Grizli super nam ide sa samostalnim spavanjem. Mi odmorni i sretni, a mali spava bolje nego ikad. Ili mi ne cujemo svaki pokret😂
Zaboravila sam cemu sve bracni krevet sluzi🤭😆
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mala.le 🤣🤣🤣
Annna nadam se da cete proci sa sto blazim simptomima 🤞🤞 nakon svega jos vam samo korona falila 😔
.
Ja jucer ispitivala za poplun i dns idem maknut ogradicu da stavim pletenicu (tak šaltam kako mi dosadi 🤭🤭) i u kutiji nađem poplun di sam spremila 😏
mozak kaša definitivno xD
Tako sam sad u selidbi nasla punu vrecicu predivne robice mislim 64 ili 68 sto sam kao spremila dok ne bude mogao nositi i eto na kraju zaboravila na nju i nikad nije obukao 😭😭😭 Imala sam robicu u kutnoj a ovu vrecicu zatrpala u ormaru i eto zab na nju.
.
Tko ono ima Medo krevetic? Jeste skuzili kako se zaustavlja koljevka? Mi smo izgubili sarafe 😏🤣
Anna a joj zao mi je da imaju koronu tvoji decki. Jeste to bili na brzom testu ili pcr? M isto ima od Tao Bao knjigu tu dobil za rođendan njoj fora to neko krpoeno voce povrce i jaja al ju stalno rasteze po kuhinji i meni pod noge. Vec sam 10 puta skoro se posklizla na te krpene drnde iz te knjige. Tako da ja ju mrzim al ju ona voli pa mislim da se isplati.
Mala.le ajde super da ste odmorni svi 😊
Poslala prije nego sam natipkala sto meni treba🙊 jer ajmo sad malo o meni... Sto smo rekle koja je savjetnica za dojenje ili zna odgovor... Do kad se treba izdajati? Ja sad svaki cca 2-3 dan izdojim 40ml u par minuta i kad vidim da vise ne izlazi u mlazu prestanem se izdajat. Ostane jos mlijeka al me strah ako do kraja se izdojim da cu samo potencirat stvaranje jos. I sad me zanima ako bi pustila tih 40 ml da ne izdojim jel bi s vremenom to nestalo iz cice samo od sebe ili se to ejdnog dana ipak mora izdojiti da bi se cica skroz ispraznila. Jako glupo zvucim sama sebi al neznam sto raditi ne bi htjela si produziti laktaciju bespotrebno, a izdajalicu uskoro moram vratiti pa da znam sto raditi.
Ja ću samo brzinski jer ne stignem..
Mi smo puno bolje, ona je kao nova a mene je jučer ulovilo ali danas sam već ok. Anna nadam se da će proći bezbolno 🤞
Taani joj baš grozno, vjerujem da će se popraviti situacija😬😬
Ostalo sam naravno zaboravila apsolutno sve poimence, nadam se da su svi bolje (DeeSB, kako je curka?) i da će proći sve nedaće. Zarice vjerujem da ti je grozno to prolaziti, znam da bi meni ful bilo jer sam subjektivna i nisam voljela vrtić tako da se moram sama da sobom posložiti dok dođe vrijeme za to i kod nas.
Grizli ja i dalje imam mlijeka 🤦🤦🤦
Bilo mi je ono kao prestalo i sad zadnjih par dana kad god je dignem procuri malo.. i sinoć pod tušem sam se smijala sama sa sobom, malo me khm, iznenadilo 🙈
A ne izdajam se apsolutno nikako vec dva i pol mjeseca, isto sam prestala kad sam na svaka dva do tri dana izdojila po 40ml🤷
.
Sretno svima sa svime, radim od doma dok ne ozdravimo pa mi je s njom dosta nemoguće uloviti vremena i za forum..
[/url
Grizli, izdoji tek toliko da ti popusti pritisak i napetost u grudima- ako se javlja. Ja na desnu ne dojim već koji mjesec i uopće mi se nije javljala prepunjenost
[iimg]
Grizli, izdoji tek toliko da ti popusti pritisak i napetost u grudima- ako se javlja. Ja na desnu ne dojim već koji mjesec i uopće mi se nije javljala prepunjenost
To sam i ja htjela reci...znaci samo da pritisak popusti ako ga ima a ako ne prestat ce samo. Ja ne dojim vec 6-7 mjeseci pa se znaju javit kapljice.
A i mozda bi kupus pomogao? Koliko se sjecam to smo u pocetku za upale stavljale pa kao da se ne pretjera da ne nastane mlijeka...
Hvala curke! Nemam neki pritisak zapravo prilicno mlohava je ta dojka na koju je do nedavno jos cicala, al mi se zna dogodit da je ejdan dio dojke bolan na dodir pa kad izdojim prestane. Tako da se izdojim prakticki samo da taj dio ne osjetim. Nije ni tvrdo ni napeto pa mi nije jasno. Ko da se samo ta jedna zljezda skroz unutra puni jer ne osjetim nist samo bol kad recimo legnem na trbuh i se M prikelji na mene. Meni pak nis ne curi, cak se nisam mogla sama ni izdojiti kad sam imala najvise mlijeka pod tusem toplim, pa masaza duuugo i tek bi onda krenlo izlaziti mlijeko al full malo tako da nemam problema s time da mi curi.
Vidis Mare na kupus sam zaboravila 👍👍👍. A moram i u nabavku persina ne da mi se s time natezat mjesecima jer me bas strah da mi se ne uapli sto ako pustim samo. Imam psihoze s time od sestre.
DeeDee frendici je tako skoro godinu dana nakon prestanka dojdenja izlazilo mlijeko. Na kraju isla kontrolirati prolaktin koji joj je ostao povisen, dobila neke tablete koje je popila i presusilo
Cini mi se da su sad tu u forumu bebe koje sisaju u manjini… ili ne 🤔
Vidiš kako se glupača uopće nisam sjetila 🤦
Meni je prolaktin bio užasno visok i prije trudnoće.. ionako moram ići vaditi hormone pa ću reći neka mi i to pogledaju 😃
Mislim da još samo par bebica sisa ☺️
[/url
Vece cure....samo da iabim da je sefica puuuno bolje, i dr na kontroli danas je rekao da je ok, samo da zavrsimo s antibioticima. Ne stigem bas pisati, mm dolazi za nekih sat vremena pa sam malo stan sredjivala jer smo mi cijeli tj bile kod mojih.
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji