ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    12. Prosinac 2020. 00:06

beba2019

Ne tuguj Mikio, najstarija ima 9 godina i dalje nekad u njoj vidim i osjetim svoju bebu❤️, neke stvari se promijene, ali neke zauvijek ostanu iste.. Kad ti sad zaspe u naručju i pomirises ju, imati ćeš isti osjećaj kad to napraviš i za 10 godina 🥰🥰čista ljubav, sreća i mir❤️❤️

Ovo si super napisala... Ja obozavam te trenutke. M je jako visoka i tako mi je smijesno kad se sklupca kraj mene al bas to... Isti osjecaj kao kad je bila beba. ❤️

Ovo za lutke necu ni komentirat 😳🤐... 

url=https://lilypie.com][/url

beba2019
    12. Prosinac 2020. 06:29

Waaaauuu,, koja mirna noć, nigdje nikoga,,, ☺️☺️moja spavala od ponoći do 6h😊😊šest sat u komadu 😄😄

Grizli
    12. Prosinac 2020. 08:02

Jutro... Nadam se da je vecina imala dobru noc. 
    Beba isla gledat tu lutku j bas su realisticne. a ovo da rade po svojoj bebi lutke mi je scary totalni.
    M ce prvu lutku dobiti moju, ja sam se s njom igrala valjda do 6-7 razreda mozda i duze nemam pojma. A beba izgleda bas realno, cak ima i pupak ko novorođenče, od nekog cudno mterijala je pa bas izgleda ko koža. Mama ju oprala i donjela mi ju kad se M trebala roditi zezala me nek na njoj vjezbam presvlacenje bebe. Sad je obucena u M robicu 62 velicinu. Imam i sliku u istim bodijima su slikane. 😁

mrgud_zg
    12. Prosinac 2020. 08:20

Jutro. Moje dijete sve vise pokusava izbacit popodnevno spavanje. I onda na kraju zaspe slomljen jer nemre izdrzat i onda bude prekasno i navecer se borimo. Jucer do 10 🙄. Ah faze 🙈😂 noc solidna, sad ima faze da se po par puta sjedne, cvili i moram ga mazit i polec da nastavi. Jede u principu samo jednom kroz noc. Sto je preporod 😂
    Ja nemam pojma kakav cu bit roditelj. Svasta sam zamisljala prije a vec sad sam uzasno popustljiva 🙈. Inace sam temperamenta da se stalno derem (nije mi na ponos radim na tome godinama al nema bas efekta 🙈😂), trudit cu se maksimalno jer sam ga zeljela i planirala 🥰

• mom12
    12. Prosinac 2020. 08:22

Jutro...
    Pa meni nije palo na pamet kupit lutku...ja mislila to tek sa 2 3 godine..😅😅😅
    I ja sam gledala beba ove lutke bas dobro izgledaju... 
    Valkris super za trdunocu drzim 🤞🤞 da tako i ostane...
    Damnarex lavice kako vasi sa koronom...

beba2019
    12. Prosinac 2020. 08:32

Mom, ja sam isto mislila kasnije, ali stalno se igra sa lutkama od seki i imamo ih dosta, al ova mi je baš fora pa ću joj ju kupiti☺️jer je meni zanimljiva😂🤭

• mom12
    12. Prosinac 2020. 08:39

A ubiti kakve sad igracke idu od god dana?
    Mi imamo romobil biciklo bez pedala...za ljeto sam mislila uzet neki trike...mozda....rano je za bicikle?
    Sad cemo za rod dobit onaj autoc kao sto losa ima...mozda sad to voze?

• mom12
    12. Prosinac 2020. 08:40

Nama guralica sluzi da se ona popne na nju...preokrene je i penje se po njoj...mozda kad prohoda krene koristit..😅

annika
    12. Prosinac 2020. 08:50

Fantastična noć. Od 3-pola 6 smo bili budni onako, iz uzivancije ,jer nitko drugi nije budan pa da budemo sami nas dvoje 

[iimg]

annika
    12. Prosinac 2020. 09:05

Da se razumijemo, zaspao je u pola 1, isto jer nam se nije spavalo i cekali da sav svijet ode leci da budemo zadnji koji nisu legli spavati

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.