ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    12. Prosinac 2020. 09:35

Joj Annika suosjecam... Tako sam ja neku vecer s K se druzila do ponoci jer eto, zasto ne. Pa se drugu noc probudila u 4 jer je imala nesto vrlo vazno za ispricat mi. Bilo je dosta toga jer je pricala do pola 6. Mozda se sjetila necega od prije tjedan i pol kad sam ja otisla do ducana pa puna dva sata nisam bila snjima a puno toga vaznoga se desi kad me nema. Jutros je V odlucila u 5 ispricati svoju verziju tog istog dogadjaja. Ona ide vise u detalje pa je pricala do 7 kada se usred price ugasila. Nije dovrsila a bas sam htjela cuti njen zakljucak svega. No dobro, mozda nocas saznam rasplet. Javim svakako, sigurno i vas zanima tko je kriv i za sto 😕🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    12. Prosinac 2020. 10:43

Annika I Petra vi ste kraljice svemira 🙌🙌🙌❤️
    Umrla sam od smijeha, umrlaaaa
    Kod nas isto par buđenja s tim da sam (vidim u bilježnici) jedno vrlo uspješno preskočila 🥳
    Ujutro buđenje u 8 i još smo se kravili svo troje do 9 pa nek joj bude..

[/url

Grizli
    12. Prosinac 2020. 10:58

Annika i PetraB 🤣🤣🤣moram se smijati iako mi vas je zao. Reko bi mm vjezba na mami kako ce muzu mljet drugi dan. 😁 
    Ja ne komemtirm vise njena spavanja jer cim nesto kazem promjeni plocu i dodje neko novo normalno...
    Moja se igra za sad plisancima, a lutke jos ne dozivljava. Mozda Beba tvoja to jer vidi od sestri ili se krenu igrt lutkama vec tako rano? 
    Cure s djecicom... Jel bi njima sad bilo interesantnije voće i povrće drveno, plasticno ili krpeno... https://www.banaby.hr/djecje-kuhinje/p/drveno-voce-u-kosarici-od-23-kom/ 
    Ovo mi izgleda bas fora i mislim si da ce se mozda s time moc i kasnije lijepo igrati, al me strah da je mozda bolje uzet krpeno kao ovo https://www.ikea.com/hr/hr/p/duktig-povrce-14-kom-10185748/ ili ono plasticno koje se kao da rezat na pola... Moja mama bi joj kupila za Bozic pa kao da joj kazem koje hocemo. Da se ne igra vise sa bundevama, narančama i tikvicama pravim 🤣

Valkris
    12. Prosinac 2020. 11:18

Hvala cure 🥰🥰
    Ma Grizli, trudim se držati prehrane al znas kako to ide.. Dozvolim si jedan dan da pojedem gluposti.. Neki dan mi je secer bio 2.8 sto je prenisko, a jucer iznad 6 :( ne kuzim.. Za sad se sama kontroliram, vidjet cemo za par tjedana na ogttu sta ce rec...
    Annika i Petra hahah zao mi vas ali me vasi postovi uvijek nasmiju 🤣🤣
    Ugodan vikend 😘😘

Lavica27
    12. Prosinac 2020. 11:39

Annika i Petra tocno mi misli citate..a bogami i Mikio, i mi smo se družili svakih sat vremena s tim da njemu treba po novom barem 15min da se uspava. A glava mi hoće eksplodirati od jučer navečer,sad vec zabrijavam da je korona🤦‍♀️🤯
    Grizli moja je dobila sve od navedenog. U svakoj fazu joj je nešto bilo interesantno. Prvo to krpeno,pa si je bila sva važna kad je rezala drveno,plasticno ju nije zanimalo.
    S lutkama se igra unazad godine dana, od 2.godine.
    N s druge strane kopa oci njenim lutkama. Da njemu uzmem jednu 🤣🤣🤣 
    PetraB i beba savršeno ste opisale ovo kad porastu. Opet su to vaše bebice.
    Valkris joj i dijeta uz sve🤦‍♀️

mrgud_zg
    12. Prosinac 2020. 12:02

Annika i petra vristim 😂😂😂 annika tvoj je definitivno preuzeo tron najgoreg spavaca 🙈 citam jutros i prepricavam muzu dok setamo po placu kak mozemo bit sretni s mrgudom u isporedbi s tvojim 🙈
    Super ste cure opisale ovo za stariju djecu 🥰
    Kaj se poklona tice, auto na baterije nece dobit jer je po meni to preskupo i nepotrebno, nek koristi noge. A biciklic cu mu kupit na proljece jer mislim da je jos premali a i zima u zagrebu je prehladna 😁

mrgud_zg
    12. Prosinac 2020. 12:04

Ps danas i sutra je roomba 692 na 50% prek dinersa jer je d-week. Sa 2800 na 1400 mislim. Ne znam dal je ta dobra jer nisam proucavala al prenosim info 😉

PetraB
    12. Prosinac 2020. 13:41

Drago mi je da sam vas nasmijala 🤣
    Spavale prvo dnevno spavanje punih pola sata... Ne kuham, poslala sam muza po cevape a ja sam sa starijima radila raspukance jer me izludjuju danima kad cu ih radit opet. J je protjeran nakon epizode sa staub secerom 🙈 a M je imala volje do pola drugog protvanja... I tak... 🤣

url=https://lilypie.com][/url

mrgud_zg
    12. Prosinac 2020. 13:43

Evo mi zato kaj sam vam se smijala, mrgud nije uopce htio spavat. “Odmorio” u kratkoj setnji po placu ujutro ocito i 5 pokusaja uspavljivanja propalo. Sad dovrsavamo rucak pa se nadam da ce se nakon toga ugasit. 🙊🙈

DeeDee
    12. Prosinac 2020. 14:04

V apsolutno nije iskazala trunku želje za spavanjem danas tako da nismo ni pokušavali, sad smo je nakon ručka predali sveki u šetnju pa se nadam da će u kolicima odspavat turu.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.