Zarice i moj mali je ko tvoj,ono pomalo,di se žurimo?
Mrgud evo upravo citam Danski odgoj djece (pada kiša,pijem kavu,N spava i tocno sam znala da ce Mikio napisat ko ima vremena citat🤣)i primjerenija je tipa odgoju moje kćeri. Kako kaže Red,radi po filingu,nemres fulat sad😁🤣
Red za ime,moje ime si dala curici? 😔 Joj sve me stegne kad spomenes...🧡
Anna drago mi je da si se javila! Samo polako s čitanjem...
Dee šalji meni knjigu- bar ću imati što čitati noću dok smo budni
Ja sam cure noćas počela plakati od muke- u 9 je zaspap, probudip se za poka sata i ništa do 3. A ne znam kad sam zadnji put odspavala dulje od 3 sata. Uspavljujem ga po sat vremena, samo to radim cijeli dan
[iimg]
Jedva vas pohvatala 🤭😁
Anna tnx! Bas sam se nedavno uclanila u FB grupu o APNu, sve zivo ima. I navodno imaju free savjetovanja.
Zvuci skroz dobro.
.
Ja imam doma par knjiga al ne stizem citati, kad ona napokon zaspi ja il cistim il odmaram uz Tv/mob..a bas bi zapravo voljela citati.
.
Dodem ja na fb, kad ono hrpa zahtjeva ..mislim si sta je sad ovo😁
.
Al meni je fascinatno kako sam ja Deedee otkrila tko je..po par detaljcica koje bi napisala u postu. 🤪
Dee šalji meni knjigu- bar ću imati što čitati noću dok smo budni
Ja sam cure noćas počela plakati od muke- u 9 je zaspap, probudip se za poka sata i ništa do 3. A ne znam kad sam zadnji put odspavala dulje od 3 sata. Uspavljujem ga po sat vremena, samo to radim cijeli dan
Ajmee meni😭😭😭
Grizli ja madeže nemam ali ima kćer par komafa, jedan baš nezgodan na potiljku i to ćemo vjerovatno ići skidati, ali mene je baš trta tih madeža.
Moj M još ne hoda sam a ne pokazuje ni naznake da će uskoro 🙊evo vam svima utjeha 🤭
[iimg]
MikiO ne još. Dr je nenadano bio odsutan pa sad opet idući tjedan moram zvati
Što se tiče imena- i moje je opjevano, i to više puta, ne znam koja je pjesma bolja😂 dobila ga po baki i nikad mi se nije svidjalo ali šta ćeš. Prezime uzela muževo, draže mi je moje djevojačko iako je rijetko i neobično a kao klinki su mi se druga djeca rugala, ali kombinacija ta dva prezimena bi bila grozna
Meni su u obzir dolazile za curu ( prvu) Magdalena, Sofija ali naravno da nisam sama birala pa eto. Zbog prezimena sam ograničena s imenima- trebala bi biti jednostavna, bez dijakritičkih znakova, inače bi M bio Šimun ali ne ide mi uz prezime
[iimg]
Lavice danas se pridruzujem tvom klubu... Kisa pada, M spava, a ja odmaram trenutno... Ne da mi se citat. Eto dosla sam u tu fazu a prije sam samo gledala sto bi citala od korisne literature. 🤷♀️ Sad mi vrhuac forum odmaram mozak.
Koja je spomenula gin pregled... Hvala sjetila me da zovem i tako se termin ceka 2-3 mj kod moje za redovne komtrole.
Annika ajme bas mi te zao😞... Jesi ti sad na roditeljakom 3 godine ili radis? Totalno sam zaboravila. Meni je M tako mjesec dana i mislila sam zbisnut a tebi to vec duze koliko vidim. A madeže je bolje skidati ako su na nezgodnom mjestu. To je kikiriki doslovno gotovo za 2 min a moze biti krucijalno za sacuvat glavu.
Moram nakon depra jutra rec da su mi skroz nepoznati ljudi popravili raspolozenje na najjače... 1. kako smo za Bozic M kupili tablet FP koji je krivo izgovadao neka slova ja poslala prigovor distributeru, nisam imaa vise racun ni nista, mislila nis od toga. Danas mi jave da ce drugi tjedan poslat mi novog ispravnog a ovog da im vratim sa dostavom kad dodje. Odmah sam bila happy jer me bas nervira ovaj stisne B on vise A avion.. 🙄 Da bi malo prije me nazvao voditelj Kauflanda u kojem sam jutros bila. Kapa do poda stvarno. Znaci njima roba nije stigla na vrijeme. Ja sam pitala nainfo pultu dal mi mogu provjeriti di bi moglo biti ih jos jer da na info telefonu mi nisu htjeli dat nikakvu info. I zenska je rekla da nema pojma al da moze pitat voditelja iako sumnja da ce biti ista od toga, zapisala broj moj na neki papirić koji sam mislila iskreno da je bacila kad sam se okrenula. Uglavnom covjek me zvao da su im stigle stalazice al da mi odmah mora rec da su dobili samo plave na astronauta ne one koji su u katalogu crtezi i ako ju jos trebam i želim da će jednu pustit sa strane do kraja tjedna na moje ime da si ju dodjem uzeti. Odmah sam poslala mm po nju. Ja sam se odusevila stvarno. Jest da sam u tom kauflandu jako često i sveiz viđenja te ljude tamo prakticki znam a da ce bas biti takk ljubazni i usluzni nisam ocekivala. Tako da stalazica stiže jos veceras 🥰😍...
Jedva vas pohvatala 🤭😁
Annatnx! Bas sam se nedavno uclanila u FB grupu o APNu, sve zivo ima. I navodno imaju free savjetovanja.
Zvuci skroz dobro.
.
Ja imam doma par knjiga al ne stizem citati, kad ona napokon zaspi ja il cistim il odmaram uz Tv/mob..a bas bi zapravo voljela citati.
.
Dodem ja na fb, kad ono hrpa zahtjeva ..mislim si sta je sad ovo😁
.
Al meni je fascinatno kako sam ja Deedeeotkrila tko je..po par detaljcica koje bi napisala u postu. 🤪
I od tad je krenulo, nikad prije nisam imala "nepoznate" na fejsu 😂😂😂
Cure koje bi knjigu pošaljite mi samo svoj mail u inbox :)
[/url
Mi inače danas nastavljamo s rođendanom nakon dana pauze pa do čitanja 😂
Sretno svima sa svime 🤞
[/url
Deedee uživajte!
Annika,zvuci grozno. Moj je imao 1h nocas nakon dugi vremena show programa pa sam ispalila. Jel bi upalilo da ga probaš ljuljati u jajetu? Znam da zvucim smiješno al nama je jedino to pomoglo. Uspava se 5-10min.
Mikio ti uz nju ne kuhaš? Ja kuham dok je budan. Baca mi se po nogama al šta ću mu ja. Ves peglam dok spava il je muž s njima. Prijepodne dok spava obično pospremim njihove i našu sobu, počistio ili popeglam,već je skuhan rucak dotad,odem u setnju,odspava u setnji 1,5-2h. I docekamo seku pa se svi igramo itd.
Sortiraj odgovore
Najstariji