ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    04. Veljača 2021. 22:38

Cure, jel znate jel treba za vrtic onu izjavu o dohodku svih clanova kucanstva ispunjavat, ako ionako necemo ostvarivati vece sufinanciranje od minimalnog iznosa? To je zadnja papirologija koju trebam predat i sad sam naletila na to... Neda mi se trazit di je to na poreznoj, mirovinskom itd ak ne moram...
    Petra, mislim da je mikio stavila link bas na tu salicu za narucit, al javi ak ne uspijes prek web shopa. Sredimo to :)
    Moj mali danas bio zalijepljen za mene. Valjda se bojao da cu opet otic. Nije dao ni mm da ga nosi, samo bi krenuo plakat i bacat se na mene. 
    Annika,  ma bude to sad svugdje. Al navodno kod tog novog soja nisu jos zabiljezene teze posljedice niti tako teski oblici bolesti kao kod proslog. (Bar ne u nekim znacajnim brojkama). Tako mi veli mm, on to vise prati. 

mrgud_zg
    04. Veljača 2021. 23:35

Ocito nam je svima uzasan dan. Lavice jadna ti. Grozno to za leda. A balone da si mi prodala iza leda a ne podijelila zaradu, bome bi ti sacekusu priredila 😂
    Anika tebw mi je najvise zao. To je takav hc tempo da ja ne znam kaj si ti ziva 🙈 
    Ja danas dosla po meguda i mm poslje posla. Oni se hvale da im je bio savrsen dan. Dosli doma mali nece spavat. Preumoran al prebacilo ga i bilo je “izazovno” cijelo popodne. Okupali ga i zaspo u pol 8. Spavat tocno pola sata i tak krece kaos. Prvo sat vremena uspavljivanje na rukama. Pa poceo haracit. Znaci prica kao od deedee al trajalo je do sad 😩😩😩😩😩. Ja mislim da vise nisam nis jmala u cicama. Jer ke on mene navlacio tisucu puta, cak je i ad potego par gutljaja. (Ja ne vjerujem da je glad, vecerao 2 sata prije. Ugl tolko plakanja vristanja histerije. Ja ne znam za sebe. Idem spavat jer ovo ko zna kak ce dalje... 😩😩

MaRe
    05. Veljača 2021. 07:01

Vidim svi su klinci u elementu 🤭 
    Osim Annikkinog ak sam dobro skuzila svi ostali su bili dns odvojeni od mame..pa možda tako izrazavaju nezadovoljstvo. Moj je bio sa svekrvom dva sata popodne pa nije zaspao do 9 jer tko zna čime ga nasopala. Jucer je rekla da bi ga ucila na nonu,ja se odmah Red sjetila....isla i meni para na usi al sam presutila. 😏
    Annika tebi svaka cast...treba to izdrzati.
    Lavice kakve ste to akrobacije izvodili u Dubrovniku pa te leda uhvatila 🤣🤣🤣 
    Mene preksinoc tako pocelo bolit,nit znam sta me boli...sve..kuk,leđa, jajnik,trbuh. Odmah sam se sjetila da mi tako bilo prije nego sam saznala da je A na putu 🤭🤭 

mrgud_zg
    05. Veljača 2021. 07:53

Mare s obzirom da si to zelis, drzim fige 🤞
    Mrgud na kraju spavao u komadu do 6. Vjerojatno je bio tolko iscrpljen od sinoc. U 6 ga nahranila. Taman dosla na posao i muz javlja da od 7:15 opet vristi i da nema vise spavanja. Pa za poludit. Kak njemu moze niti 8 sati kroz noc bit dovoljno? 😩
    Ugl mi smo si malo analizirali te zadnje dane kad je kaos, i ispada da je uvijek uzasno ako ne spava popodne. On ocito jos nije spreman za 1 spavanje. Pa makar imao 2 i iso tek u 10 spavat, al sve bude bolje. Ovo kad preskoci pa bude preumoran na kraju zaspe i redovito se probudi za pol sata-sat i onda krece kaos. Tako da ocito nis od mog “to cemo spontano” pustit da spava kad mu se spava 🙄. Bome cemo forsirat jos neko vrijeme i popodnevno jer se ovak bas patimo i on i mi 😩

annika
    05. Veljača 2021. 08:03

E da, najgore je kad ne vole spavati pa ih n

[iimg]

annika
    05. Veljača 2021. 09:13

Ne možeš uspavati, bore se, a fali im. Kakva borba miočić- cormier, to treba snimati i prenositi na tv-u

[iimg]

• Zarica
    05. Veljača 2021. 09:31

slucajno sam procitala dve prve stranice misleci da su zadnje. Jos mi sve nesto cudno bilo, pogotovo ona lista, reko kad ste se tog sjetile opet... Ja upravo izvadila dva zuba. Vec me bolucka, mislim da nebu dugo anestezija radila... 🥴idem sad po malog u vrtic, danas sam ga ful rano ostavila zbog tog. 

DeeDee
    05. Veljača 2021. 09:35

Ajoj Mrgud možda stvarno bolje ne forsat onda, kod nas mi se čini da nije taj slučaj, mislim da se jučer samo poklopilo par stvari 🤷
    Ali, znam da ću požaliti čim napišem, noćas je prvi put nakon više od 6 mjeseci prespavala noć bez ikakvog buđenja. Od nekih 23 ili kad sam već napisala da je konačno zaspala do 8i30 😲

[/url

• Zarica
    05. Veljača 2021. 09:52

Bome DeeDee, tak dobro ni ja ne spavam. 

Grizli
    05. Veljača 2021. 11:27

Kod nas isto nocno druzenje od 2 do 5... M nije htjela ni cut da joj tata da bocu, a meni koma sa disanjem pa sam na krjau i 4.40 e ipak digla i cim sam joj dala bocu popila sve. A sekund prije mm bacala bocu i njega gurala. Ako nije imao bocu mirno na njemu lezala. Ajde bar nije trazila cicu. 🤷‍♀️
    Mi smo doma ko zarobljenici tako da M samo puze ko pomahnitala od mene do mm... Po cijelo stanu se rasteze doslovce. Legne se na pod pa se gura u rikverc nemam cise snage joj ppnavljat da ne jede prasinu, ne lize tepih, ne grize šank... Ko prezivi pricat ce. Meni ipak nije bolje tako da u pon moram na onaj drugi test 😏 nema termina prije.
    Annika kod nas su takve borbe bile svega par dan poklopilo se prije nego su pocele cetvorke izlaziti cim je prva izasla smanjila je dozivljaje divljanja.
    DeeDee pa kud karfilo dva dana za redom?! Pa to i mene ubije sa probavom. E moja ti... Bit ce ona dobro... Ja stvari koje napuhuju dajem sa razmakom od najmanje 4 dana inace imamo show sa probavom.
    Lavice nocas sam sanjala da nam je tvoj muz dosao instalirat neki softver u firmu novi nikad viđen i da kad sam ga prepoznala da je tvoj muz sam ga potjerala da ne dolazi raditi nista dok ne dovede zenu i djecu k meni na kavu i igru. Pa je jadan otišao po vas. Onda sam se probudila neznam nastavak. Uglavnom da znas muza ti sanjam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.