ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Veljača 2021. 22:02

DeeSB, super vijesti, bas mi je drago da vam je bolje :)
    Mikio, i vama ide na bolje, super :) a kak su ledja?
    Moj mali cica ujutro i navecer i nemam u planu to ukidat. Nekak se nadam i da mu pomaze za imunitet. On nije jos nikad bio bolestan od onog s mjesec dana kad sam ja dobila virozu. A i tad nisam bas bila sigurna jel ju uopce pokupio il smo zabrijali. 

Grizli
    12. Veljača 2021. 22:02

Mikio ja moram priznat da meni M bolje spava od kad smo prestale s nocnim dojenjem. Sad pokusavam po vasim savjetima joj probat 1 dnevno spavanje. Danas je recimo uspjelo i soavala je od 11.30 do 13.30. Zaspala veceras bez problema u roku 3 min nakon sta je popila bocu. Otkrile smo kindermilch od babylove. Onaj babylove 2 kojeg je htjela piti je toliko meni smrdio da je to bilo za plakat, a bilo je i dana kad ga nije htjela ovo sad hove svaku vecer svojih 100 ml popiti i spava (ovo ce mi se obiti o glavu nocas vec vodim). Moja je mrzila AD i zato mislim da se lako odvikla od cice jer kad god amo neko izbacile alternativa joj je bila boca sa AD to nije htjela pa je odustala. Iskreno ja sam u soku da ona je zapravo preko noci prestala dojiti i to je to niti trazi vise. Makne mi maju da pogleda kao al ne trazi, a bas me bilo strah da ce joj faliti. I imam osjecaj da od onda je nekako kao manje ovisna o meni.
    M se opet jako pojavilo po licu plikovi i sad neznamo dal je moguce od cjepiva ili neato od hrane iako je sve vec to jela sam su neke stvari bile od drugih proizvođača koje do sad nije jela. Bas cu probat potraziti tu biovitalis.
    DeeSB bas mi je drago da je malecka bolje! Sigurno je bilo veselke lad je dosao tata doma. Uzivajte

Lavica27
    12. Veljača 2021. 23:09

Brzinski samo da napišem,drago mj je da su bebice puno bolje!
    Grizli,reakcije na ovo cjepivo se pojavljuju minimalno nakon 2 tjedna, najčešće nakon 3 tj.

PetraB
    13. Veljača 2021. 10:49

Jutro
    Drago mi je da su bebaci bolje
    Mi odradili subotnju terapiju s J. Ide super. Sad mu se javio pravi ptsp pa ne podnosi buku (kad mm busi nekaj ili sl) al kazu da je to normalan slijed.
    Curke gdje nabavljate biovitalisovu emulziju, ljekarna? J se pogorsalo ovaj tjedan pa bi probala prije kortica. Stalno s korticem mazemo al cim prestanemo vrati se. On je testiran na svu hranu tak da nemam kaj isprobavat s prehranom. A i V ima na nozi bas suhe fleke pa bi i njoj probala.
    Ovaj tjedan smo svi bili nekak blaaah... Valjda ce ic na bolje. 
    Ugodan vikend zenske 🙋🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Valkris
    13. Veljača 2021. 15:08

Evo i mene.. 
    Nadam se da su bolesni klinci i mame bolje 😊😊😊
    Zarica, bas sranje za vrtic.. Nadam se da ce bit bolje uskoro 🤞
    Mikio, bravo za komade hehe i mi naveliko odjednom iznenada jedemo komade i variva i sve sto do jucer nisam mogla zamisliti 🤷‍♀️

• AnnA
    13. Veljača 2021. 18:22

Deesb super sta je sefica bolje.
    Mikio bravo za komade i odlicno sto biovitalis pomaze
    Petra drago mi je da J napreduje, da je terapija urodila plodom.
    Evo i ja jucer zakurila. Blah. Ali kad bi na tome ostalo, bilo bi dobro

annika
    13. Veljača 2021. 19:09

Anna a muž i malac?
    M mi dopustio da vidim zubiće- 11 kom, uključujući dolje 4-orke🙄. To mi baš nije jasno ali ajde. Ne spava i dalje, noćas se cijelu noć ustajao i cvilio, spavao doslovce na mojoj glavi.
    Mare kako vam je u kući?

[iimg]

• Hani
    13. Veljača 2021. 19:10

Uf, ana, veselo ce bit kod vas...
    Nek su dječica bolje😊
    Mikio, napredak, super!!
    G je prestao sisati sa 9mj i bojala sam se da cu imati problema bas zbog visokog prolaktina sto spominjete, ali par dana izdajanja i nekako je bilo sve manje. 
    Deesb, guštaj s mužem😉
    Pokušavam ovih dana stavljat ga na spavanje u 20 umjesto 22 da mogu u miru pogledat kuhanje na tv🙈
    I dva dana ide, pa ne ide...i tako😊
    Prijavljujem prvo samostalno posjedanje, klizanje unatrag i slaganje kolutova🤗
    Išla sam jucer javit muzu da kupi mag. slova u lidla kad dam ovdje procitala da ih mikio spominje, ali nista, on donio vagu. Bar sam ga izvagala, grizli je pitala na koliko je. Dobio jos kilo, sad je na 9🙈 bome je sad okruglica jer je malen, oko 72.

• Hani
    13. Veljača 2021. 19:17

Mikio, vidis koja produktivnost kaf se iskoristi dan😉
    Petra, nek je J bolje, super. Kako izgleda terapija?
    Annika, tebi po starom sto se spavanja tice, znaci.
    Valkris, zaboravila sam jel kod tebe curica ili decko sad🙈

annika
    13. Veljača 2021. 21:18

Ma jesam mikiO, klopa, kupanje, pidzama, knjigica, uspavanke i zaspi, ali on se za pola sata, sat probudi i gotovo. Ma proći će...za godinu, dvije🥴 samo ja sam definitivno odustala od još jednog djeteta, ne mogu jednostavno više toliko nespavanja izdržati. 3 godine s prvom, 2 sa drugim, i sad M 
    Hani pa to su sve krasne vijesti, uskoro će prestići M po kilaži😆

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.