ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    11. Prosinac 2020. 20:21

beba2019

Valkris, moja sad rijedje škripi, samo par puta dnevno.. Prestati će, manje više sve bebe to rade,, ponavljaj stalno NE i strpi se❤️
    Kako tvoja trudnoća? Imaš mučnine?
    Ideš redovito na preglede ili su ih zbog korone prorijedili?
    Petra🤭🤭🤭🤭pa, kao da mene nikad moje ne naljute, dobro, rijetko, jer su fakat dobre, ali kad me naljute, ja isto kažem da je dosta, u sebi viknem😂njima šapnem🤭🤭.. Čitala sam davno puno knjiga o odgoju, ako se dobro sjećam, ovo je bilo u knjizi Danski odgoj i to mi se svidjelo, pa prakticiram i uspijeva☺️☺️..
    Pisalo je da na djecu više ima efekta kad im nešto roditelj kaže tiho i smireno, šapatom, nego kad viče.
    Znam kad sam ljuta da me odmah glava zaboli i zato se trudim biti smirena.
    Da me ne shvatiš krivo, napisano nema veze s tobom i tvojom šalom, nego objašnjavam sebe🤭
    .
    Super da ste bolje spavali🥰

Dobro je sve, pregledi svakih mjesec dana. Nemam mucnine niti nikakve tegobe 🙂 jedino taj secer me muči.. I ponekad bol u ligamentima, ne znam jel od L ili od bebice 🥰 pa popijem magnezij i dobro je :) bas nekako dobro podnosim.. Navikla se na cesta buđenja, a kad je kriticno muz preuzme (rijetko odem u drugu sobu spavati, nekad stavim cepice, jbg).. Po danu svekrva uskoci..
    Ali L je dobar, igra se, igramo se na podu, u krevetu, pa mi nije jako naporan.. Ustaje uz namjestaj, ja sjedim uz njega i pijem kavu.. I tako 🥰 lijepo nam je 🥰 i kad je tesko nekako si mislim da ce i to brzo proci ko i sve ostalo.. Pa skoro ce godinu napuniti... 
    Malo me ponijelo... Hormoni moji.. 

Lavica27
    11. Prosinac 2020. 20:26

Annika ima samo konjic nema mago :/
    Angelly nema ni didaktičkih kocki... zao mi je cure .
    Beba slažem se s tobom i tome težim,ali naravno da ima situacija kad naprave (odnosno kcer) neko s*anje pa povisim glas instinktivno da je prekinemo u tome sto radi jer nije  da imam u tom trenutku vrijeme za elaborirati ( vadi cetku za wc čistiti i razvlači/ priblizi se sin kaminu/ ona se istrgne ili pokušaj kraj ceste i slične situacije. Nekako mi zvuči neizvedivo da bas nikad povisim glas...
    Lorena uh... nadam se da ce popraviti spavanje.

beba2019
    11. Prosinac 2020. 20:46

Ma, svi mi povisimo glas i naravno da je to u nekim situacijama neizbježno.
    Ja sam samo previše puta vidjela kako se starci izderavaju ko psihopati na malu djecicu, hrpu puta vidjela kako ih tuku(dvije kume, kum, sestricna, frend, susjeda..) i uvijek sam govorila da ako ću ikad imati takvo blago, takav blagoslov da ću se truditi biti bolja mama od toga.
    Biti roditelj je najzahtjevniji zadatak na svijetu i sigurno je da nitko od nas nije idealan, ali volim ljude koji se trude i daju sve od sebe. 
    Istina je da je vrlo jednostavno to reći i napisati, puno teže napraviti, ali uvijek ću se truditi.. Čak i kad udju u pubertet🤭
    Tata je baš jako vikao na mene, znala sam i batine dobiti.. Istina Bog, bila sam malo luda, ali nekako vjerujem da bih ga više doživjela da je razgovarao sa mnom.. Međutim, tada su bila i drukčija vremena.. Svi su dobivali batine🤭🤭fucking 90-e!!!!!!

beba2019
    11. Prosinac 2020. 20:49

Valkris,, super da imaš lijepu trudnoću,, želim ti do kraja tako❤️dobro se pazi i uzivaj u svakom trenutku 🥰
    Lavica, koliko godina ima tvoja djevojčica? 

Grizli
    11. Prosinac 2020. 20:56

Valkris jesi se navikla na GD prehranu? Moras se pikat ili te ne tlace sa odlascim na kontrole secera? Drzi se... Super ti to sve podnosis. Ovako kad sam procitala dosla mi odmah volja za drugo, al onda sam procitala od Lavice za wc cetku pa me ohladilo.
    Iskreno se ndam da necu previse puta vikat na M, nego iskulirat situaciju i ponjet se smirujuce kako je Beba napisala, al znam da je to ponekad nemoguce narocito nekom zivcu ko sta sam ja.
    Ugodna noc svima... 

• mom12
    11. Prosinac 2020. 21:54

Ja isto nisam za neko vikanje al npr nekidan moja otvara ladicu i odjednom stavi ruku vidim da ce se pricepit a nestignem je uzet i valjda od te nemoci sam se izderala ne....i stvarno kao da me razumila povukla opet nazad...al kad je veca vjerovatno cu se izderat na nju al ne histericno i ludacki....nekidan u bipi sam dozivila da se neka zena toliko derala na dijete al bzvze i histericno ajde po tetu i te neke gluposti...

annika
    11. Prosinac 2020. 23:06

Lavice 😘 hvala 
    Biti roditelj je najtezi posao. Ja mogu reci da su me djeca promijenila i da me i dalje mijenjaju. Imati dijete kao sto je srednji sin je veeeeliki izazov, i nisam najponosnija na svaki svoj postupak ali trudim se, ucim. Ima tu i do karaktera. I djetetovog i roditeljevog

[iimg]

beba2019
    11. Prosinac 2020. 23:45

miki0

Beba sad vidim da pise na lentici toddler 🙈 kaj su nakon godine dana todleri?? 😵
    Meni je to jos uvijek moja beba 🤭
    Bas sam rrkla mm kak mi je nekako "velika" kako hoda, slaze kockice i slicno, a onda dode na cicu i skuzim da je jos bebuska mala. ❤️
    Joj i ja znam iz panike viknuti NE al isto se uvijek spustim na njen nivo i smirrno objasnim. Mislim ne kuzi jos ona to (ili kuzi, nekad me i iznenadi kolko kuzi) al sam to isto negdje procitala kao spusti se i lijepo objasni smireno.
    Valkirs super da dobro sve podnosis 🤗

Hahaaa,, pa, da.... malo dijete, dijete koje je tek prohodalo, mališan...
    Da,do prije pet dana je i meni kad ju dojim bila malecka bebica, sad je sva velika😄😄🤭🤭
    Ne tuguj Mikio, najstarija ima 9 godina i dalje nekad u njoj vidim i osjetim svoju bebu❤️, neke stvari se promijene, ali neke zauvijek ostanu iste.. Kad ti sad zaspe u naručju i pomirises ju, imati ćeš isti osjećaj kad to napraviš i za 10 godina 🥰🥰čista ljubav, sreća i mir❤️❤️

beba2019
    11. Prosinac 2020. 23:52

E, cure.. Tražila ja lutku za svoju bebu, želim Llorens, ali nisam pronašla model koji hoću, pa sam tražila svuda, tako i na Ebay - u.
    Znači.... Strašno 😂😂
    Super su mi bebe-lutke  koje izgledaju realistično, ali ovo... Reborn Child i te fore, da ljudi plaćaju da se izradi replika lutke po njihovoj bebi🤔🙄🤐😑
    Ja sam zaprepaštena!!
    Možda sam ja fakat luda, ali meni to izgleda morbidno i bolesno!
    Jeste vidjele to?? 

PetraB
    12. Prosinac 2020. 00:00

Ma Beba 🤗. Slazem se Annika da je definitivno najvise do karaktera. M je dijete koje je bilo vrlo lako odgajati kad je bila mala (da se razumijemo i danas je ona divno dijete ali krecu hormoni) dok je J cista suprotnost. On ne zna sto znaci postivati pravila i to me najvise muci. Sve sto objasnjavam i jednom i drugom objasnjavam sjedeci ili cuceci jer ne volim razgovore "s visoka" (isto jesna od metoda koje sam procitala u jednoj knjizi). On je uzasno teskog karaktera, u "najgoroj" dobi njegovoj sam rodila i sve to ima za posljedicu njegovo ovakvo ponasanje. Vristanje i udaranje je veliki problem jer ce se ozlijediti ili ce curke ozlijediti jer ne pazi. Situacija u kojoj on ne gleda kamo sjeda i umalo sjedne na V je situacija u kojoj ne mogu ostayi smirena nego viknem. Odrasla sam u obitelji gdje se ili vikalo ili tuklo ili u potpunosti prekidala komunikacija i definitivno pazim na odgojne metode koje primjenjujem. Lavice situacije tipa "cetka za wc" su mi najdraze. 🙄 Ja ih imam 4 ali od toga troje koje moram nadzirati u isto vrijeme i jbg, puknem. 🤷🏻‍♀️ Kaze meni moja M da puno vicem ali recimo situacija u kojoj ja preko dana 100 puta (ne karikiram cure) opominjem za slape a ona me ne dozivljava. 101. put povisim glas, a meni moja kcer kaze "cula sam te i prvih 100 puta, ne moras se derat" 🤯🤯🤯🤯
    Valkris super da ti je trudnoca ovakva, neka tako i ostane. I samo cu ponoviti, svaka cast zeno 😊 a sto se skrgutanja tice, M to radi i danas, kao i mm. Ne znam do cega je al nepodnosljivo je 😩

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.