Ako naletite na kocku onu pametnu iz lidla javite 😅ja isla u potragu i normalno da u ova dva koja su mi blizo ih je sipak bilo 🙄
E to deedee. Magarac, da. Znaci- gledajte deedeen post. Ja sam se vec htjela sramotiti i opet pitati kako saljem sliku. Koji sam ja kreten, majko moja. Lavice, ako ti se da. Ja bih ga u biti kupila necaku j slavoniju sam cijelu pretrazila i nista, inace ga ima za 500-injak kuna.
Grizli nije problem. Samo mi moras onako polako sve objasniti jer sam prilicno spora.
Samo se vi smijte sa ovim jutros. To nije nista za nas. Jedno vrijeme sam radila u kcerkinoj skoli i dovozim ja nju, izlazimo mi iz auta u ulazimo u skolu i ja skuzim da nije ponijela skolsku torbu. Brzo kuci po torbu. Dezurna kolegica me pita kamo cu, ajme sramote. Mama uciteljica...a o oblacenju bratove trenerke ( ona je duplo teza i 20 cm visa od njega) i njegovo oblacenje njenih termo tirkizno plavih tajica sa sljokicama u lipnju nećemo uopce
[iimg]
Grizli, imam ja taj stalak za igracke s kosarama i nama je super. Stvarno hrpa igracaka stane iako se doima malo 🙂.
Konstrukcija je stabilna, nije ga uspio prevrnuti na sebe (tog sam se ja bojala).
Nije mi vrag dao mira, dala sam si truda i shvatila (valjda🤭😁)
Nema magota, ali jedan konjić tužan i sam stoji, bar je jučer još bio pa eto ako bi to..o ovima pričamo, jelte? 😁
.
Grizli, hvala, probam sutra i to..jer ovo mi stvarno ne djeluje ni zdravo ni normalno ako nije skok i ako potraje..
Mi smo dns malom kupili konjića...obilazili smo trgovine dns 🤑🤑 Trazili ogradu za pec...nakraju svakog vraga kupili osim ograde...ipak cu je morati naruciti na netu. Uzeli smo konjica,neki dan su mi knjigice stigle i jos moram fotelju naruciti al kad dode porodiljni jer poslije današnjeg dana nemam ni za kiflu 🤣🤣🤣 Kupili smo tepihe za kucu i njegovu sobu,70%na akciji...bio oko 3-4tisuce mi dali 1200 za jedan 😃😃
.
Sad sam zaboravila tko trazi magarca al pogledat cu sutra u Bm dal tam ima. I Emmezettu mogu obici al tek iduci tjedan pa ak nije hitno... :)
.
Odoh raspremat stvari pa poslije detaljnije procitam jer mi sve isparilo.
Pozdrav cure...jedva sam procitala...bila u zaostatku cca 50 stt😒😒...
Vecinom sam zaboravila sta sam citala🤣🤣
Mikio sretan rodendan...🎉🎉🎉🎉
Ifka i vama sa zakasnjenjem....🎊🎊🎊🥳🥳🥳
Super su vam torte i ukrasi...😍😍
Mikio svaka cast za tortu meni je nedostizno😆😆
Vidim sve teme ste preokrenile i cipelice zubice...sv nikolu igracke...
A je dobila jaknu haljinu magicnu casu slatkise i neke sitne igrackice. .
Al vidim da nema koristi nikakva casa niti bocica jedino normalna casa za popit malo vode...🙄🙄
Mi cipelice jos nemamo...jos cu malo sacekat ona hoda uz namjestaj al nikako se pustit sama i mislim da cemo jos malo cekat....
Zube jos nemamo 🥵🥵🥵🥵🥵
Za bozic ce dobit neke bolje igracke mozda 2 3 jos od obitelji ce dobit masu toga sta za bozic sta za rodendan...sve sam rekla sta treba..mislim kad su vec pitali...i moram do lidla po tu kocku ..hvala mislim zarici za slikuu😍
Mlijeko pijem samo u kavi al mislim da je provjereno i da nije otrov...i ja svojoj dam cesto km u hrani al probala sam joj dat i ovako...ona se ponasa kao da nema razlike...al iza godine prelqzimo na km i probat cemo med i kikiriki...al ne zurim bas...
Vidim da vas je dosta bilo bolesno...super sta ste vec ozdravile i da bebice nisu bolesne....
Mrgud mikio drqgo mi je za spavanje kao da je i mojaa...❤❤
Mikio kako si balone napravila onaj luk...zab te pitat
Mikio, bas ste mi preslatki na instacu :)
Meni su menge tolko neredovite da jos ni ne zbrajam kad je koja… mada nisam ni prije bila nesto azurna oko toga.
Tak ni ja...bas mi neki dugi ciklusi. Sad kasni 10 dana xD ak ne dođe do Božića radim test 🤣🤣
Ma da mi je i prosli mj kasnila...to ce sad trebati neko vrijeme da se unormale.
Mikio i Ifka, super sve izgleda 🎂🍨
MaRe, ja sam odustala od ograde jer bi smo trebali bušiti parket, a to nam je žao,, brzo oni nauče da se nešto ne smije, a pazim ju uvijek, tak su i ove dvije, bude i ona bez ograde😊
Annika,, bas volim pročitati tvoje postove, malo bude lakse😂
Meni zvone alarmi i podsjetnici za sve!!
Kad trebaju ustati, jesti, ići u škole, kad ih trebam pokupiti, da ispečem kruh, da pijem vode.. Ma samo zvoni po cijele dane😂mala se sad ugasila.. Ja tipkam, pa valjda neću zaspat usred pisanja 😄
DeeDee, Damnarexx, ček i Anikka? Jbg ne znam, vidim da puno bebi loše spava, al držite se,, brzo to prolazi... Sve je to faza😂🤭
DeeDee, moja više ne sisa, već par dana i samo jednom u noći jede..
Možda je stvarno gladna, a možda samo zedna.. Nadam se da će brzo proći i opet ti spavati ko prije❤️
Lavice, žao mi je što su te tak izbacili iz takta..🥰Nemoj se zivcirati, nek nadgledaju koliko hoće, bitno da je s bebom sve ok i da ti to znas❤️
RedFox i Mom uskoro roćkasi🥰🥰
Nisam upratila kome još..
Taani, napokon okitila bor😂🤭
Mi smo počeli na Sv. Nikolu.. I sad polako sve do Badnjaka ❤️
Nest sam zaboravio, znam. Jbg. Ode.
Mirnu noć svima ❤️
Ta-daaa!!! 🤭
Evo me napokon... Dakle, knauf u spavacoj postavljen 💪🏼🎉
Mislio mm pitat frenda al ovaj se nije javio, rekoh ajmo to nas dvoje rijesit i bok. Znaci, soba je na katu. Ja ne znam kak ja imam toliki trbuh i guzicu uz toliko penjanja po stepenicama 😡svemir se urotio protiv mene 😅
Mikio sretan, sretan, najsretniji rockas N!!! 🍾🎉
Ifka U je preslatka u svom rodjendanskom kompleticu. Sretan rockas i vama ❤️
Damnarexx moje su iste sto se vode tice. 20 ml ak popiju. Pokusala sve case, bocice, sprice... Ma nis... 🙄 Probaj E dat mlaku vodu, to jenrecimo kod J palilo kad je bio mali.
DeeDee nadam se da ce upalit Grizlin savjet. Jer mozda udje u zacarani krug V s tolikim mlijekom. Mozda joj bude previse pa ju trbuh zeza pa oni onda opet traze mlijeko. Ili, kao sto je s J i s M bio problem, refluks. Mozda joj se vraca kiselina pa joj pase da nesto pije, al onda ju opet muci i tako u krug. Jel ti podrigne dobro kad tak jede u noci?
Lavice za vrtic nemam komentara. 🙄
Annika toliko si me nasmijala sa svojim dogodovstinama 🤣... I tako me podsjecas na mene 🤣🤣🤣🤣
Mlijeko... Pijemo dva do dva i pol kartona mjesecno (s tim da M i J moram ogranicavat zbog sluzi) ... Mislim da ne moram iznositi svoje stajaliste 🤣🤣🤭🤭... No i jednom i drugom sam (a tak cu i curama) kupovala na pocetku svjeze mlijeko s 3,8 ili 4,2%mm i tek nakon par mjeseci su poceli trajno piti.
Nemam pojma kaj sam jos htjela... Sutra cu se jadat o curama. Razmisljam jel moguce da je mozda ona zubic vila koja je dosla M neku vecer zamijenila moje cure s ovim tazmanijskim nemanima koje su se pojavile 🤔
Noooc svima 😘
url=https://lilypie.com][/url
Oho... Pa jos se spava... Neka, neka. Bar netko 😴
Karmen vec danima zaj... po noci. Ajde ovu noc bar V nije probudila. Jednu noc ju je probudila i to je bio takav kaos da je to strasno. Ona je sad postala bas jaaaakoooo vezana uz mene i kad me vidi samo se vjesa po meni. Najmirnije su kad nisam u sobi. Onda stojecki pinem kavu i jedem u kuhinji jer ako udjem u sobu je panika. Cendrajuci se vuce do mene i onda cendra dok ju ne dignem. Naravno cim ju dignem krece V. I tak... Danas mi je J doma ostao pa se nadam da ce malo s njim se igrat pa da bar kavu popijem u miru jer nemrem gledat. Cijelu noc je cendrala, cijeeeeluuuuu... Zqspala je u pola 6 negdje a naravno u pola 7 meni sat zvoni 🙄... Annika sjetila sam te se 😅
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji