ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    11. Ožujak 2021. 14:51

Mikio da, triciklic za blizance za van sad kad zatopli. Neda mi se ovu gromadu od kolica stalno sastavljat i rastavljat 🙄
    Usi samo s onim baby stapicima pokupim vodu nakon kupanja i ako ima sta one smole, al sam na vanjskom dijelu. Ne guram unutra, smola ih stiti. 

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    11. Ožujak 2021. 15:11

Kad smo kod smole u ušima, zadnji put me spotala pedica jer mu čistim s baby stapicima i da samo zaguram unutra a da treba pustiti da to iscuri 🤷‍♀️
    Petra super da nisu kozice...i o da ,razumijem te za vrtic. Super za triciklice!
    Moji su oboje počeli kašljati,N se probudio suznog oka i curi mu vodica nooon stop iz nosa 🙄 Valjda će izdržati oboje do odlaska na more u nedjelju🤦‍♀️
    Inace smo u fazi cendranja, dodatno noćnoj boci Dee kao i vi i tak..nekad mi se čini da nazadujemo🤷‍♀️
    Dee drago mi je da ste bolje. Annika?

PetraB
    11. Ožujak 2021. 15:28

Lavice, da, da... Zato i ne guram stapice u usi nego samo sa skoljke pokupim vodu nakon kupanja i sa vrhom ukoliko vidim smolu pocistim. Imam ja s M iskustva s tim usima 🙄
    A bemu misa, drzim vam fige da izdrzite 🤞🏼😘

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    11. Ožujak 2021. 16:26

Ja samo s ručnikom pokupim vani šta vidim da je izašlo. Uvijek sam kontala kupit te baby štapiće i uvijek ih zaboravila tako da eto :) 
    Petra tricikl za blizance...a sad kad one budu htjele svaka na svoju stranu hahaha Vidjela sam po fb da ih prodaju. 

• Hani
    11. Ožujak 2021. 16:54

Kod mog smole ima na kile. Štapićem za odrasle. I zaguram mu ga dobro😊.
    Deedee, kako ces rijesiti nocnu bocu?
    Kod nas su ti ispadi u pocetnoj fazi😁

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

DeeDee
    11. Ožujak 2021. 17:32

Samo kad je kupamo prođem prstima/ručnikom. Ako baš vidim da je kaos onda baby štapićem koliko mogu, naravno ne duboko.

Hani ne planiram se riješiti noćne boce nego planiram doć na noćnu bocu jer smo opet na 3 😬
    A mislim, tu sam ja kriva jer mi se neda navlačit s njom nego joj dam bocu i čim pojede spava..a svaki put kad probam bez se ili razbudi kao da je podne ili vrišti i opet nakon sat vremena deranja dobije bocu. A planiram joj napravit više pa kao, možda pojede više i ne bude tražila bar tu srednju. Sad smo opet došli na jednu oko 21/22, jednu oko ponoći/1, i jednu oko 5. A ide spavati oko 20, +- pola sata

[/url

• Hani
    11. Ožujak 2021. 18:17

Koliko ml? Zaspe li u 20 pijuci bocu? Kad joj je vecera?

🙋‍♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
    pokušavanje od 2009.
    KBC St
    🧑2020. iz 5.
    👶2022. Iz 4.
    Beba br. 3
    7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
    8./'25.- ⏳️

• Zarica
    11. Ožujak 2021. 18:29

Ja mu nikad ne cistim usi, niti sebi niti njemu :D Kad je bio manji je imao tog zutog pa sam cak pitala pedicu i ona mi je spomenula neki vosak ili nesto vostano s cim se to moze, al da generalno ne diram to, tak da ni nisam. 

Evo ja sam u vrticu prvi put dozivila da se mali nasmijao teti kad smo dosli ujutro, cak joj je i sramezljivo pruzio ruke :) Napokon. Nije da je cvijece, i dalje se malo place, malo igra, ali puuuuno bolje nego na pocetku. I dalje je po 3 sata tamo i s obzirom na situaciju sutra ce prvi put ostati spavati. Mm ce dezurati ispred vrtica da ga pokupi cim se probudi.

• Zarica
    11. Ožujak 2021. 18:49

Meni nije radio mikrofon, nikako se ukljucit u radionicu i komentirat Al moram priznat da mi se danas nije bas svidilo i neki savjeti su mi bas krivo zvucali...

DeeDee
    11. Ožujak 2021. 19:02

Zarice i meni je bila čudna radionica, iako je V imala prosvjed cijeli vrijeme pa nisam baš ni bila skoncentrirana. 
    Hani nekamo fiksan raspored, od 18 do 20 ovisno o ručku i općenito danu, o tome ovisi i zaspi li uz bocu, ali najčešće ne. Već mjesecima je na 120vode + 4 mjerice, bila sam neko vrijeme pokušavala raditi više ali nikad nije popila više od toga, mislim da je vrijeme da probam opet.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.