ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    25. Veljača 2021. 14:02

Cure citam ali preumorna da tipkam- jesu zubi, trbuh, sta...ja ne znam, znam da sam bila luda do danas. Solidna je bila noc pa ssm dosla k sebi.
    Danas u 10 zvoni mob da dodjemo u ponedjeljak na operaciju u klaićevu 🙄
    Covid test mora biti napravljen u subotu i svasta nesto, do sad sam bila na telefonu zivkajući okolo. Najveća mi je muka sto u os nitko ne vadi krv bebama privatno a ne znam sjecate li se torture koju smo prosli prosli put

[iimg]

Grizli
    25. Veljača 2021. 15:50

PetraB nadam se da ce udomacena brzo doma. Javi kad budes imala slobodnih soba da onda i mi dodjemo u taj hotel.  Vec kad si otvorila hotel da podrzimo ekonomiju.
    DeeDee bome V cesto kaka onda...
    Jel nije Mare i Damnarexx zezala kao pa ispao stvarno plusic? 🤔🤔 Ili sam krivo zapamtila.
    Porod doma... Sacuvaj boze ni u kojoj kombinaciji cak i da je sve savrseno pre gadljiva sam. Mislim da bi se nakon toga odselila iz tog doma. 
    Vode moja pije ko usahla deva... Cca 300-400 ml dnevno vode + mlijeko i ostala tekucina. 
    DeeSB super da vam je vrtic dobro prosao. 😂😂😂 Za cv i sveki. 
    Mrgud srecom pa mm samo nakratko zaluta u majcin utjecaj ostalo ipak drzi moju stranu i razmisljanje pa je lakse. Mi imamo drvenu od cybexa koja moze biti stolica poslije do 90 kg, njoj je super, cvrsta, dosta je teska jedino, al ne zauzima mjesta puno. 
    Pelene smo na babylove 4, ostale joj velike
    Losa moja nije hodala kad je primila cjepivo. 
    Lavice 100 put joj je mm rekao na fino, direktno, indirektno, ljutito, svakako... Ja ju zamolila kad su bili, al ona ko namjerno. Neznam kako bi to opisala. Posaljemo joj recimo ako hoda, salje pusu i sl, al neke di se presvlaci, valja s nama, kupa i to ne dolazi u obzir vise. Mm je i sam to rekao jer ona kad dobije video inda secira sve sa snimke od toga sto mi imamo obuceno do toga kakav je pod, dal M nesto radi kako ona misli da je pravilno, koja je muzika na radiju itd. Onako ne treba nam to. 
    Mobitel trenutno dobije kad presvlacim pokakane pelene jer za to mi treba tocno koliko traje pjesma kad si sretan i onda imam mir da ne useremo pol sobe i zida. Ostalo ne gleda ni crtice ni mob samnom, sa mm zna ujutro nedjeljom malo pogeldat kao crtice a mob za videopozive. 

Grizli
    25. Veljača 2021. 15:51

Annika nadam se da cete riješiti vađenje krvi i operacija da dobro prođe 

Lavica27
    25. Veljača 2021. 16:18

A onda kuzim Grizli. Lucky winner🙈
    Moja svekrva je super, fala ti Boze🤩
    Joj Annika pa mogli su vam ono i u pon javiti. Bas mi je zao sve tako na naglo!
    Mikio ja se nemogu požaliti... jede ko da je umro od gladi u prošlom životu. Ne postoji namirnica koju je odbio ili da obrok nije do kraja pojeo,uglavnom je urlanje kad skuzi da nema vise. Još nisam doživjela prstima dok jede da nesto baci na pod jer...šteta hrane njemu🙈 a kad jede žlicom zabavno mu je prve 3 žlice onda skuzi da mu to presporo ide pa mi zafitilji zlicu u zid🤦‍♀️Vodu pije iz NUK magicne, jedina iz koje mu ne curi posvuda voda ko da mu je brada suplja (zali boze bacanja novaca na Twistshake kljunasicu). Popije dnevno oko 200ml ,bi i vise al ja zaboravim dat mu.

annika
    25. Veljača 2021. 16:18

M kako slabo jede, tako slabo i kaka- svaki treći dan. 
    A ono malo sto pojede, pojede prstima- par zalogaja, i onda baca po podu 
    Crtić- nužno zlo kad je u ovom raspolozenju a ja moram nesto obaviti na par min, psić Piko, ali znaju proci dani da ne moram pribjegavati. Moji klinci znajj pogledati tv, muz i sin nogomet prate, pa se onda i malac nakelji kod tv-a i navija ali ne mogu velikima jos i to malo oduzeti

[iimg]

DeeDee
    25. Veljača 2021. 16:21

Lavica27

A onda kuzim Grizli. Lucky winner🙈
    Moja svekrva je super, fala ti Boze🤩
    Joj Annika pa mogli su vam ono i u pon javiti. Bas mi je zao sve tako na naglo!
    Mikio ja se nemogu požaliti… jede ko da je umro od gladi u prošlom životu. Ne postoji namirnica koju je odbio ili da obrok nije do kraja pojeo,uglavnom je urlanje kad skuzi da nema vise. Još nisam doživjela prstima dok jede da nesto baci na pod jer…šteta hrane njemu🙈 a kad jede žlicom zabavno mu je prve 3 žlice onda skuzi da mu to presporo ide pa mi zafitilji zlicu u zid🤦‍♀️Vodu pije iz NUK magicne, jedina iz koje mu ne curi posvuda voda ko da mu je brada suplja (zali boze bacanja novaca na Twistshake kljunasicu). Popije dnevno oko 200ml ,bi i vise al ja zaboravim dat mu.

Potpisujem sve, da ne moram tipkati bezveze 😂

[/url

Grizli
    25. Veljača 2021. 20:40

Mikio sacuvaj boze da se udruze takva dva mozga, jos da im se pridruzi od Annike gotovo... To bi bila savjetodavna sluzba za cijeli planet vjerojatno...
    Moja pije iz magicne case, kljunasice twistshake i boce, drzi ona njih sama lijepo super, al nikad ne nagne dovoljno da bi pila. Nego zabaci glavu naprijed medi uvali bocu/casu/kljunasicu i vice hm hm i nakasljava se kad zeli piti. Probala jedan dan da joj kao ne dam ja da proba sama kao valjda ce nagnut vise, ma kakvi... Neznam dal je ljena ili samo ima los cug. Ako je ovo drugo onda nije nasa. Probali mm i ja piti doma vodu iz boce one kupovene vode kao mozda ce nas kopirat... Ahaaaa corak... Uglavnom ne pije sama, a hranu jede s rukama samo onu koja joj se ne gadi dirati. Ako jede vilicama moramo s dvije jesti, zlicu ako ima onda meni ju gura u usta a ne sebi tako da joj zlicu ne dajem jer mi bas i nije hit da me ona hrani.

Angelly
    25. Veljača 2021. 20:49

Evo malo i mene za promjenu🙃 citam sve al lije a pisat pogotovo od kad radim...dani sam lete da se i ne okrenes.
    Moj je isto provalija...jede i pije ko da nema sutra, cak je poceo pit i iz one jana boce koja ima onaj ko kljun  il kak se to zove...i uvijek se ljuti kad mu je uzmem al realno pije samo jer mu je fora jer neeemreee bit toooolkooo zedan...i to svakih 5min 🙄
    I kad citam ovo o vasi svekrvama...ajme majko... svaka vama cast ... treba se za takve nekakva ustanova osnovat 🙄

• Zarica
    25. Veljača 2021. 21:04

Ej Angelly, nadam se da je dobro na poslu :)
    Mi isto iz magicne, Tommy Tepee mislim. Super mu je ta. On meni inace isto cesto bacaka hranu zlicom van pa na pod, al i pojede sam i dozvoljava da ga hranim. Inace danas je pojeo sam samcat mlijeko sa zitaricama na zlicu prije spavanja.  Ja bila na ovom seminaru pa nisam vidjela. I danas je prvi put pojeo rucak u vrticu🎉

• Hani
    25. Veljača 2021. 21:18

Bravo za rucak, zarice, navikava se, znači😉
    Moj ne zeli kljunašicu, a popije oko 2dcl vode ili soka iz bocice. Pribor mu nisam jos davala. A da pojede sam zlicom, zvuci mi ko daleka buducnost😁 Nece ni rukama, valjda je gadljiv😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.