ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2019
    13. Prosinac 2020. 11:16

RedFox, roćko pred vratima 🥰🥰🥰🥰
    Mikio, ja dam one mekane prve knjige, a kartonke kad nauči da nisu za papanje🤭... Moja isto stalno oštri zubice di god stigne, al ne pojede ništa☺️.. Faza, proći će 🤭
    Lorena, lakše je s više djece nego s prvim.. S prvom bebom je svakoj mami sve novo i milijun upitnika iznad glave. 
    Moja šogorica i kuma su medicinske sestre i jako dugo su radile sa bebama, uvijek su bile pametne sa svojim savjetima.. Međutim, kad su dobile svoje dijete, objema je očito sve ishlapilo, jedna tako nespretno mijenja pelenu da je to presmiješno.. 
    Tako da, nitko ovdje nije nesposobna majka, nego je to nešto sasvim normalno što sve majke prolaze. 
    Koja kaže da je sve znala i da nije bilo teško s prvim djetetom, laže!!!!!
    Ništa ne brinite, samo se opustite i najvažnije je čuvati bebu od većih padova, peći i sl., a ovdje sve bebice imaju skoro godinu dana i ništa im nije bilo, tako da su mame očito sve dobre!
    Teško je sačuvati to malecko čudo, ali vjerujte u sebe, jer oni vjeruju u vas❤️❤️
    Držite se svi🥰🥰

mala.le.90.
    13. Prosinac 2020. 12:31

Lavice moj ti ide spavat oko 7,7 ipo i budi se u 6. Al nekad ga znam leci malo iza 6. I probudi se isto jutri u 6...
    E, bole li nekog koljena ili noge kad treba dobit?
    Mene uzasss...
    A izgleda da nam viroza prijeti 3 dana pred 1.rockas. 
    Mm je dobio i svi oko nas😩

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angelly
    13. Prosinac 2020. 13:41

mala.le.90.

Lavicemoj ti ide spavat oko 7,7 ipo i budi se u 6. Al nekad ga znam leci malo iza 6. I probudi se isto jutri u 6…
    E, bole li nekog koljena ili noge kad treba dobit?
    Mene uzasss…
    A izgleda da nam viroza prijeti 3 dana pred 1.rockas.
    Mm je dobio i svi oko nas😩

Nasi malci su na dan razlike 🙃 i isto nesto poceo malo kihat i cin pokaze znakove neke prehlade ja krecem sa cescim ispiranjem nosa i inhalacijom a sad od godine krecem i sa imuno boosterima. 
    I cestitam novim malim hodalicama 😍

• mom12
    13. Prosinac 2020. 13:56

Cestitan red na koracima🥰🥰
    Moja je meni pola skripte iskidala nekidan sam morala ponovo sastavljat jer mi se nije dalo bacit cijelu jer sam podctavala...i kad vidi nesto moje kao da je boga vidila...a svoje ne dozivljava nista...knjige svoje jedino u usta stavlja isto sam imala par puta scenu sa papirim u ustima..nema zube al sve zivo u usta stavlja s ona dva mala prstica detektira uzima i stavlja u usta...nedam da stavlja usta al tako mi slatko to vidit...jos oni mali prsticj pojela bi ih😊😊

DeeDee
    13. Prosinac 2020. 13:57

Lavice V ti od kad je ljeto završilo ide spavati između 19 i 20, nekako je spontano tako ispalo, vikendom zna bit dulje budna jer smo uvijek u nekoj akciji, ali ujutro se redovito budi oko 7, nebitno kad zaspi. I to nam je evo do pred dva tjedna savršeno funkcioniralo, s jednom bocom oko ponoći, a šta se onda desilo, ne znam 😅
    I dalje ide tako spavati ali buđenja ako su 3 računam da je dobra noć. Mene spasi što je po noci ili pelena ili glad i kad to riješimo zaspi u roku odmah. Čini mi se da ide na bolje, nadam se da će i vama i svima 

[/url

PetraB
    13. Prosinac 2020. 13:58

Treca tura raspukanaca u pripremi... Znaci ono sto sam ispekla jucer, do navecer nestalo. Napravila i ove lidlove bozicne, klinci danas ukrasavali.
    Mene ulovila neka prehlada, psmtr. Jedva gledam, a nocas kao isla spavati sa starijima a mm je sa curama. Na kraju mislim da se on vise naspavao od mene 🤦🏼‍♀️
    Kile... Ma odustajem. Oduvijek sam premrsava i stvarno se borila da i gram dobijem. Al ovih 68 sada mi je stvarno previse. Meni je idealno bilo kad sam imala 60-ak. Ispod 60 koma, kao kostur, a prek 65 odmah u trbuh i bokove, cak ne u guzicu a od sisa mi kile bjeze sam tak. 😅
    Lavice suosjecam. I meni koma menge. Sve gore i gore je.
    Losa?!?! Sad sam vec malo zabrinuta 🤔
    Cure ne grizu jer nemaju s cim 🤣... Krezube i to ce ocito jos potrajat 🙄🙄

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    13. Prosinac 2020. 14:14

Lavice oo mamicu joj njenu. Al ajde bar nije korona.
    Mikio kako je tebi sad?
    I M grize sve sto stigne... Drveno, knjige, plastiku... Stalno ponavljam ne to ne to, objanila, maknem al nađe drugu stvar, samo cekam kad ce mi regal pocet glodat.
     ovako izgledaju knjige... 
    A ovo je ograda od vrtica pogrizena 
    Sad mudrujem sto stabiti da ne gloda vise. Stavila tu stonogu kao neku al ona ju pocupala i nastavila. 😕 Pa primam prijedloge 
    Mala.le nadam se da necete imati virozu za rođendan. 

PetraB
    13. Prosinac 2020. 14:16

Evo ovih lidlovih... Al cini mi se da su promijenili smjesu, nekako pamtim drugaciji okus 🤷🏻‍♀️... Mislim fini su al drugaciji 😅

url=https://lilypie.com][/url

beba2019
    13. Prosinac 2020. 14:22

Mom, MalaLe, Angelly🥰🥰svima roćko uskoro ❤️
    Jel se pripremate?
    Petra, samo peci🤭🤭
    RedFox,, čestitke maloj hodalici❤️❤️❤️❤️

mala.le.90.
    13. Prosinac 2020. 15:29

Mi smo se odlucili za skroz mini proslavu. Zbog korone i zatvorenih granica ne mozemo okupiti ni najblizu obitelj. 
    Spremam kutak u kuci za dekoraciju, nesto u retro stilu i bez kiča, težim onim jednostavnim, starinskim rodjendanima prije doba drustvenih mreza🙈
    Zato baka pravi domacu tortu, tako da....samo da nas ne zaboli😏

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.