ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    16. Veljača 2021. 10:04

mrgud_zg

Plus uopce ne znam kad bi se stigla seksat s muzem 😂😂😂🤦‍♀️

Meni je seks bio iza zadnje stvari na svijetu onih par mjeseci dok nije spavao. Mislim, i da smo se seksali, trajalo bi ko na Lidlovoj blagajni kad ti onako ludjacki kucaju artikle😆
    Ali zato sad...😋🎇🎉

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    16. Veljača 2021. 10:50

Evo sjedim u autu u koloni pa rekoh da se malo javim :D čitam manje više redovito ali nikako da natipkam nešto. Annika proslijedi I meni, imam par zadataka :D
    Sretni rođendani sa zakašnjenjem. 
    Jelenko čestitke i tebi ☺️ baš je krenulo hihi, meni je kao i mrgud apsolutno nezamislivo. 
    Nadam se da su sve bebice i mame dobro. anna, kakva je situacija kod vas?
    V je od subote apsolutno nemoguća, kao u onim filmovima kad djeca demonstrativno rade sranja pa odlučiš da nećeš imat djecu nikad 😅😂
    Konstantno vrišti i plače na svako ne, a najnoviji hit je da legne na pod na trbuh i lupa rukama i nogama 🤦🤦🤦

[/url

DeeDee
    16. Veljača 2021. 10:53

Mala.le 😂😂😂😂😂
    Mikio očito su N i V u istoj fazi, samo što V hvala svemiru spava s jednim kratkim hranjenjem.

[/url

Lorena94
    16. Veljača 2021. 11:47

Hej žene, ne stignem baš tipkat ovih dana, mi smo krenuli na prilagodbu u vrtić. Kao krpelj se uhvatio za mene i ni makac..ne znam kako će to sve biti 😒 i moj je ovih dana koma.. nadam se da ste mi sve dobro.. Jelenko čestitam ti od srca! Mikio 🤞 da brzo prođe herpes, meni jednom u par godina isto izbije al bude koma.. 

DeeSB
    16. Veljača 2021. 14:55

Hej hej...evo i ja uzela mob da se javim, ali kad sam procitala post od mala.le za lidlovu blagajnu sve sam zaboravila  sta sam htjela 😂😂😂
    Valkris sretan rodjendan!!! 🥳🎂🎁
    I Jelenko cestitam!!!
    Ja sam vise u ovom klubu koje se ne mogu zamisliti da su sad trudne. Mi jos nismo stigli do akcije al imamo fore do nedjelje 🙈🤣🤣🤣

L 💛

JelenkoPelenko
    16. Veljača 2021. 17:23

Hvala na cestitkama i na info za platne liste, zvala sam hzzo isto su mi rekli🥰 Iskreno ne mogu se ni ja zamislit trudna, a jesan 😂 samo mi je jos sve nekako nestvarno. Ni u prvoj mi nista nije bilo jasno dok nisam pocela pokrete osjecat 🙆‍♀️
    Btw. mrgud ja sam vjerojatno malo luda, jer ni moje dite nikako ne spava, sisa mu je sve u zivotu, dramaticno place kad odlazim, ne znam ni sama kad san se stigla seksat al evo stigla san😂
    ... 
    Netko je spominja luk za balune, cini mi se da san ode citala da ih se samo veze jedne za druge i onda ih se lako formira, zalipit za zid s dvostranim selotejpom (ima u tedija) ili onaj pattafix (isto ima u tedija). Tako da se moze i bez te trake
    ... 
    Mi radimo hot air balloon, vec tjedan dana imam pola konstrukcije, nadam se da danas zavrsavam 😂

MaRe
    16. Veljača 2021. 19:26

Mala.le 🤣🤣🤣🤣🤣  Vidim super vam kak je mali u svojoj sobi 🤣🤣🤣
    DeeSb ajde ajde brzo će nedjelja...koliko ga onda opet nema? 
    .
    Znam da smo vec o tom pricale...al "pregnancy brain "jos nije vratio svoje funkcije...dokad piju AD? I kad ih planirate od dude odvikavati? Ja kontam ih probat samo sakrit jedan dan...preko dana ju ne trazi bas osim ak ju ne vidi a i navečer ju brzo baci.

annika
    16. Veljača 2021. 20:39

Mare ja nisam baš kompetentna jer nijedno od njih troje nije imalo dudu ali ako je nešto pretjerano ne traži ja bih tako kao što si rekla, samo maknula. Nemam ni sa AD iskustva ali moram se petljati😁 mogu već prestati s AD-om a možeš davati još koju godinu

[iimg]

annika
    16. Veljača 2021. 20:41

MikiO jesi sigurna da želiš čuti sve prijedloge i da bi probala baš sve?

[iimg]

DeeDee
    16. Veljača 2021. 20:54

annika

MikiO jesi sigurna da želiš čuti sve prijedloge i da bi probala baš sve?

Sad mene zanima 🤭🤭🤭

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.