Annika stara moja luda si. Ima zahtjevne djece,a ima djece level egzorcizam sto god da želiš s njima obaviti. M ti je na dobrom putu do tog levela i rekla sam ti x puta kapa dole. Nisi nesposobna nego se M svojski trudi onesposobiti se. Samo se nadam da će proći eto… izdrzi🙏
Deedee bravo za posao,ja sam taj tip ko ti😁😁😁
Nego…ova vaša vibra da sam vam na crnoj listi je proradila jer eto me na kaucu od 10 ujutro,digla sam N,ukljestilo me,muz me dosao skupiti s poda i sad se igram tabletama svaka 2-3 sata. Dosla je Valkrispo balone kod mene taman se nadrogirala da se mogu spustit🤦♀️ Inace Valkris uopce ne izgleda kao da je već prevalila pola trudnoce😍
Joj Grizli…meni bas zvuci kao korona😕
Hvala i tebi i curkama ❤️❤️❤️ ali udebljala sam se 10 kg pa se rasporedilo dobro valjda 🙈🙈🙈
I ja sam si pomislila sta je radila u Dubrovniku kad je pokocena 🤫🤫🤫😆😆😆
Ah spavanje.. Ne znam ima li smisla komentirati.. 300 buđenja.. Al zato ima 2 spavanca popodne od sat dva pa skupim snage..
A grizli jbg, pojela malo prvi dan, ostalo brdo za drugi dan, automatski.. iako ni ne mora bit to uopće jer je to jela pon i uto, a drama je bila četvrtak popodne 🤷
Uglavnom, danas je spavala 15 minuta, baš me zanima daljnji razvoj situacije.
Lavice ja jučer uopće nisam popratila da te uklještilo 😱
Jesi bolje?
[/url
Bogami ovo vrijeme nije normalno! 17 stup, whataaa fuuckkk😑😑
Dosli smo na red, imamo Hc vikend..i ponedjeljak. Sutra dolaze moji njegovi, pa u ned bake i deda, bit ce loodilo😂 onda iduci tj prijatelji. A sve mi je to duplo teze jer ja radim, ok, ne za vikend, stredila sam si free🤪
Posaljem slikice u ned/pon.
Grizli, Anikka, Lavica drzite se🤞🤞
.
Sto se tice spavanja, za sada je dobro. Zaspi oko 9 i budi se oko 7.30-8, zadnjih par dana ne trazi nocu bocu💪 i dodam par puta dudu. Ja zadovoljna🥳
Hej cure.
Ja danas preporodjena. Inace mislim da je Young living preHC za mene (na rubu sekte) ali mi je frendica dala ulje za ledja, eterično pomjesano s bademovim,dakle dok sam mazala bol je otišla. Prije tog sam pila voltaren plus normabel i ništa,nakon ovog ko nova. Da nisam doživjela ne bi vjerovala. Doslovce me muz nosio na kauc i do wc-a. Tako da,hvala na brizi! :)
Moj je prošlu noc spavao u komadu do 5 (!?)i onda se probudio i bio budan s tatom do 7🤦♀️🤦♀️
.
Grizli hmmm otkud znas s čim mi se muz bavi🤣🤣🤣 Zelim brz oporavak!
.
Dee završio radni tjedan?
Zarice kako je?
I tako... Klasika... nasa kava s frendovima zavrsi u 11 navecer 🙈
Al zacudo cure danas cijeli dan bile super, bez cendranja 😲... Cak popodne nisu ni spavale nesto (15 min, moooozda pol sata) i bile bas super u gostima 🤭 tak da su si mama i tata malo dali oduska pa produzili do 11. Vidjet cemo sutra kaj bu bilo, vjerojatno kaos 🤣. Ja s J opet ujutro kod psihologa al eto me zato u sobi sa M i J a mm spava s curkama.
Lavice istog saam misljenja sto se Young livinga tice al super da je pomoglo, nadam se da ce tako i ostati.
Damnarexx sretno s proslavama, dobru zabavu zelim
Losa kako kod tebe s poslom... Svaka cast za rad od doma 🤗 Sogorica tak radi od onog zagrebackog potresa i znam da joj je koma (malac tad imao godinu i par mjeseci i stariji od 7 god 😟)
Grizli kakva je zdravstvena situacija? Nadam se da ce krenut na bolje
DeeDee ne vjerujem da je od karfiola ak je proslo toliko, mucilo bi ju tu vecer ja mislim a ne drugi/treci dan. Tko zna kaj joj je bilo. #Faza/Skok/Procice 😅
Cure nespavaca svima zelim mirnu noc!!!! 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Tek sad skuzila da mi nije poslalo komentar jutros 🤦
Pa ajmo ispočetka..
Petra, Mikio ma i ja mislim da je #Faza/Skok/Procice jer je prošlo toliko vremena a i nije da inače ne jede to..
Lavice ajde super da je ćiribiri nešto pomoglo, ne ponovilo se 🤞🤞
Radni tjedan gotov, za sad laganini.. jučer odradila nešto ujutro doma, pa s V u šetnju, pa do ureda i par dostava, u pravilu me nije bilo jedno 5 sati a s mojom mamom je pa ni ne skuži ja bih rekla (ali mama skuži 🤭🤭❤️)
U pravilu sam tri puta tjedno po par sati u uredu i ako nešto treba riješiti van ureda, ostalo radim od doma tako da za sad kuliramo, malo mi "pomaže" s papirima pa joj dosadi i ode skupljat mrvice s poda ili raditi neku drugu naprednu aktivnost 😁
Damnarexx sretno s rođendanom ☺️
[/url
Ajoj LoSa, zvuči grozno 😬😬
Nadam se da si samo privremeno u toj situaciji i da će muž moći preuzeti bar dio dana
[/url
PetraB iskreno neznam kako bi ospisala situaciju sad... Glava me rastura al to i nije neka novina, temp padne pa se digne pa padne al sve netao laganini nis posebno 37.2 se vrti. Al najgore mi lezat jer me pocne gusiti i sad to moze biti simptom korone ali i moje astme tako da neznam sto mislit. Prezivljavam...
Lavice pa kako ne bi znala cime ti se muz bavi kad ga sanjam 😂😂😂 eto vidis cak sam i vidovita u snovima. Super da ti je bolje
Damnarexx sutra rođendanko 💕💕 sretno sa festama.
DeeDee tako i meni M pomaze sa papirima. Morala sam maknut sjeckalicu za papire jer je postalo jako simpaticno gurat svasta unutra.
Eee imate kakvu preporuku za neku fotoknjigu koja dobro izgleda a nece kostat pravo bogatstvo kao cewe. S time da ne bi samo da su fotke isprintane ono 1 strana 1 slika nego bas ko oni wedding bookovi sto budu. Izdvojima samo 650 slika koje su mi top od prvih godinu dana paaa cewe ce mi doc preko 1000 kn A4 format 😕
Da, teško je sve stići kad si sama. Izdrži, losa. Kome bi ostavila maloga da moras na faks? Kako si isplanirala?
Zaposlene majke, respect.
Meni se ne ide stresirat na posao, ostajem doma. I krecem po novu bebu, nova pustolovina ivfa kreće, pa kad upali...
Sortiraj odgovore
Najstariji