ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    11. Prosinac 2020. 09:37

Lavice 🤣 mislim da cu uskoro malo u Popovacu da se odmorim... Jucer nakon njih dvije cendrave cijeli dan, dolazi ostatak ekipe doma i nisu prestali "mamikat" do spavanja 🤯🤯🤯... Volim ih "majk' mi" al ja sam navecer bila luda. I to svi u isto vrijeme. E kad sam (Beba preskoci nastavak recenice 🤭😘) zagrmila "DOSTA"... 😅 da vidis tisine... I sad gledam ih i kazem ajmo redom...🤣🤣🤣... Nekad se bas unervozim kad su takvi. Jer naravno razumijem da ih je sad puno 😅 i svi pokusavaju izborit se za svojih pet minuta. I onda ja ustvari to pustim i pokusavam pratiti ih oboje (M i J jel) cak i ako njih dvije hranim, presvlacim, smirujem, kaj god...al pocnem "tiltat"... Neki dan sam curama skoro kavu napravila umjesto AD-a. Svi se digli u isto vrijeme i ajmo... Ona bi na komp, nedam, evo je nafurene, ovom se pisa, pa je gladan, pa je gotov s pisanjem daj ga obrisi, operi ruke, ove vec nervozne cekaju flase, evo M se predomislila, odljutila se i hoce jest, zamolim ju da priceka ili da si uzme sama, opet nadurena (jebem ti pubertet). Napokon njima flase dam, J dorucak, M se u medjuvremenu opet odljutila pa i njoj napravim... E sad ih treba obuc, ovaj nece sam, ona opet nadurena jer bas hoce jos bit u pidzami... I nakon dva sata uspijem popit kavu koju sam napravila kad sam se digla 😩😩😩....
    A Mare kaj se nereda tice...znaci...ovo je jako lose zbog mog okp-a... Usisavac vucem bar 5 puta dnevno... Dva puta onaj veliki a ostalo s onim stapnim, bezicnim... Al badava... Mm kak stalno ulazi/izlazi pa gore na kat nosi alat, pa spusta 🤯... Ajde sad jos ostalo smirgla je jedno u spavacoj, onda idu cijevi i radijator, pa farbanje i laminat tak da ona bi trebala bit gotova sljedeci tjedan. Onda je ostalo ovo vece al to je trenutno ispred kuce... Al i to ce uskoro trebat probit (citaj rusenje dva zida i spajanje postojeceg s novim 😅) e tad cu sigurno zavrsit na psihijatriji jer naravno nemam kam s klincima otic jer su svi ili u strahu ili u samoizolaciji... Znaci uz njih cetvero u kuci cemo to srusit 😭🤯😭🤯

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    11. Prosinac 2020. 09:41

Daj reci kaj ti treba izmjeriti,pa frendica mi tamo radi (u emmezetti)

DeeDee
    11. Prosinac 2020. 09:47

Petra stojim iza onog od neki dan da kad te pospreme u Vrapče dobiješ predsjednički apartman 🤭🤭❤️
    ajme koliko poruka jutros, blage veze nemam što sam pročitala, mene je stvarno strah kako ću kad počnem raditi s ovim mozgom..
    Ja sam par puta zaspala popodne u školu, tj. zakasnila na prvi sat 😴😴😴
    Više od jedno sam zaboravila nešto u busu, jednom otišla u papučama i tako. Ima nas uglavnom još 🤣🤣
    Ja sam stalno u Lidlu i kažem, u ovom našem često ostane svega pa eto slikajte da pogledam i ja ako nekom nešto treba, da ne bude lavica jedina lidluša😂
    Joj i mi bi trebali riješiti još hrpu toga u stanu ali nikako da se pokrenemo.
    Noć prošla malo bolje, hvala na pitanju beba, btw Petra slažem se, to me i brine, da ne uletimo u začarani krug, probam noćas s vodom i prije spavanja s vlaženjem nosića. Inače ona ne podriguje nakon boce sigurno već 6 mjeseci nikad, ni preko dana. Jedino od kad jede krute obroke nakon toga podrigne bauštelski. Sinoć ju je dečko uspavljivao preko sat vremena ali nije poopustio i nije dobila bocu. Prvi put jela oko 22, napravila joj mjericu više kao da se zasiti, ma nema šanse, pojela 130 i zaspala. U ponoć opet. Htjela je u 2 ali joj nisam dala i nakon pol sata je zaspala bez ičega. U 4i30 opet boca i ujutro sam je uspjela animirati da ne, čak je zaspala  kraj mene još, doručak u 9. 
    I to je previše ali napredujemo, kažem, noćas ću probati s vodom..

Ostalo mi sve ishlapilo 🤯🤯

[/url

PetraB
    11. Prosinac 2020. 10:08

Znaci natipkam komentar i uhvatim K u nekoj blesavoj pozi pa ju slikam, vratim se na forum a komentara nema 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    DeeDee super da je bilo malo bolje. Probaj promijeniti nesto u dnevnom hranjenju mozda. Jesi uvela veceru? Sorry nisam zapamtila na koliko ste vi krutih a koliko boca. 🙈
    E Annika tebe sam htjela pitat... Tebi je curka starija od M a sin ti je otprilike kao moja M. Aj me utjesi da pubertet nije jaaaaakooo strasan... Znaci ona je sad vec u takvoj fazi kad se uvrijedi i rasplace za takve sitnice. A najgore je kaj smo mi svi u familiji takvi zaj... da nam je tesko suzdrzat se. Stvarno puno pricamo s njom al nekad mi bas bude smijesno... A ne smijem se smijat 🤦🏼‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    11. Prosinac 2020. 10:09

Lavice je gledala sam to i full mi fora ali problem je sto sad nemogu staviti to i krevetic u istu sobu a ona je po meni ipak premala da bi spavala na krevetu velikom solo. Ovo bi bio satorcic kojeg bi sad za početak stavili u dnevni a unutra bi bila joj kuhinjica iz lidla a poslije u sobicu njenu.
    Znaci trebam ovu mjeru koliko je visoko (narancasto oznaceno), jer pise visina kucice je 128cm, al to je visina s krovom i strah me da mi kuhinja nece stat jer je ona  97 cm. 
    A dostupno imaju samo u osijeku i splitu su mi odgovorili iz njihove sluzbe za korisnike. Jer da ju platim i narucim oni mu ju dostave u Rijeku, samo ju ne mogu vidit u zivo prije. Pitala da mi to izmjere pa ne mogu oni to. 🙄
    PetraB aaaa rusenje s klincima u kuci... Uf veselo ce biti

DeeDee
    11. Prosinac 2020. 10:19

Petra jedino što mi pada na pamet da joj češće dajem preko dana, evo stvarno ne znam 🤔🤔
    Ima doručak, ručak i večeru. Između bocu i/ili voće ali ona za glavne obroke pojede stvarno puno pa te međuobroke ne traži nego joj ja dam "na svoju ruku" i onda pojede dosta malo. Jedino prije dnevnog spavanja popije normalnu dozu boce.

[/url

DeeDee
    11. Prosinac 2020. 10:21

DeeDee

Petra jedino što mi pada na pamet da joj češće dajem preko dana, evo stvarno ne znam 🤔🤔
    Ima doručak, ručak i večeru. Između bocu i/ili voće ali ona za glavne obroke pojede stvarno puno pa te međuobroke ne traži nego joj ja dam "na svoju ruku" i onda pojede dosta malo. Jedino prije dnevnog spavanja popije normalnu dozu boce.

Znači preko dana popije jednu, max dvije boce + doručak, ručak, večera

[/url

Lavica27
    11. Prosinac 2020. 11:06

DeeDee mislim da je faza jer i moj nenormalno jede po noći. Idenzicna situacija. U 6 je kasica s Ad il nesto mliječno (sir,jogurt), u 8 je 150ml vode i 5 mjerica. Na dobre dane,rijetko,ga zavaravati u noci pa jednu bocu dobije 90ml i 3mjerice ujutro(5-,6 i to ga drži do dorucka) dobije onda 90ml ili 120ml. Ako jede još jednom u noci dobije u noci 2 boce po 90 ml i 3 mjerice i u 6 dobije 60ml tek tolko da ga zavaram...
    On jede krute obroke nenormalno,znaci bez 250ml ne prodje obrok. Ujutro su uvijek žitarice i voće, popodne meso-prilog povrće ili umjesto mesa jaje ili mahunarke i za večeru vec sam pisala kombinacije. Jede na 3 sata. Ima bocu od 120ml u podne. Znaci nije da je gladan pa se u noci budi al jbg..isti problem sam s kceri imala.

Damnarexx 🌺
    11. Prosinac 2020. 11:18

Ajme al sam se ja sad nasmijala😂😂😂 kraaljice!
    Umirem kao da sam napusena😂😂
    .
    Mi smo nocas bolje spavali, sto znaci da ce ova noc bit kaos i party🤦 ne urrekla se🤞
    Lavica 250mL pojede🥺🥺 cekam dan da pojede cijeli rucak..veceru...dorucak jos i oce al ovo sve brljavi da moram iza dat bocu. Koma🤦
    Beba svekar se isao testirati pa cekamo nalaz, al jos uvijek 38😐
    Mikio kako je tebi? Temp?
    Petra sta drugo reci osim naklon😁 na tvoj sam se post najvise smijala😂😂 ja ne znam kako cu taj pubertet izgurat. Tebe ceka vise u isto vrijeme🤦
    Sto se vode tice, pila bi ona, fino joj je nego ja mislim da se boji da ce se opet zagrcnuti..pa mase glavom. Al ne kuzim zasto na bocu nece, samo na casu a ne zna piti kako treba🥺
    .
    Kad ce Lidl opet imat robicuuu. 🤭😂

mrgud_zg
    11. Prosinac 2020. 11:25

Ajme kolko ste toga natipkale u ova 2 dana 🙈😁 previse za komentirat pa cu skratit
    Mikio totalno ste predivni, slike na ig su divne 😍, torta ti je ispala vrhunski (ja ne bi takvu napravila za 3 zivota truda 🙈). Mogu mislit kak si emotivna bila u cijeloj situaciji, nadam se da vam je proslava prosla u veselju 😉
    Ifka sve vam je prekrasno 😍 i outfit i torta i ukrasi. Preeeee super. Di si tortu narucila? Ja trazim slasticarnu a jaska mi je ipak malo daleko 🙈
    Petra divim ti se opet i iznova. A trenutno sam pred ovulacijom i ova tvoja slika kuce pune djece mi je izmamila suze 🙈 (vjeroajtno i cinjenica da sam poslala danas zahtjev za go i da imam definitivni datum kad se vracam na posao a tako uzivaaaaam, a stara sam i zastooo nisam imala djecu prije 😂)
    Nisam ziher al mala jesi ti napisala da ti mali ne jede od 18-6? 😱 nemrem si to ni zamislit 😁  kolko ti jede prek dana? Moj jede tolke kolicine da ja to ne mogu vjerovat. I fakat trazi jos i jos i jos. Istina puno bolje spava kad manje jede (bilo je fazi je da stalno zicao al nema sanse da prespava noc bez bar 1 hranjenja, a zadnje jede oko 20-21). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.