Grizli ajme veselja...joj sjecam se...to ona vjestica što se zalila da sta si trudna sad nece imat mira...i sto nisi smjela sušilo kraj vrata staviti 🙈
Kad citam takve price tako mi drago sto sam u kuci i do jednog i do drugog susjeda imam sigurno 15 ak ne i vise metara. Kuca nam je na zavoju i nekako je cudno rasporedeno zemljiste tako da da imamo najvise od svih uokolo 😀😀 ovako je super al ce biti veselo sad to kositi a da ne kazem da sam tek pocela okopavati di je cvijece i slicno 😏
.
Deedee di si? Jesi dobro?
.
Dajte mi neku ideju za brzi dorucak/veceru/meduobrok za klince? Jede sad ko i mi al nekad kad skuham nesto ljuto i sl ne znam sta bi mu dala...pogotovo za taj dorucak ili veceru(to gledam da je neka laganija hrana)...imam osjećaj da isto vrtim i vec i meni ide na zivce.
Tu sam Mare, nemam pametnih komentara na ništa pa ne tipkam 😅
Izgleda da nije tako "ništa" tj. da sam malo preolako shvatila simptome pa se evo sunčam na balkonu, pijem kavu bez mirisa al bar lagano osjećam okus i ne radim ništa trenutno. Cijelo vrijeme imam taj neki pritisak u plućima kao da ne mogu udahnuti do kraja, a čim nosim Vitu ili radim nešto po kući dulje od par minuta bude još izraženije. A od monitora me boli glava pa sam kao i uvijek živčana jer ne mogu radit. Jučer sam se pokačila s doktoricom 😅 sad pijem neki sirup Panatus pa cemo vidjet ako Ce se od toga smanjiti.On je bolje, tu. Isto tako mu je ali već dva dana nema temperaturu.
Vita je super, počela je ful ponavljati za nama pa je presmiješna, pogotovo kad Pinota čitamo. Sad nam je kokoš glavni hit, ja joj kažem "šta te muči koka?" A ona počne kokodakat , nemam pojma od kud joj to😂😂😂
[/url
Ja nisam jos nista poslala za radionicu, razmisljala sam da ne znam ni kaj bi. Budem iz vasih pitanja i odgovora svasta saznala :)
Mi smo ovaj tjedan krenuli s vrticem ponovo. Mali i dalje kaslje, al nije bolestan. Isto je pio Panatus prije spavanja kad je bilo najgore.
Nama isto svekrva sad cuva malog kad dodje iz vrtica pa ispadne nekih 4 sata. Vidim da joj je tesko, ali nista se ne buni i mislim da bi ga rado i duže cuvala. Mada skuzim kak se zapuse sva kad mora za njim trcat ili ga nosat.
Grizli, sto kaze sveki na tvoj plan?:)
Annika, kaj si odlucila? Imas konjske zivce. Jel joj vratis ikad ili kako to izgleda?
Mikio pa tebi fali struje 🙊 mozda da si stavis kakve baterije u dzep...
Obavili pregled... Plakala ko da ju kolju dok joj radili uzv strasno se prestrasila miskica moja. Uglavnom ok i dalje prosireno, al su bubrezi i mjehur dobri tako da smo komtrola za 8 mj. Jos se dr cudila da nije imala niti jednu urinoinfeciju nikad niti da ne pije nikakvu tetapiju za to. A prokomentirala i da je pero laka kategorija i dal dovoljno jede kad je tako mrsavica. 🤷♀️
Zarice odusevljena je sveki. Na kraju mi frizerka otkazala jer je bolesna pa ceka testiranje sutra ujutro, a za promjenu ce doc i svekar iz Zg usput mu, tako da imam komplet famili na rucku. U petak me mogu sanjat jedino 🤣...
Booooože šta je ovo?
Očekivala bar pol sata štiva a kad ono..
Mikio to s holterom je klasik, ne znam valjda nikog kome je bilo loše dok ga je imao 🤦
[/url
Aha, što se zadaće tiče, ja sam joj poslala da bi više o tantrumima iako mislim da tu ne možeš apsolutno ništa dok ne prođu 🤷
Drugo me ne muči ništa pa nisam znala šta napisat.. osim noćnih boca koje se opet povećavaju ali to znam kako ću probat riješit
[/url
Aha, što se zadaće tiče, ja sam joj poslala da bi više o tantrumima iako mislim da tu ne možeš apsolutno ništa dok ne prođu 🤷
Drugo me ne muči ništa pa nisam znala šta napisat.. osim noćnih boca koje se opet povećavaju ali to znam kako ću probat riješit
Ak bude sta zanimljivo o tome podijelite s nama 😀
.
Mi smo jutros spavali do 8 🙈 i onda od 8 na dalje bezrazlozno plakanje i urlikanje da ga je valjda 10a kuca čula 😒 U biti ima razlog a to je da mu nisam dala da dira peć xD Tako je započelo i onda se samo nastavilo da vise ni sam nije znao zasto tuli 🙄
.
Strpala ga u kolica i otisli do trgovine...tu je barem bio mir...sad je pojeo kiflu i ide spavati.
Kod mene kaoticno od 7... 🙄 A sve zato jer sam zaboravila popit kratku...
PetraB kako je kod vas?
Annika se jos nije javila 🤔 nadam se da su ok
DeeDee kako ste vi pozitivci?
Hello!
Kod nas nista... NISTA 🤦🏼♀️ Mislim da je ovo dvoje bezveze doma, samo da me zaj... Sve tockice, osipi se povuklo... M je ostala kvrzica kao nakon uboda tako da vjerojatno je i bilo samo to 🙄... Tko zna sta je susama bilo, a J nista. Sad cu zvat dr i rec da mi da ispricnice i nek svi idu svojim putem od ponedjeljka, ovo nema smisla.
Ja sam raskrcila si tako lijepo kuhinju i sad sam si bas sva sretna. Nema vise posebne tacne na kojoj se suse bocice napokon, raskrcila pult da mi stane moj novi omiljeni aparat a to je pekac kruha. Imali smo jedan davno al sam jednom prilikom zajedno sa ostatkom kruha bacila onu metlicu za mijesanje i jedva sam cekala nabaviti novi. Ponovno nas budi miris frisko specenog kruha 😊.
Nabavila sam triciklic za curke i sad jedva cekam da dodje 🤭
Annika? Kako je prosao pregled?
Lavice kakva je situacija kod vas?
DeeDee kod vas se smiruju simptomi?
url=https://lilypie.com][/url
Mi smo bolje, valjda, ne znam ni sama 🤷
Tj. više ne kašljemo skoro uopće ali oboje osjetimo pluća cijelo vrijeme, definitivno se ne osjećamo zdravo. On se zapuše nakon dva koraka, ja i ne toliko ali meni je od svega najiritantnije što me manje više konstantno boli glava. Okus se vratio a od mirisa ni traga ni glasa, jučer je Vita tako punila pelene da smo bili zahvalni na tome 😂
Mare javim, ali kažem, ne očekujem neko riješenje. V je u toj fazi vec jedno mjesec dana s tim da sad više nema šanse odvratiti joj pažnju dok ne završi dramu sama 🤦
Tipa jučer si je stisnula prste dosta jako i mislila sam da više neće pokušavat, čim je prestala plakat je išla opet 🤦🤦🤦🤦
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji