prvo da čestitam Damnarexx na malenom dječaku a onda da se nasmijem na Angellynog kolegu i LoSu jer sam ja već zamislila LoSu kako mrtva ozbiljna govori ginekologu da ona želi na bolovanje jer kolegi smrdi iz usta i ona to ne može izdržati
Dalje- nadam se da je svim klincima bolje. Ovo su definitvno najgori mjeseci za kojekakve boleštine
Grizli i Petra- moj muž je kao vi, njemu ne bude dobro kad vidi kako ja slažem stvari
ajde da vas razveselim malo- svekrva bila s klincima dok me nije bilo, jel. ja im nakuhala svega tako da joj bilo dosadno pa je sve police sa knjigama, mirisnim svijećama, fotkama i teglicama s cvijećem ispremještala- to je jednostavno tako puno ljepše. Znači ne oprati prozore, popeglati ili samo se družiti s unučadi već je misija bila uljepšati moje ružne police kako bi svijetu a pogotovo njoj bile ljepše
putujemo danas za zg, opet dolazi na dan pa mozgam vratiti sve na staro i gledati je kako se muči ili je pustiti d auživa u plodu svog mukotrpnog rada
[iimg]
Annika ja bi sve vrazila i zaljepila ljepilom pa nek proba maknut. 😠 Stvarno sta je s glavom. A na pregledu sretno.
PetraB držite se i Taani isto da sto prije ozdrave svi!
Annika ja isto navijam za preslaganje 😆
Hvala cure na savjetima kako sto prije na bolovanje 😎😅 mislila sam izdrzat 3mj pa vidjet za dalje...u medjuvremenu sef mi sam nabija nove projekte uz moj stalni posao...jedva mu cekam vidjet facu 😛 jos me kao neki dan pitao da kad planiram drugo, skoro sam umra od smijeha
Ajme bas vas dosta ima bolesnih..nakupilo se...drzimo fige svima za brzi oporavak. 😘😘
Damnarexx cestitke na pišonji 💙💙💙
Lavice odmorite :)
Angelly sve zavisi kakav ti je dr. Ova moja ne da komplikacije i bolovanje nikako...na srecu ja se kod nje prebacila vec na komplikacijama pa nije se mogla buniti xD Od legice sestra medicinska sestra i skoro do kraja joj nije dala bolovanje dok ova se nije posvađala sa njom.
Annika ja sam alegicna na to...a i volim se inatit pa cak i da je bolje ja odmah vracam sve na svoje mjesto. Sretno na kontroli.
.
Mi imali radove za vikend i jos malo pa napokon gotovo...brisem prasinu..nisu stavili zastitu na vrata i sva mi prasina izletila po kuci kako su jucer brusili zidove...mlade sam dobila 🙄🙄🙄
I A uzeo maramice pa si brise cipele ili ide za mnom popravlja 🤣🤣
Ja fakat nis ne stizem 🙈 nikako vas ulovit 😁
Damnarexx cestitke na decku, super da ti se ostvarila zelja 🥳🥳
Annika sretno na pregledu 💪 kaj se slaganja tice ja bih ostavila tako kako je i bas me zanima dal bi ona ponovo ispremjestala 😈🙈
Bas vas je puno bolesnih i bas mi to zao procitat. Svima zelim cim prije ozdravljenje 😘🤞
Grizli drago mi je da si bar malo bolje. I da si u ovoj godini dobila termin 🙈😂
Mikio steta za kucu. Al znas kak to ide, nesto se zatvori drugo otvori 🤞 “grickamo” se u cetvrtak 😉
Lavice ljubomorna sam na tvoj vikend 🙈 ja se nadam da cemo mi za uskrs nekam na more 😁
Kod nas nema puno novog osim kaj je mali naucio penjat se po stepenicama. Pa sad staaaalno hoce gore dolje. Na dane je predivno dijete koje se igra sam sa sobom. Na dane opet navecer imamo drame i ne mozemo ga po 2-3 sata natjerat na spavanje i to vec postanu ful histeriziranja. Mislim da cemo definitivno ukinut popodnevno spavanje 🙄
Izmedu ostalog sveki zakljucila da je mali “preziv” i da ona ipak ne zna kak ce ga cuvat cijeli dan 🤦♀️ Na kraju mi se poklopilo savrseno da imam sestricnu koja privremno trazi nes dok si ne sredi dalje zivotne planove i dogovorile smo da mi uleti na pola radnog vremena i onda ga predaje svekrvi. U teoriji mi za sad to zvuci super. Budemo vidjeli za 2 tjedna 🙈. A rade platim njoj nego nekom nepoznatom. (Vrtici i dalje svi redom popunjeni, a i kad se podijelimo za ljetni godisnji stvarno mi je bzvz upisivat ga za 2-3 mj)..
Mikio mozda da odes do sveki danas malo da taj holter ocita nesto ako vec ima sto ocitavat. Sretno i da otkre uzrok da se rijesis tegoba.
Sad da se ispusem jer cu puknut...
Taman kad sam pomislila kako je moja sveki se smirila mm me iznenadi objavom... Da mu je javila samo da u cetvrtak u 8 bude po nju u Rijeci (od nas 100km u jednom smjeru) doveze ju kod nas doma da bude sa M, i onda ju vozi u Pulu (jos 60 km u jednom smjeru) jer ona ide kod nekog zubara. Nasla da će joj jeftinije napraviti zube. Pa da u petak dodje po nju opet ujutro da bude s nama cijeli dan, navecer ju vrati,a za vikend da mi dodjemo na cijeli dan u Pulu. Izivcirala me na entu... Prvo znaci mm mora zbog gospođe raditi 300 km, koje mu niko nece platiti ni benzin, ni cestrainu ni nista, jos ce doc na rucak i filozofirat nam o prehrani, a ja si vec dogovorila s mamom da u četvrtak cuva M jer sam se narucila na sisanje nakon 100 godina. Rekla sam mu da me ne interesira da ja u cetvrtak idem po svom planu, petak me moze sanjat jer imam sastanak i dogovoreno sa M ici na druzenje kod frendice sa djecom, a subotu da moze. Usput je napomenula da nismo njegovoj sestri vratili 202 kune sto nam je u Ikei kupila za M posteljinu i neke krpenu hranu za igru sta joj je kupila prije 3 dana. A sogorica nama narucila 2 kartona nekih vina, rakija i maslinovog ulja, mi joj poslali, platilo mm sve i dostavu da ne ceka, a ona ni pitala koliko novaca. To se valjda podrazumjeva da mi platimo tih 650 kn, jer mi imamo doma njivu valjda na kojoj novci rastu pa lako. A ona nije u stanju nama to ni poslat postom ili tiskom jer joj se ne ide do grada.
Mikio da, da tocno u lipu smo dobili koliko dugujemo 🙄... Nisi znaci poslusala savjet i osla kod sveki...
Grizli ja bi joj samo nabila na nos cifru sto ona duguje xD Izdrzi ovih par dana 💪
.
Bolesni kako ste danas?
.
Annika sretno na kontroli :)
.
Mikio trebala si ipak zvati sveki na kavu 🤣🤣
Mikio kakva je situacija sa holterom?
Mare sva sreca nw dojim vise pa cu si popit koju kratku sutra nataste...
Mi idemo na kontrolu kod nefrologa. Nadam se da su bubrezi sad ok 🤞🤞
Annika javi kako je prosla vasa kontrola 🤞
A nisam se pohvalila da nas je susjed austrijanac s cijom ženom imam sukob jos iz trudnoce optuzio da smo mi zastopali kanalizaciju jer da pelene bacamo u wc skoljku. I da je nase djete krivo sta je susjedi stan ispod poplavila kanalizacija stan. Frajer angazirao prevoditelja i odvjetnika na racun pricuve da podneae tužbu iako on nema bas nikakve veze sa tim poplavljenim stanom niti se njega ista tice jer njega nije ni bilo. Tako da sad se jos i sa debilom iz austrije moram baviti.
Sortiraj odgovore
Najstariji