ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    12. Prosinac 2020. 14:35

PetraB

Drago mi je da sam vas nasmijala 🤣
    Spavale prvo dnevno spavanje punih pola sata… Ne kuham, poslala sam muza po cevape a ja sam sa starijima radila raspukance jer me izludjuju danima kad cu ih radit opet. J je protjeran nakon epizode sa staub secerom 🙈 a M je imala volje do pola drugog protvanja… I tak… 🤣

E jesi vidjela onu gotovu smjesu za raspucance od dolcele? Zivo me zanima kakvi su.  

PetraB
    12. Prosinac 2020. 15:03

Lavice nisam probala, vidjela jesam. Ja recimo obavezno uzmem lidlovu gotovu smjesu za bozicne kolacice svake godine jednom, super su mi (to me ceka sad popodne 😅) i za vanilin kiflice, mislim da je dolcelina 🤔... Te dvije su mi ok, ostalo nisam probala.
    Ja smjesu za raspykance napravim navecer pa ujutro radim. A sad mi je super kak je M velika, ona mi sve razvaze. 💪🏼🤭

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    12. Prosinac 2020. 15:04

A gdje nam je Losa? 🤔

DeeDee
    12. Prosinac 2020. 15:20

Evo vratile se iz šetnje, kaže sveki 0 bodova, ni sekunde. Ali ful je dobre volje, pjeva i plješće pa me ne sekira. Računam da će u autu kad budemo isli doma.
    Ja sam probala ono dolcelino za muffine, s tim da nisam radila muffine nego sam ispekla kao brownies I bilo je super. 
    I ja sam primjetila da nema lose 🤔

[/url

PetraB
    12. Prosinac 2020. 15:33

Mikio evo i ja imam live prijenos iz spavace... 🙄

• mom12
    12. Prosinac 2020. 18:11

Mi imamo na akumulator i motor i auto...al nemam pojma kad ce ona to uopce koristit meni to za 5 god kao i biciklo i ostale stvari😅😅😅...
    Mrzim pravit kolace...vjerovatno cu kupit😅😅
    Ovai mjesec sam premasila samu sebe napravila 2 kolaca🤣🤣🤣...nema mi nista mrze ono kuca sredena tip top pa krenes pravit kolace i odjedan put kao da je bomba pala🤣🤣al u moje matere uvik kolaci i francuska...tako da imam traume od toga😂😂

annika
    12. Prosinac 2020. 19:56

Ti raspucanci iz kutije su meni očajni, ja probala prošle godine

[iimg]

Grizli
    12. Prosinac 2020. 21:19

Lavice kako glava?
    Pd svih kolača iz kutije meni jedino fino je neka kao pita iz lidla to bude kad je američki tjedan. S time da uvijek kupim kiaele jabuke jer je amjesa dosta slatka. I to mi bude fine. Kupila te bozicne i bas mislim probat ovoh dana. 
    Mom al ne mora dom tako izgeldat kad se prave kolaci... Moj tako bude samo ako pravim mađaricu ili ako sto ne uspije. Al u principu za vecinu kolaca uprljam pol kvadrata kuhinje i to najčešće prosuto brasno.
    Pricom o kolacima sad mi dosla volja da nešto mutim. Sutra mozda napravim par princez krafni da isprobam onu kremu iz mikrovalne na njima. Mljac koooolaci... 
    Meni ta vozila na akumulatore su bas besmislena, posebno sto sam vidila da to bas kad krenu onako trgne se pa mi je to stvarno kao nesto kad imaju bar 4-5 godina al u većinu toga onda ne stanu.
    Materijal kupljen za kucicu, da postoji neki nacin da pilim letvice, budis, sijem a da M ne probudim sad bi to isla raditi. 🤣

DeeDee
    12. Prosinac 2020. 21:29

Ja kao preko tjedna  ne jedem gluposti, a nedjeljom smo praščići pa sam sad smućkala kremu u čaši. Kriglama preciznije 😂😂😂😂
    .
    V je spavala punih pol sata danas, ugasila se oko 19i30, nadam se boljoj noći. Ali fascinantno mi je kako je bila dobra i nimalo njurgava cijeli dan. 
    Ostali? Zaspali?

[/url

annika
    12. Prosinac 2020. 22:04

😄😄😄😄
    deeDee koja si ti komedijašica 
    Ja sam bila super 10 dana i vaga pokazala 61 kg i jucer i danas sam jela pizzu, cokoladu, kekse, čips

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.