ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    13. Veljača 2021. 22:30

Petra super da je J bolje! 👍👍👍
    Anna a joj drzi se i brz oporavak. Jel netko od gostiju nakon rođendana se isto razbolio? 😒
    Hani wooow pa G je pravi decko! Bravo odlican napredak u svakom pravcu! 
    Znaci def je moja M zbica mrsavica, sveki mi je cak komentirala mi da mozda zato jos ne hoda jer je premrsava 🤣🤣🤣
    Annika tebi svaka cast ja ne bi se odlucila ni na 2. da mi prvo ne spava 3 godine. Puno zubica vec ima maleni. Nadam se da ce pocet bolje spavat.
    Mi imamo rutinu od prvog dana skoro istu za odlazak navecer na spavanje, preskocena svega par puta, al evo danas smo se zadrzali na nekom druzenju pa smo prakticki sve preskocili osim boce i pidzame sad me bas zanima dal ce spavat ili ćemo imat nocas show. 

• AnnA
    13. Veljača 2021. 22:55

Hani stvarno divne vijesti. Bravo za malca
    Annika Mikio muz i beba su dobro. Nemaju temp, malac je onako standardnog raspolozenja pa vjerujem da ga nista ne pati. Malo nosic curi, ali inhaliramo i usisavamo. A mm kaze da je poceo gubit okus i njuh, na sto ga ja zafrkavam da mi se cini da je poceo gubit i slih jer mu pet puta moram nesto ponovit
    Annika stvarno svaka ti cast sto si toliko izdrzala. Dobro kaze grizli, tesko se odlucit i na drugo kad ti prvo toliko ne spava.
    Grizli tih nekoliki ljudi je zdravo, njegova mama je vec imala koronu, njegova sestra je cjepljenja al ajde moze biti prijenosnik, al i ona je negativna, sestricna je negativna. Jedino moji nisu testirani jer su se vratili kuci, ali nemaju nikakvih simptoma. I pitala si me koji test, zab sam ti odgovorit. Onaj brzi test. To nas je testirala moja sogorica jer je med.djelatnik. ali sad vise nema testova pa ja nisam testirana nakon simptoma. Zvat cu u ponedjeljak doktoricu. Iako ce poludit. Kad je mm zvao napala ga je da sta toliko zove i da to nije hitno. 

• AnnA
    13. Veljača 2021. 22:56

I grizli, javi kako je M zaspala

PetraB
    14. Veljača 2021. 00:47

Hani pa super napredak! Bravo 🎉 Terapija se svodi na to da kroz pricu i igru on iz J izvuce njegov bijes i onda krece soranje 😅 znam zvuci cudno... Meni je trebalo prvih par puta da se uopce saberem jer to moram gledat a naravno da bi uakocila vec pet puta da ne smije to radit 🤣 al sad mi je vec ok. Sve to kroz neki smijeh bude, krene od daj mi pet najjace sto mozes a zavrsi s tim da ga J cipelari 🙈🙈🙈.... Ali... Doma je sad vec druga prica, sve manje pokazuje bijes, usmjerio ga je na sebe uglavnom, vise ne gura curke, sve rijedje s M ulazi u konflikt i ako nekoga i povrijedi sam dodje i kaze oprosti sto prije uopce nije bio slucaj. Stvarno je lik iz njega izvukao svasta. Jako je zanimljiva terapija. Meni je poslao knjigu otrovni roditelji da malo sebe probam sredit 😅. Knjiga je vrlo zanimljiva i uzasno mi je zao sto citam po 15-ak min kadnulovim a mislim da bi ju mogla progutat da imam vremena. Al dobro... Rjesavam i ja neke svoje "zaostatke" 😊
    Losa, Mikio tnx za info za biovitalis, bas cu pogledat na stranici pa narucit 😉
    Anna k vragu i sve 😟.. Jos i ti sad... A dr steraj u krasni klinac 🙄
    Drzim fige da sve prodje sto brze i sa slabim simptomima. 
    Uf... Sutra tj danas je mm i meni godisnjica... Totalno nemam osjecaj da je 🤣... Vec smo se upozorili medjusobno da nemamo poklone jer nismo stigli 😅😅😅
    E da... Blizi nam se rockas pa aj sad po stoti put info za dekoracije... Tedi, Pepco, offertisima? Kaj mi je najbolje? U pon idem, svi su mi maltene jedan do drugog al da znam u koji idem prvi 🤣

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    14. Veljača 2021. 10:16

Hani bravo za G 👏👏 Stize on brzo i sa kilama ❤
    DeeSb super da joj je bolje...sad uzivaj sa muzem ☺
    Annika nije ni cudno sto M ne spava koliko zubi mu izraslo...mi smo na 6.
    Btw dal ima tko da mu koji zub nije pravilan? A je izgleda gornja jedinica i dvojka skupa izrasla...tako nekako precudno izgleda.
    U kuci je super al kuca ko kuca,posao od 0-24,jos kad zatopli pa i vanjski radovi dodu na red 😏 Al sve su to čari 🤭
    Petra super sto terapija pali..al bome zanimljivo zvuci. Nekad se osjecam kao da bi i meni dobro dosla neka terapija 😏  Za dekoracije, sve troje al vidi prvo u Offertissimi, ovi dva su slabiji od nje.
    Eh da, sretna godisnicq 🍷🥳
    Mikio to N želi iskoristiti sto vise od dana 🤭🤭 Kad bude 16 godina i krene s izlascima onda  ti nju budi u 5 🤣🤣 
    Mm i ja isto kazemo da necemo nista kupit i onda on uvijek mi nesto kupi pa ja moram njemu naknadno 🤣 

• AnnA
    14. Veljača 2021. 11:41

Petra sretna godisnjica. A sto se tice ukrasa, sve ovisi sto ti treba. Najbolje sve obic pa vidjet, kao sto kazes ionako je sve blizu. Pretpostavljam da ides u Sk. Ne znam jesi li primijetila ali Tedi i Pepco nemaju uvijek iste stvari u East i West. Pa mozda najbolje obic i jednu i drugu stranu. 

Valkris
    14. Veljača 2021. 12:07

Hani, curica je ☺️ ☺️ 
    I bravo za malog G 💖💖
    Mikio, slavimo sljedeću subotu, svi su mi govorili da je glupo slaviti dan prije 🤷‍♀️ pa sam popustila... 
    Za sutra cu mu neki cheesecake napraviti da bude simbolično 🥰
    Mi si isto ne kupujemo za Valentinovo ništa (proslo Valentinovo smo proveli u radaoni od jutra 😂😂) a i za godisnjice ne kupujemo..
    Petra, sretna godišnjica ☺️

Lavica27
    14. Veljača 2021. 12:32

Petra sretna godišnjica! I super za terapiju za J! Offertisima i KiK! 
    Grizli,necakinja je mlada od N 1.5mj,prohodala je s 10mj, mrsavica je pa sam ja dobila komentar da hoda jer je fit a N je valjda predebel da bi porohodao🙄😏
    I da, da ti ne spava 3 godine (Annkka,sestro) vjerojatno bi se odlučila na drugo jer mi žene imamo lobotomiju automatski kad bebu vidimo pa nam jajnici prorade  inace nemam objašnjenja kako bi opstala ljudska vrsta.
    Hani tako mi je drago čuti da napreduje!
    Anna držite se nadam se bez jačih simptoma da prodjete🙏
    Mikio, ajd sto valentinovo preskacete al poklon za rodjendan ... e neces razbojnice🤣 ja jaaaako volim iznenađenja😅

Lavica27
    14. Veljača 2021. 12:37

P.s. moje dijete spava 2x na dan, ujutro 2 sata i popodne 2.5 sata. Taaako bi rado mijenjala jedno dnevno da u noci spava u komadu 😭

Grizli
    14. Veljača 2021. 14:29

PetraB sretna godišnjica!
    Lavice mislis da me briga to sto jos ne hoda. Pedi je rekla da je sve super, a ta laprdanja 🙄🙄 ono wft... Uvijek je nešto krivo, a niko ne razmisli da je to do djeteta koje se sasvim normalno razvija i super napreduje prema tome doci ce na red ako ne postoje vjezbe.
    M je spavala onako ne bas... Zapravo spavala je uobicajeno kako bi spavala kad ima 2 dnevna spavanja. Jer nam je zaspala jucer oko 4 u voznji. Danas opet se vracamo na 1 dnevno spavanje pa cemo vidit dal ce veceras bolje biti. Odspavala je 2h pa cwmo vidit kakvo ce stanje biti nocas. 
    Mi si boga mi pokloncice kupimo za sve godisnjice veze, braka, valentinovo, dan zena, dan muskaraca, rođendane, imendane, bozic, uskrs... Skoro svaki mjesec nesto. Nis posebno al volimo to oboje pa nam fora.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.