ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    12. Prosinac 2020. 22:18

Meni sutra mjerenje broj 3, baš me zanima. A s prehranom se trudim ful i treninge ne preskačem. Nedjelje mi trebaju da ostanem (bar na ovoj razini 😂😂) čista u glavi 😄
    A brate sestro ja sam 61kg imala zadnje u 5.razredu a ne nakon troje djece, životni cilj mi doć na 69, ali evo i 74 bi potpisala sad već lagano 😂
    Da 61...sve bi jela, sve😅

[/url

beba2019
    12. Prosinac 2020. 22:23

Anikka 😂😂😂😂😂😂
    Pa šta ti s tim kilicama uopće paziš????
    U zubima te ponesem😂😂😂😂😂
    Kužim, zdrav život i to, ali 61kg🤭🤭🤭🤭🤐🤐🤐🤐🤐sanjam😂😂😂😂😂
    Bože, ti se ne moraš truditi biti duhovita😂😂
    Grizli, mojima su sve igračke zanimljive, uključujući povrće i voće od svih materijala, ali zadnjih godina kupujemo veeliku većinu drvenih i baš su nešto posebno, lijepe su i lakše za održavanje 🥰
    Vozila na akumulator nikad nismo imali i nećemo ni ovoj kupovati.. 
    Iako mi je cool vidjeti klince u tim auticima, meni su te vozilice zapravo potrebne za njihov razvoj, pa mi je logično da ih moraju pokretati sami.. Imaju guralica, biciklice bez pedali, onda sa pomocnim kotacicima, imaju traktor na pedale i tak.. Uglavnom, moraju se potruditi da se pokrenu. 
    Biciklice s pomocnima voze već sa dvije i pol godine.. Mislim, možda neka djeca i prije, al moje su sa dvije godine vrtile samo unatrag😂😂
    Grizli, da, vidi od seki, mlada djeca sve počnu ranije koristiti i dirati, samo što se još ne igra s njima nego im se samo zaleti u sobe, svakoj otme po nešto i donese meni na uvid🥰🤭
    DeeDee... Ma, kakvo spavanje.. Tek je 22h..moja prije 23h ne prilazi jer zna da ću ju šćapiti i stavit spavati.. Prošlo je vrijeme kad sam ju mogla "na silu" uspavati🤭🤭

mrgud_zg
    12. Prosinac 2020. 23:30

Moj dan otprilike ko od mikio 🤦‍♀️ Samo je on prek dana odspavao jednom sat vremena. Al cijeli dan je cendrav. Nakon 3 plakanja sad navecer sam ga stavila u svoj krevet i legla s njim, al i nakon tog je jednom cvilio 🙄 ko da ga muci probava a nis neobicno nije jeo danas, a mozda je i taj faking zub 😫
    Btw moj ne grize nis, nema ni doboljmo zuba za odgrist 😂
    Kile u zadnjih mj dana odkad sam dobila mengu idu samo gore, ne prestajem jest 😫😫😫

Red Fox
    13. Prosinac 2020. 00:11

Jedva sam vas stigla uloviti. Zabavne dogodovstine ako nista drugo 😂
    Moj malac ce sad dobiti za rodenan od dede i bake bicikl bez pedala, taman za proljece.
    Prijavljujem dva sramezljiva koraka bez drzanja 🥳
    Kaj je jos bila tema? Kolaci? Ja uvijek imam griznju savjesti i muz bas ne jede tak da je meni zao da se baci pa moram skoro sve sama pojesti, onda nis ni ne pecem 🤦🏼‍♀️
    Kaj se tice spavanja, sad je zaspao 🤦🏼‍♀️ Ja ovih dana imam neke krize, nis ne stignem, uopce nece biti sam, stan mi je u kaosu pa se osjecam nesposobno...ne znam neka losa faza mi je ovih dana. Jos je vano ovak tmurno i muz me zivcira 🙄
    Eto, uktratko od mene 😂 mirna noc svima, ja jos moram s pesom van 🤦🏼‍♀️

annika
    13. Prosinac 2020. 00:17

A cure ja sam 163 i sitne gradje. Meni se svaka kila vidi, i to u sisama i trbuhu. Izgledam ko neka tetka. Samo mi fali trajna.
    M se predao prije 10 minuta, idem i ja odmah leći 
    I tuka, narucila mu balone za rodjendan neke mickey i sad dozivjela prosvjetljenje za rodjendansku dekoraciju gledajući Mandaloriana

[iimg]

Lorena94
    13. Prosinac 2020. 01:42

Evo i nas.. ja ne znam više što je tom mom djetetu, danas probala radijator na 1 i prozor otvoren,jer preko dana samo u kolicima hoće odspavati i to vani.. zaspao u 20:30 i od 23 h skače mi po živcima. Žiri,sjedi i vrišti. Ne vidim da će izaći zubić,nije ukakan, popišan,gladan.. Beba,Petra,Anikka još jednom divim vam se sa više djece!!!!  Lavice kako glava? 🤞 Da nije korona...
    Mikio i moj jede knjige,ne dam mu više da se igra njima.
    Losa??? Hmmm kolači napravila turu medenjaka, mm ne jede baš kolače ali ja bih zato mogla živit na njima..doslovno za Božić i Uskrs mi ništa drugo ne treba. Naručila sam u T neku drvenu guralicu ko vatrogasno nešto Losa ti imaš tak nešto? Pošto ne želim plastično..

MaRe
    13. Prosinac 2020. 07:49

Ova Annika me nasmija rano ujutro 🤣 Pazi nje...60 kg pa pazi...ja sam cm vislja i imam 20+ kg vise...ti bar na tetku licis ja ni na to 🤣🤣🤣🤣 
    Ja kad padnem ispod 80ima da slavim hahaha...a da mi doci na 75 uuuuu 😆😆
    .
    Suosjecam s nespavacima ❤❤
    .
    Red to ova juzina možda tako utjece...nisam ni ja neke bolje volje...em vrijeme em ova jebena korona...svega mi je pun k....
    U zadnja tri tjedna malo malo netko poznat i do 60 godina umre...i sve muski...u tri tjedna njih 5. Gledam jucer oglasnu plocu puna osmrtnica.

DeeDee
    13. Prosinac 2020. 10:07

Haha mikio morala sam se nasmijati ali vjerujem da tebi nije smijesno, jao 🙈🙈🙈
    V ne zna ni keks pregrist, a kamo li ovo sve nabrojano.. jučer sam se čudila tragovima na drvenoj kuglici s vrha onih kolutova pa sam shvatila da se Kira malo igrala. A tragovi isti kao Ninini 😂
    .
    Annika napravi trajnu, lakše je nego ne jest 😂😂❤️
    .
    LoSa, Lavice? 

[/url

Lavica27
    13. Prosinac 2020. 10:53

Jutro... hvala na brizi,nije korona,dobila sam mengu i to u velikom stilu,znaci ja imam kratke, umjerene i nikad bolne M,ovo od poroda je svaki mjesec sve gore...evo sad od dan prije grozna glavobolja, pa obilna užasno,i k tome boli za poludit. 
    E da i živčana sam 🧨🧨🧨🧨.
    Moj se dva puta nocas budio do pola 7 ali njega treba po 30-45min uspavljivat, mene to izludjuje. Citala sam kad se ukine jedno spavanje da treba pomaknuti na ranije stavljanje na spavanje i da će dulje po noći bez budjenja. Kao u 19.30h  zvuci mi rano i frka me da se onda ne probudi u 5 al probati ću i to....
    .
    Annika onda neću isprobavat🤭🤭 Ja radim gingerbread cookies i medenjake s kceri i te raspucance, a svekrva 858 vrsta kolača 🤣 
    Ah kile.. ja sam sad na 69 i čeznutljivo gledam fotke kad sam imala 63-64. Dobro da sam pojela sve šta su djeca dobila za Sv.Nikolu u pms-u🤣🤣🤣 
    .
    Mikio i N glođe doslovce sve zivo, kcer to nikad nije radila. Vec mi je oštetio par stvari🙈

mrgud_zg
    13. Prosinac 2020. 11:13

Lavice super da nije korona 👍 kako svekar?
    Nama nocas uzaaaas kao sto sam i predvidjela. Stenjanje 845 puta. Mislim da sam cijelu noc provela u nekom bunilu. Ti zubi ce nas fkat izludit. Znaci ta gornja jedinica vec preko 2 tj bijela potpuno, prema napred i dole doslovno viti iz ravnine mesa dobar milimetar il dva, a neso nateeegnuto i nije probilo. Mogu mislit kak ga to smeta. Najrade bi mu ja zarezala da izbije do kraja 🙄🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.