ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    15. Veljača 2021. 19:03

Mikio sta kaze pedi? Isto kontam da im sad nije toliko opasno jer vec imaju neki imunitet. 
    Valkris sretan rockas 
    Damnarexx torta je zakon :)
    Annika #jakoveizdrzi 
    JelenkoPelenko ceeestitaaam 😊😊😊 Koliko sam ja upucena 3 platne liste...one ce ti vise reci :)

annika
    15. Veljača 2021. 19:11

Ja vjerujem da bi moja sveki išla redom kod svake od vas i rješavalq sve što treba jer vi ne znate♥️

[iimg]

Grizli
    15. Veljača 2021. 20:16

Annika tocno osjecam da bi se nase sveki savršeno slagale...
    Mikio si zvala pedi? 
    JelenkoPelenko čestitam od srca! 😍
    Losa ajde super da ste nasli slapice.
    Nas je M danas izludila ja neznam sto ju je uhvatilo niti je htjela jesti ni spavati do nekih 18.30 onda je krenula tamaniti sve sto smo joj ponudili da sam sad već zabrinuta da joj ne pozlije jos nocas. Nakom vecere, pojela jos sira samog sa sobom, pa keksice za desert i na kraju popila i 100 ml mlijeka i skljokala se. Bog ce ga znat sto ju jos od sinoc mucilo, a ovoliko hrane nije pojela proali tjedan cijeli. 

Lavica27
    15. Veljača 2021. 21:46

JelenkoPelenko pa čestitam!! Ajme sad mi je nezamislivo da sam opet trudna a pred 2 godine sam zatrudnila kad mi je kci imala 1.5g🤦‍♀️ Losa ti je 
    dobro objasnila.
    Valkris sretna rockalica!! 
    Mikio ja se mučim s herpesom cesto, spricaj stalno octeniseptom,garantiram da prodje u rekordnom roku! Što je pedi za N rekla?
    Annika 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ nek i nas obidje😅😅
    Damnarexx preslatka je😍
    Grizli mog su svi tovili jucer poslijepodne i na kraju je povraćao prije spavanja🙄

annika
    15. Veljača 2021. 22:05

Jelenko čestitke🎉

[iimg]

PetraB
    15. Veljača 2021. 22:13

Jelenko cestitam 🎉
    Cure ona traka za luk od balona... Tog nema kod nas za kupit? Samo wish? 🤔... Nakupovala svasta svugdje pomalo al mi fali ta traka i ili bar one naljepnice dvostrane male... Ni tog nema kod nas 🙄🙄🙄🙄

url=https://lilypie.com][/url

• AnnA
    15. Veljača 2021. 22:20

Petra kako izgleda ta traka? Je li to onako zamotana plastika sa rupicama za balone? Ja to kupila i nisam iskoristila, pa ako je to to, tvoje je.
    Annika morala sam dva puta procitati da vidim je li to istina. Ono wtf??!! Drz se zeno
    Losa super za papucice. Mi zasad imamo od Bajke. A cipelice ciciban. Savrsene su mu. A stalno mislila kako cu prije naci u froddu zbog siroke noge i visokog rista
    Valkris sretan rodjendanko
    Lavice a mis mali
    Damnarexx torta je bila bas predivna. A gospodjica pogotovo
    Mikio nadam se da je N dobro. Ja nemam iskustva sa bebecim herpesom, ali meni zna cesto izbcacit. Iako nije vec neko vrijeme.
    Mi smo manje vise ok. Glava me konstantno boli vec dva dana. Izludit cu. Jos radim od doma. Luda sam

Red Fox
    16. Veljača 2021. 07:58

Jutro svima 😊
    Jelenko cestitam 🥳 ja sam mislila cijelo vrijeme da treba 6 mjeseci raditi, mozda se i ja pozurim 😂
    Ja vas citam, al ne stignem nikak pisati, pogotovo u tjednu kad sam popodne, jutro mi proleti, kad dodem doma vec je na redu kupanje i spremanje na spavanje.
    Mikio bas mi je drago kaj je biovitalis pomogao. Uvijek strepim kad nekaj nekome preporucim da nece biti dobro. Nadam se da cete se sto prije rjesiti herpesa.
    Annika javljaj kako prolazi poduka 🤦🏼‍♀️
    Ostalo sam sve zaboravila🤦🏼‍♀️
    Sretan rodendan svima koji slave 🥳 i kojima nisam cestitala🧸
    Ovaj tjedan cu biti malo aktivnija 😊 inace ja neznam uopce kak ja funkcioniram, valjda se covjek na sve navikne. Jucer sam isla spavati u ponoc, mali se budio dva puta i na poslu funkcioniram bez problema 🤦🏼‍♀️

Valkris
    16. Veljača 2021. 08:58

Hvala 🥰 🥰 
    Mala proslava bila super, torta mu se svidjela ☺️☺️
    JelenkoPelenko cestitam 😊😊
    Da, trebaju dvije isplate, a ona iz mjeseca u kojem je otvoreno bolovanje se ne broji. Ja sam koristila godisnji, bolovanje i malo radila... 

mrgud_zg
    16. Veljača 2021. 09:23

Valkiris sretan rockas 🥳🥳🥳
    Jelenko cestitaaam 🥳🥳
    Ja ne zelim zvucat ko neka patnica al ja nemrem zamislit da sam trudna jos. Prosi tj spavanje bilo savrseno, zadnjih par dana nece zaspat bez mene 🙄 znaci nemam ni vecer slobodnu. I vec sam se navikla fulncionirat uz 2 budenja, al ovo je opet uzas. Nocas plakao 2 sata, ocito bas izbija zub. Nece pit sirup, skoro se ugusio jer se tolko bunio da mu je krivo otislo. Nosila ga i mazila do 3. U 6 kad mi je zazvonio sat nisam znala gdje sam. Plus uopce ne znam kad bi se stigla seksat s muzem 😂😂😂🤦‍♀️
    Mikio super da je biovitais pomogao. Kak je herpes danas?
    Annika ti si uvijek pobjednica 😂
    Petra bas ful zanimljivo zvuci terapija. Svaka cast i kaj stignes citat 🙈 ja od ono prije mj dana kad sam si nabavila 2 knjige nisam ni slovo procitala 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.