ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    04. Veljača 2021. 14:37

Mala ja sam onda pobijedila u uspavljivanju na rukama jer nase jos traje 🙈 ok on voli odspavat i u kolicima. A nekad se samo mazimo na krevetu pa zaspe, al trenutno smo u fazi da ga onda tesko prebacim u kindac, prije je to islo lakse (mozda se sad budi jer nam je dost stresna ova faza s odvajanjem)
    Grizli bas mi je zao da ste se tak razboljeli. Jel to onda od rodendana? Jel znate nekog da ima koronu?
    Zarice skroz si mogu zamislit da ti je stresno. Sigurno bi i meni bilo. Meni je koma kad ga cujem da place ujutro kad idem na posao a ostaje sa svojim tatom, a mogu mislit onda kak bi mi bilo u vrticu 🙈
    Petra ti si prekul. Ne znam dal to dode s brojem djece il moras bit taj tip. 😂 ja sam prije bila puno smirenija, sad sve poprilicno prozivljavam. 
    Ja imam preporuku za ekos cakes. Na preporuku od lose. Oni inace rade okuse zavicaja za lidl. Super je bila torta i prefina. Ja sam platila 300 al ukrasenu i jos vegansku (sto nemaju u klsicnoj ponudi, samo kolace) tak da vjerujem da bi standardna torta bila i jeftinija
    Lavice sve znas. Mrzim te otvoreno 😂😘

mrgud_zg
    04. Veljača 2021. 14:42

A uspavljivanje mislim da jako ovisi i o djetetu. Moj fkt mrzi spavat. Ok neki ce rec naucila sam ga na ruke. Al ja to ne mogu slusat. Probala sam par puta ostavit ga tako, to je plakanje da sam ja mislila da ce umrijet od stresa. A recimo da bi ga ostavila po 2-3 min, ne duze. Mozda bi se on nakon nekog vremena smirio, tko zna, ali ja ga jednostavno nisam nikad mogla ostavit da place. Tak da smo se uvijek na kraju vracali na ruke 🤦‍♀️🙈

• Zarica
    04. Veljača 2021. 15:22

e da, Bima! To je taj duckas. 

Grizli
    04. Veljača 2021. 15:55

Petra je meni kraljica i tocka...
    Pelicu se od minigreeny da i bas s kim god pricam nikom to se nije događalo a znamo vec da sam ja basuz pa logicno da su nama dosle takve... Ipak sam ja jedina kupila FP tablet koji izgovara samo slovo A, Dž, K i P bez obzira koje slovo stisnes... 😜
    Zarice a joj ja bi isto ko ti ludila a valjda njima to ne pada tako tesko a mi mme sve vidimo kao dramu.
    Mrgud nemam pojma nikome nije lose s kim god smo bili zadnjih dana. Ja sam u petak bila u bolnici i cak mi dr moja govori da sam mozda tamo pokupila, da kod M uopce nije povezano s time nego se poklopilo da je ona imala temp u subotu, a mm i meni je potpuno drugačije nego njoj. Njemu doduse danas bolje al on je bio lose u ponedjeljak, a ja od utorka. Sad su nam kritični kumovi koji su bili u nedjelju s nama ostale nismo viđali pa mi bas zao ako smo ih zarazili makar i samo nekom virozom. Trenutna sumnja nam je ako da teta od mm jer smo u petak bili kod nje i none da bi one tek jutros rekle kad je svekrva se cula s njima i rekla da su mene poslali na testiranje na to njegova teta rekla da je ona prehladena od subote al nije uopce se javila doktorima niti ikome od nas. Tako da u slucaju da i imamo koronu sumnjamo da je onda pokupljena od njegove tete. M i mm su bili s njima skoro 4 sata, a ja kratko nakon pregleda. 😕 Neznam vidjet cu do sutra kako ce biti za sad stanje nepromjenjivo.
    Damnarexx dnevna uspavljivanja mi obavimo tako da ju obavezbo presvucem u suhu pelenu. Skupa skpustimo roletnu da joj mracnije, pjevam joj Jedan mali pauk, legnem u narucju malo zanjisem i dok pjevam zeko i potocic ili vela luka onda pocne tonut u san, legnem ju prije nego tvrdo zaspe. I odem van iz sobe. Navecer nakon kupanja se nas dvije sad malo mazimo na kaucu isti repertoar glazbeni s time da bude tu jos 2-3 pjesmice i isto kad vidim da tone u san nosim ju u krevetic. Ako znam da ću nakon sta ju legnem nesto raditi u kuhinji upalim Ewana da radi šššš i onda imam fore 15 min bas rostat na najjace ako treba. 

DeeDee
    04. Veljača 2021. 17:05

Evo i mene nakon prvog radnog dana, osjećam se kao da me kamion pokupio nakon 6 sati buljenja u brojke, glava me rastura😅 Ali mi je ful proletilo, nisam imala nikakve krize po pitanju "fali mi dijete",  više "fali mi ležanje na Bahamima"😂😂😂 čak mi ni banka ni pošta nisu bile problem, kao woohoo radim nešto što nema veze s bebom 😁
    Kaže mama da je bila dobra cijelo vrijeme, spavala prasica do 9 pa onda još sat i pol kasnije. Baš mi se jako razveselila💓💓, malo smo se pomazile i evo sad se igra i ignorira me 😂
    Ipak mi je drago da sutra idem samo na par sati 🤭
    Zarice vjerujem da je prvih par puta kad se ostavljaju, pogotovo tako maleni totalni bed svima 💔
    Grizli drzim fige da ipak nije korona.
    Mi imamo neke nepoznate papučice, izletio oglas na fejsu pa joj je moja mama naručila i totalno sam oduševljena, a sad sam na onoj akciji (hvala taaani❤️) ubola dva para iz bajke pa čekam da dođu.

[/url

DeeDee
    04. Veljača 2021. 17:08

Aha uspavljivanja.. ja joj nikad nisam pjevala ni nunala ju 🤷 stavim je u krevetić, mazim i dodajem dudu, ako zaspi kroz 10 minuta super, ako ne znači da joj se je spava. Ako navečer ne želi zaspati onda je dečko uspava jer eto ja baš nemam neku metodu, zato i ide spavat u 22 kad smo same 😂
    Ali evo jučer nije spavala popodne i zaspala je u 20, u to sam je jedva održavala na životu do tad. Mislim da bi i danas moglo bi tako 🤞

[/url

mala.le.90.
    04. Veljača 2021. 17:24

mrgud_zg

A uspavljivanje mislim da jako ovisi i o djetetu. Moj fkt mrzi spavat. Ok neki ce rec naucila sam ga na ruke. Al ja to ne mogu slusat. Probala sam par puta ostavit ga tako, to je plakanje da sam ja mislila da ce umrijet od stresa. A recimo da bi ga ostavila po 2-3 min, ne duze. Mozda bi se on nakon nekog vremena smirio, tko zna, ali ja ga jednostavno nisam nikad mogla ostavit da place. Tak da smo se uvijek na kraju vracali na ruke 🤦‍♀️🙈

Joj ta izjava da si ga naucila na nesto...to mi taaako kopa zivce kad cujem od mama, baba, tetaka...da, mi si bas volimo otezavati zivot i isprobavati sado mazo tehnike odrastanja😒🤦

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    04. Veljača 2021. 18:09

Ja se osjećam kao najnesposobnija mater kad vas čitam jer mi je treće i s toliko godina u guzici ja njega još uvijek uspavljujem ili na rukama ili dok sisa, i to traje najmanje pola sata ( češće i dulje). Nema sta nisam probala, vrišti i nema šanse da se umiri. Ja mogu na prste nabrojati noći kad se budio manje od tri puta. Sinoć uspavljivanje do pola 1 ( sto je opet bolje nego onih 2 ujutro), u 2 je već budan

[iimg]

DeeDee
    04. Veljača 2021. 18:38

Ma daj Annika, bar ti znaš da to ful ovisi o djetetu :-*
    Ja sam evo valjda od trenutka kad sam stisnula pošalji do sad imala dramu s uspavljivanjem, znači nikad ili jako dugo nije ovako izgledalo, malo sam se već usrala šta se događa, urlanje, vrištanje, više nije mogla do zraka od silnog plakanja 😲😲😲😲
    I sad stenje u snu, evo ne znam 😓

[/url

annika
    04. Veljača 2021. 19:31

Ma ja mislim da njega pate zubi jako, ali evo citam vas kako se normalno uspavljuju.  Mi smo s nekih 6 mjeseci imali period gdje bi on nakon maženja i nunanja jos plakao u krevetiću max 15 min i zaspao. Poslije toga očaj. Ne očajavam ja toliko jer ssm svjesna da ce proci, jer se ne moram ustajati za posao...

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.