.
    12. Studeni 2020. 10:26

Losa sretan prvi rodjendan i lijepo ga proslavite🥰
    Grizli, ja sam toliko ispraksirala s malim to gusenje da sam zamisljala kako te dizem naopako i lupam po ledjima dok sam citala🤣🤣
    Mikio,ma pojeo je puno smokija. Bio je grozan u voznji autom pa sam ga time uspjesno smirila. I pozalila.
    Mi smo isto u potrazi za as od 0 do 36, mozete nastaviti s preporukama👋

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    12. Studeni 2020. 10:37

Losa sretan rockas najvecem borcu i pobjedniku 😘🥳🥳 sad se moras prestat bedirat oko 11 mj,pa imas najbolji razlog 😉 nadam se da ce proslava proc super😉
    Meni juces najbolja frendica imala rockas, prosli tjedan dana, sljedeci muz, a onda krajem mj ja. 🥳🥳
    Moji isto nisu bili u lidlu 🙄 ici cu popodne ako kaj ostane..

Lorena94
    12. Studeni 2020. 10:42

Jutro /dan! Losa sretan 1 rođendan! Sve najbolje i najljepše želim od ❤️ tebi 👏 jer si sve i svašt kroz tih godinu dana prošla i ostala hrabra i jaka!
    Grizli čestitam na projektu! A navečer stvarno krišku torte 🤭 zezam, meni se negdje prije zatrkalo u krivi sokak kak mi kažemo...
    Kod nas standard da nema ništa što sam htjela kupit, moji su u pon išli po onaj usisavač jer T je opsjednut usisavačem, naravno nema, zovi tetku ona obišla 4 Lidla po Slvoniji u ni jednom nema! Opet im slala mail, po ne znam koji put i nagrdila. Kod nas je uvijek guzva da je to strašno, peošle god ja onaka trudna, debela ne sjećam se više po što sam išla, zove me ujutro deda aj ide on sa mnom da ne idem sama, došli 5 do 8, kod nas se u 8 otvra, njih 100 pred vratima progurala se prije dede da uđem okrenem se on maltene u kolicima nekakva dvojicama mu na leđima.. Ma užas...

annika
    12. Studeni 2020. 10:47

Losa sretan rodjendan malom velikom dječaku🥳
    Meni oči zasuze kad skuzim da nam se bliži godina, vjerovatno jer mi je on zadnja beba
    Ja tebe beba ne mogu spojiti s tim tetovažama i pirsinzima jer si mi baš nekako nježna i osjetljiva ( i sama si rekla, da ne bi bilo), to kad napišeš zamišljam te kao neku dominu s bičem i lateks čizmama🤭
    Grizli ajme, znam taj osjećaj- been there, done that. Sreća da ti je muž bio kući. Užas
    Malale moj nije imao problem s kakanjem ali ga je trbuh bolio cijelu noc od tog bobija

[iimg]

Damnarexx 🌺
    12. Studeni 2020. 11:14

Losa Sretan rođendan malom borcu! 😍😍
    Sve najbolje mu zelim, neka ga sreca prati kroz zivot✨
    Grizli najjezila sam se😬😬pas m! Glavno da je sve dobro proslo. Bas se bojim gusenja...
    Deedee i ja sam isto placipicka postala.... A kad tu reklamu kad vidim🥺🥺 
    Nekako uvjek pustim suzu kad nema nikoga u blizini. Pred deckom sam plakala tri puta u cetiri god. Imam taj neki problem pokazat tu stranu osjecaja... Ne znam u cemu je problem😏 
    Nakon poroda sam bas jako osjetljiva na djecu. To je valjda normalno.
    Beba i moja🐷 sve manje pije ADa, ne kuzim zasto. Inace je pila 210ml i sad otkako je bila bolesna je bas smanjila, mislila sam da ce vratit staro al 0 bodova.
    Sad pije okp 150ml, a kasice necu ni spominjat. Slabo....
    Otkrila sam vocni baby musli iz DMa i trenutno nam to za dorucak super prolazi🤞 ubacim joj jos koju vocku unutra.
    .
    Ja sam decka poslala u Lidl, valjda bude uhvatio tu kornjacicu😁

Red Fox
    12. Studeni 2020. 11:26

Losa sretan rodendan malom velikom decku 🥳 lijepo proslavite i zabavite se 🥳
    Kak smo imali listu termina za porode tak sad cekamo rodendane 😂😂
    Beba moj isto tak ko i tvoja, hvala jer ti to tak opusteno napises, a ja se svaki dan grizem kak jede premalo 🤦🏼‍♀️ Bas si me smirila❤️
    DeeDee predobro za guralicu, javi kak ce joj se svidjeti
    Grizli cestitam na projektu, a ovo za badem 😳 dobro da je sve dobro proslo
    Mikio imali ste i vi dobat ulov u lidlu 😂 mi nemamo mjesta vise za te igracke 🤦🏼‍♀️ moram dozirati malo
    Kaj se tice torte ja bi svom dala malo, al jucer smo mu opet probali dati jaje, cijelo lice mu je pocrvenilo. I od mandarina isto. Tak da budem ja njemu posebnu tortu da ne bude flekav na slikama 😂 jer me bas strah na kaj sve moze reagirati.
    Bas vas par dana hocu pitati, kak dajete oleovit kapi? Moj nece po novom zinuti pa kapnem na dudu. Jel mogu staviti na flips? (I moj nema problema sa kakanjem, a jede ih sigurno 5 na dan)

MaRe
    12. Studeni 2020. 11:30

Sretan rođendan prvoj bebi foruma 🥳🥳🥳🥳 
    Prosle godine je sve preplasio ali njemu se samo zurilo da sto prije upozna svijet 😘😘 
    .
    Lavice taj tvoj autocorrect 🤣🤣🤣
    .
    Grizli pa jesi punu saku morala natrpat 🤣 salim se...sva sreca da ti je muz bio. Sad kad spominjete gusenje sjetila sam se da sam negdje citala da se trebamo bacit na naslon od kreveta ili stolice ako smo sami...ja kakve sam srece jos bi rebra polomila usput 🤣
    .
    Annika Beba je po danu ko one plavuše s Beverley Hillsa a po noci oblači kožu i vadi bič 🤣🤣
    .
    Imate kakvu ideju sta da muzu kupim za prvu godišnjicu braka? Posto smo vec 8 skupa vec sam vecinu tog ispucala xD
    Izašao je novi Assassin Creed..pa kontam mozda to iako nece imat kad igrati 🙈
    Nit pije nit pusi pa mi tu puno toga ode..mozda ona torta od slatkiša...aaaa nemam pojma xD Najbolje da sebi kupim spavaćicu i eto mu poklona 🤣🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.