I zaboravila na AS, mi smo uzeli Britax Romer Dualfix 2R i nama je super
Zarice steta što se još nije priviknuo i pogotovo što mu je tako grozno i poslije vrtića :/ A možda su mu dva sata premalo da se navikne pa nije loš prijedlog da jedan dan ostane malo duže. A kakav je bio inače kad bi negdje bio bez vas?
Mikio ovo za koronu..no comment...tu se ne zna tko pije tko plaća...još malo pa će i zombiji navalit koliko mutiraju virusi xD
Tnx za Lidl preporuku...ja išla po plahte i prekopala pol onih košara da nađem magnete..bili jedni još ostali sakriveni ali brojke...sad vidim da ti imaš slova..to ću probat idući puta upecati :)
DeeSB super da je malena bolje
Mrgud moj je oduvijek u vreći...rijetko ga znam pokrit s dekama al to onda pola noći se budim i pokrivam ga...tako da do ljeta nema da mrdne iz vreće. Kad si već spomenula poplun...gdje ima za kupit takav mali lagani? NIsam to baš vidjela....ja imam neku debelu, mekanu deku iz Bubamare pa ga s time ušuškam ako je van vreće. I ja spavam pokrivena samo dekom jer je baš toplo u kući, prozor mi je skoro stalno na kipu...al začudo nije suh zrak.
AS sam htjela isto Joie 360 al nije je bilo u trgovini taj dan nego samo ona što se ne okreće tako da smo uzeli neku FreeOnAtlas ili tako nešto 360 i nije loša al još ju nisam skužila kako to lagano okretati i pomjerati je xD
Mare, bio je dva puta po 3 sata pa je tada ostao i bez dorucka i rucka s obzirom da nece jesti. Prosli tjedan je cak bilo relativno ok, al onda kao da se za vikend resetirao i u pon ga je satralo i krenulo na situaciju koju imamo sada. Nakon tog smo odlucili po 2 sata dok se ne navikne. Ma ja vjerujem da ce s vremenom to biti bolje.
Mrgud, mi isto u vreci preko noci, al bas si i ja razmisljala kak se nekad sav zaplete u njoj pa ga to zasmeta. Al deku nebi jer se on isto vrti po cijelom kindacu. Tak da cemo jos neko vrijeme ovako.
E bas sam se mozgala za knjigice i na kraju nisam uzela. Imali smo slicnu na kojoj je zvuk bio prelos i jos se odlijepio taj dio sa zvucnikom. No mozda je ova bolja.
Mi imamo neku cybex sjedalicu i super nam je. Zaboravila sam koji model hehe. Isto ide suprotno od smjera voznje i malom se svidja. Moze se okrenuti i da bude u smjeru voznje, al to mozda i nikad ne iskoristimo ako mu se bude svidjelo ovako. Redovno bude sam iza i gusta.
Zarice ne kuzim ni ja ke savjeti su to al valjda znaju. A za maskirat nemam pojma.
Mi dobili od necaka kao kostim a zapravo je ogrtac sa kapuljacom koja ima rogove glumi bubamaru pa cemo to isfurat za obilazak baka, teta isl.
Lavice duzina jos ajde shvatljiva, al tezina 😍 imam osjecaj nama dostizna tamo za nekih 3 godine. 😒
Samo nek je sve ok! Moja se svima smjeska i dr i sestri, njoj cak i jezik plazi. 😂
Mikio ti si ko onaj neki nogometas nedavno tek dobio negativan nalaz nakon 3 i pol mjeseca sta se testirao sva 3 dana da se moze vratiti igrat. Tako da ocito je moguce. Nek te posalje na pcr doktorica.
Ja profulala mislila da je danas srijeda i nisam isla u lidl 😱😱 a pikirala te magnete.
Mrgud M spava nocu u vreci i dekica a danju samo dekica. Spava sa jastukom tankim od kad je imala 2 mjeseca. Bez njega nece i nikako nije spavala dok joj ga nisam dala. To je i jedan od razloga zasto sam nocu se budila na svako mrmljanje, sad vec i kad se prekrije s njime sama ga makne.
Mala.le sretno dalje sa samostalnim spavanjem u sobici!
M je jos uvijek u jaju od cybexa. Potez stoljeća mi je bilo to jaje jer dok ona dodje do 12 kg ili 87 cm imat ce onih 18 mj pa cemo kupiti iducu koja ide na istu tu bazu.
DeeDee Deesb nadam se da su bebice dobro
Evo ja imam jednu krasnu vijest. Mm je prekjucer zakurio, jucer malac zakurio. Danas testirani i pozitivni su, ja nemam simptoma i negativna sam. Lagano sam na rubu zivcanog sloma. Ali samo nek oni budu dobro
Taani zao mi je sto se tako osjecas na poslu
Zarice nadam se da ce se ipak prilagoditi i uzivati u vrticu, ipak je to tek pocetak
Mi imamo maxi cosi 2way pearl. A sto se tice vrece on ju ne podnosi. Zapravo on ne podnosi ni pokrivace. Vecinu puta pocne zivcano mlatarat nogama dok se ne otkrije. Ugl po noci ga pokrijemo poplunom iz lidla a po danu dekicom
Taman htjela napisat kako moram svratit do lidla i onda se sjetim da sam sljedecih 20 dana zarobljena.
Cure, ima li koja onu knjigu zmajac. Vrijedi li to tih novaca?
Cure hvalla na svakoj preporuci. Sad bar imam suzen izbor pa mogu vidjet kaj ce nama pasat. On se do sad vozio u jajetu sl fkt mu postaje malo.
Taani bas mi je zao za posao. Al mozda ti je samo stvar prilagodbe. U mojoj firmi sve zene posao ceka. Mene recimo nitko nije mijenjao al nas je 5 u sluzbi pa su se podijelili. Al ja radim takav posao da ugl nista nije od danas do sutra, nego sve neki dugorocni rojekti.
Kaj se popluna tice mi imamo neki iz bubamare seednje debeli
Anna a fakat koma za koronu. Pa kud jos i to zelim vam bar da bude bez simptoma
Zarice zab komentirat. Bas mi bude zao procitat da je O tak tuzan. Al utjesno je da stvarno imate vremena dok pocnes radit ,,...😘
Mrgud hvala ti. Ja se isto nadam da ce stati na toj temperaturi koja ce sto prije nestati. Mm danas skoro da ni nije imao, ali ga probada u predjelu prsa i ledja. Ja nastojim biti sto vise odvojena, ali u 35 kvadrata plus malo potkrovlje to je jako tesko. Kad smo u istoj prostoriji mm i ja nosimo maske i na distanci smo. Nekako brijem da se necu zarazit ako do sada nisam. Jer smo stalno skupa, pogotovo malac i ja. A kako bude. Prvi put u ovih godinu dana malac i ja ne spavamo u istoj prostoriji i bas sam nekako blah. Iako ga planiram prebaciti u njegovu sobu kad se preselimo
I opet sam zaboravila komentirati mikio. Za ne povjerovat. A najjace mi pitanje jesi li negdje bila. Ah. Joj sjecam se koliko si jadna bila lose od te korone. I nikako da nestane
Sortiraj odgovore
Najstariji