ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    04. Veljača 2021. 19:48

Annika stara moja luda si. Ima zahtjevne djece,a ima djece level egzorcizam sto god da želiš s njima obaviti. M ti je na dobrom putu do tog levela i rekla sam ti x puta kapa dole. Nisi nesposobna nego se M svojski trudi onesposobiti se. Samo se nadam da će proći eto... izdrzi🙏
    Deedee bravo za posao,ja sam taj tip ko ti😁😁😁
    Nego...ova vaša vibra da sam vam na crnoj listi je proradila jer eto me na kaucu od 10 ujutro,digla sam N,ukljestilo me,muz me dosao skupiti s poda i sad se igram tabletama svaka 2-3 sata. Dosla je Valkris po balone kod mene taman se nadrogirala da se mogu spustit🤦‍♀️ Inace Valkris uopce ne izgleda kao da je već prevalila pola trudnoce😍 
    Joj Grizli...meni bas zvuci kao korona😕

Taani
    04. Veljača 2021. 20:05

DeeDee  😉 super su papucicr iz Bajke, vidjet ces 🤗. 
    Uspavljivanje. Ako spava popodne  bude umoran cca 3-4 sata nakon budjenja pa po tom tempiramo. Prije je UVIJEK zaspao na sisi i onda smo prestali. Kad ga spremimo za spavanje, damo mu 3 priče da odabere jednu, dobije dudu o zeku tjesilicu i ili sa mnom ili mm na bracni krevet. Nekad se baca po nama dok traje prica pa zaspe kraj nas poslje price u tisini, a nekad zaspe tijekom price. Danas smo imali drustvo pa nije spavao popodne, tako da smo ranije isli na uspavljivanje i samo je spustio glavu na mene i nakon 5 minuta spavao vec. Skoro mjesec dana imamo takvu rutinu i bome se vidi razlika spram prethodnog uspavljivanja na sisi. Prije se uvijek budio, valjda moze podrigivati jos satima poslje, a sad ide spavati bez ikakvog mlijeka, zadnji obrok ima min. 2 sata prije spavanja. 
    I dalje spava s nama u krevetu, to smo si sami odabrali da se ne natezemo s njim po noci. Dok nam pase ovako cemo, kad odlucimo, idemo s novim metodama.
    Annika, moj je spavao super do 8. mjeseca i onda smo do 11. mjeseca imali showove i trazili nove metode i stajaznam. To njima dodje, stvarno mislim da nema neke veze s nama. Ja sam skuzila samo da je M puno bolje spava kod nas nego u kinderbetu, a trenutno mi odgovara imati odmorno i naspavano dijete pa ga ne tjeram na suprotno 🤷‍♀️

Taani
    04. Veljača 2021. 20:07

Lavice, ajoooj nadam se da ce proci brzo 😬.
    Valkris, fit trudnica znaci 🥰
    Grizli, da ozdravite brzo 🤞

Grizli
    04. Veljača 2021. 20:44

Annika ti si bas bas jedna jako trpećiva zenska bi mi rekli i svaka tebi cast. Pukla bi na pola vec 20 puta da je moja M takva.
    Lavice bas steta da te strefilo tako... 🤞🤞🤞 A ovima s crnom listom samo da napomenem da je karma zajebana stvar. 😳 Salim se curke!
    Mikio mi uzeli balone na wish i cijeli luk nakon 12 dana izgleda isto kao prvi. Ovi od Mrgud i Lavice su level iznad mozda kad toliko traju. A meni nase bilo zao baciti pa sam jedinice ispuhala i spremila, a luk smo dali u vrtic. Teta danas poslala sliku da su djeca ooodusevljena. S time da sam joj jucer javila da sumnjaju na koronu kod mene pa ih je ona jadna doma brisala sve sa onim dezinsekcijskim gelom.
    Valkris 🤩

PetraB
    04. Veljača 2021. 21:30

Taman se htjela pozalit na nespavanje cura danas al sutit cu 🤐 jer kad vas citam skuzim da sam pi...kica... 🙈
    Annika a jesi probala nesto mije jati kod hrane poslijepodne. Meni je J imao velikih problema s probavom pa bome do nekih godinu/godinu i pol. Bilo je jako malo namirnica koje je mogao jesti poslijepodne da mirno spava. 🤷🏻‍♀️
    Drzim ti fige da se sto prije stabilizira mu spavanje... Iki da mu probas sirup dat da eliminiras bol ako nista drugo, pa da znas na cem si. 
    E, pelene... Tj odvikavanje... To sam zaboravila komentirati kad je bila tema... Mi smo i s M i s J kao DeeDee radili. Kako su poceli hodati samostalno krenuli smo s upoznavanjem s tutom, kroz igru. Pa kad bi nesto obavili lijepili bi naljepnice razne na tutu. S M je to uoalilo bas lijepo al ne prije drugog rockasa a s J smo to uspjeli s 2,5 godine, blizu 3 vec. Nikako ne forsirat, kontraefekt samo takav.
    Hvala curke za info za salicu 😘 moram si ju narucit ak imaju webshop a ak ne Zarice salji 🤣
    Krepana sam, odoh se otusirat, pojest i spavat... Naravno da prije ponoci to nece biti ziher 🙄

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    04. Veljača 2021. 21:47

Znači ja ne znam šta je ovo popodne bilo 😲😲😲😲😲
    Jel moguće da ju je oprao zakašnjeli stres od jutros? 
    Uspavljivanje od 17i45 do 18i30 uz ekstremno plakanje, spavanje do 19:10, nastavak plakanja, skinula je i dala joj sirup jer sam mislila da je neš boli, od jedno 19:30 do 20:10 super volje, igranje, maženje i opet odjednom kao da ju je neki imaginarni sileđija mlatnuo do sad plakanje, histerija, vrištanje. Zaspala pred 10 minuta, strah me tipkat da ju ne probudim iako je u drugoj sobi, čujem da još nije čvrsti san 😬
    Prdi ful i brizna svaki put kad prdne viče ne 🙄🙄
    Mislim da sam je ja uništila s karfiolom dva dana za redom. + Te glupe natečene dvojke.
    aaaa sve.
    Sretna noć svima 🤞

[/url

annika
    04. Veljača 2021. 21:49

Grizli pa zar u Hr i novi soj korone? Ja stvarno nisam u toku. Nadam se da nije i da ces ozdraviti brzo 
    Lavice pa sto je s ledjima?
    Petra jesam, i izbacivala mlijecno, i svasta nesto, i opet isto.
    Ma ja imam takav osjećaj zato sto su mi i dvoje starijih bili ocajni spavaci, pisala sam vec. A zivce mi je istrenirao stariji sin jer kcer je bila zahtjevno ali super dijete, a on...majko mila...samo cu napisati da je dobio i od psihiloga misljenje tesko odgojivo dijete. Ja sam bila živac samo takav prije ali bi me nazivcirali samo ljudi, a sad...nema toga sto ce me izbaciti iz takta. 

[iimg]

Lavica27
    04. Veljača 2021. 21:50

Malo se jesu ispuhali (fyi dobila sam dvije ponude da ih prodam🤣🤣🤣) al će ona dopuniti luk😁
    Ajme super ideja Grizli al kod nas bas zbog korone ne smijemo ni kekse dat u vrtic 🙄🙄
    Petra dobra ideja za probavu,Annika jesi probala?
    Taani kad ono kreces s poslom?
    Vezano uz odvikavanje, nama se kcer s 2 godine odvikla,nismo ništa forsirali not pokazivali na tutu, samo nam je teta rekla jedan dan da je ona spremna i da joj skinem pelene preko vikenda i tako je bilo. Još je mj dana imala noćnu jer moja djeca pišaju po noći tolko da je za nepovjerovat a nedam bas da pije pred spavanje🤷‍♀️

Lavica27
    04. Veljača 2021. 21:52

Annika eto ne znam, digla sam N jer se isao penjat na robota,jos sam se skolski u koljenima savinulai i odjednom grozna bol,ko da me netko prerezao po širini iznad trtice. Nisam mogla disat dublje kolko je bolilo. Sad je bolje al šta sam sve na sebe i u sebe stavila nije ni cudno🤦‍♀️

Taani
    04. Veljača 2021. 22:16

Joj Lavice, u srijedu pocinjem, a jos ne znam ni sto me ceka 🤣.
    Annika, svaka tebi cast 💪😉.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.