ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    16. Kolovoz 2020. 08:57

Losa ma bit ce.sve ok :) Oni su ko od gume ☺
    Mog je sveki jucer dok su ga cuvali opekla upaljacem po ruci 😒 Reko da ga ostavim na vikend bi ga u gipsu nasla. 
    .
    Ja sam ga jutros nasla da dubi na glavi,znaci okrenuo se na trbuh,klekao na koljena i digao guzu u zrak i tako je spavao 😂 Mislim da cu mu dns vrecu kupiti..sad ce biti svjezije noci pa da se ne otkriva...samo nznm velicinu? 80-90 cm? Ili ode po mjesecima...vidjet cu u trgovini 🤔

Lorena94
    16. Kolovoz 2020. 09:15

Hej curke, vi se raspisale.. MaRe super za kuću, a kak je sveki uspjela opeć dijete upaljačem? Neki dan kad su onaj moj biser i mali bili kod nje, je zaronio nosom i ogulio.
    Losa u najgorem slučaju će mu izaći mala čvrga ☺️ moj se milijun puta na dan drmne od nešto, stvarno se svugdje stvori, jučer se zaglavio ispod stolića u boravku.
    AnnA tnx za muller i baby club njihov ☺️ za meso, a kako koji dan i što nama kuham, mi smo jučer mahune za ručak i u trgovini srela patronažnu sestru, veli onq meni probaj mu dat malo, dakle smazao cijelu zdjelicu, a 💩 poalije, uff. Pod tuš je išao 😂
    Mikio ni ja mu ne dajem baš ono što mi ne jedemo, ja malo manje jedem povrće, al čini mi se da ću sad sve nadoknadit. 
    Petra držim 🤞 da prođe sa curkama, možda su zubići u pitanju, a menga uff,da brzo prođe. 
    Što se shoppinga tiče, mi smo dosta robice dobili/nasljedili, mkramo mu kupiti još pokoji bodić, hlačice, cipelice iako što god mu obujemo za pola minute je skinuto. Nove kapice za zimu. Vreću za kolica smo dobili isto neku univerzalnu. Prošlu zimu kad smo došli iz bolnice, moja mama mu je kupila maleni skafander na neke životinjice, 4 puta je bio u njemu. Onda smo dobili nešto kao vreću al baš mini, tj mebi liči na skafander al nema posebno dvije nogavice, u jaje sam ga mogla u tome strpati, medo odjelce mislim da je najduže nosio. A sad ne znam što ću mu uzeti. 

• mom12
    16. Kolovoz 2020. 10:36

Losa ma bit ce malac ok moja je pala sa kreveta pa joj nista nije bilo...je sok i malo se prepadnete al bude to ok....
    Losa jel dajes sir i jogurt sa ruckom ili vocem?
    Ili samo sa zitnim pahuljicama ili samog?
    Jel jogurt onaj obicni? I jel se to racuna pod mlijecnim proizvodom..

Lavica27
    16. Kolovoz 2020. 11:16

Ajme ja jedva cekam uvidjenje sira,jogurta i jaja. Tolko opcija brzinskog obroka za pripremiti kcer je obozavala. Palentu i jogurt i dan danas trazi za veceru. Jako joj je fino bilo i baby keks i svjezi sir (znam zvuci bezveze al ja bi pojela to blendano🤣)... jogurt i voce  sir i voce itd itd. Mislim da sam na s 8-9mj uvela. Meso jos nismo probali samo jer ja odugoacim krenut s tim drugim obrokom🤦‍♀️
    .
    Nego moj maleni od jucer popodne ima temp. Ide 38-39;s cepicem lupoceta padne ispod 37. Nista mu nije. Ne curi nos, izgleda normalno osim sto vidim da nine bas raspolozen za bit na podu i igrat se,onako radije zalegne. Cekala bi sutra ujutro pedijatricu jer imam fobiju ako odem s njim do bolnice da ce ga ostaviti samog tamo i maltretirati bezveze... Naravno,da se pogorsa odmah bi ga vodila al zasad nekako ne vidim potrebu.  Simbalija,kolko je vama trajala temp?
    Mare bravo za kucu!
    Pettra uh ja jos uzivam bez menge, ne fali mi ni najmanje🙈
    damnarexx zavidim po fotkama😋🥰 Uzivaj u zivotu😁

Simbalija
    16. Kolovoz 2020. 11:24

Njoj je buknula temp oko 1 ujutro i to 39.5 nakon ćepića je pala na 37.5, idući dan je još vukla tu 37.5 i do večeri čak do kasnog popodneva je prošla.
    Pedica je rekla virozica. 🤷🏻‍♀️ Nadam se da će mu brzo proći..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    16. Kolovoz 2020. 11:32

Pozz cure. Evo mi i dalje nastavljamo s 3 budenja tokom noci. To je fkt previse s obzirom da u 6 ustaje svaki daaaan 😫, to nije ni 3 sata razmak. Ja cu isto probat dat bocicu navecer i tokom noci pa cemo vidjet. 
    Mare super za kucu. Drzim fige da uspijete realizirat 🥳
    Sto se tice kolica, znaci ovo nije reklama samo moje iskustvo 🙈😂. Ja sam prvenstveno trazila kolica koja su mala, lako sklopiva, a opet dovoljno udobna da mi to budu jedina kolica, jer ova koja imam 2u1 su mi preglomazna i neprakticna. I bilo mi je bitno da imaju 0.polozaj, jer smo mi zbilja cesto posvuda pa mali spava u kolicima. I na kraju smo odabrali ergobaby metro. Za sad sam stvarno prezadovoljna. Vozim ih 1 rukom bez problema, imaju veliki krovic za sunce, fkt se sklapaju i rasklapaju super, imaju rupicastu zadnju stranu za cirkulaciju zraka kad beba spava. Kao manu za sad vidim sto je rucka oblozena spuzvom pa ce se mozda prije pohabat, i kocnica je samo jedna plocica pa kad idem otkocit si malo zmazem prste nekad 😂

mrgud_zg
    16. Kolovoz 2020. 11:37

Dok ja natipkam jos sto postova, lavice nadam se da ce vam temp brzo proc i da nije nis strasno 🤞
    Losa kako mali nakom udarca? Vjerujem da je sve ok ❤️
    Damnarexx uzivas na najjace 💪🏽🥳

Lavica27
    16. Kolovoz 2020. 12:15

Mrgud,hvala ti. Eno ga spava vec 2.5h, samo nek se dobije. 
    Inace svi osjetimo isti preporod s kisobran kolicima iako ja se ovih 2u1 ne odricem za svakodnevne setnje1😁 Samo da ih nemoram sklapat i rasklapat😅 I moja ti imaju spuzvu i evo 2 i pol godine ko nova ta rucka. A ta mala plocica za zakocit je meni na sredini dolje i nasu puta sam u hodu znala zakocit kolica🤣 Nama ti je normalno budit se u ponoc/1 u naaajboljoj verziji 2, pa oko 3/4 i onda 5/6. S tim da ako je u 6 nema spavanja dalje🤨

DeeDee
    16. Kolovoz 2020. 12:20

Damnarexx i ja ti slinim nad slikama, ako slučajno nisi primjetila 🤣🤣
    Ajme da dizanje u 6 😱😱😱
    Iskreno se nadam da se neće dogoditi do 22.01. 😁

[/url

Grizli
    16. Kolovoz 2020. 13:03

Eto mene... Jucer cijeli dan na pikniku super nam bilo sa velikim društvom.
    Meso planiram uvesti pileća prsa sutra... Jeej napokon nesto konkretno. Tnx za info o količini. E sad kuhano ili ne kuhano neznam sto da mislim jer za dijabetes recimo Uugljikohidrati se racunaju pripremljeni jer 50 gr rize sirove je 200 gr kuhane prakticki. Ribu cemo probat skombinirat nar za prvi put svijezu a poslije i smrznutu kupovnu. Iako ja znam kupiti sa barke svijezu pa smrznem sama. 
    Kolica mi jos korsitimo velika jer su stvarno prakticna i ne mislim ih mjenjati, lako se sklapaju, ona se voli furat u njima, lagana skroz, malo vise zauzimaju mjesta u autu al imamo veliki gepek pa mi nije frka a i kad su mi smetala iza skinula sam zadnje kotace i dtala su mi između sjedala suvozaca i sidra od isofixa. 
    Neznam koja je pisala za puding od vanilije ja se bas uznenadila da to tamo pise jer onaj kupovni prah je zivo smece,neznam na koji su mislili u toj aplikaciji dnevnik dohrane. Po njoj svijezi sir, maslac i skutu može od 7mj beba? Losa sto ti mislis o tome. Svijezi sir i skuta imaju zbilja minimalno dodataka osim soli pa se to treba pripaziti na pakiranjima da je cim manje. Ja jedva cekamo ko i Lavica da moze jesti to dvoje jer ja jedem sir i jogurte full kombinacija miljon i kad idemo negdje ne moram vise mozgati sto s klopom. Nadam se da ce ih voliti.
     Losa i Lavice kako klinci danas? Nadam se da nema kvrge niti da nema temp...
    Mare 🤞 za kucu da dobro prođe
    Sad moram ici vidit te slike od Damnarexx 😁
    PetraB nadam se da je kod vas bolja situacija danas. Kad citam kako vam je sa mengama pozelim odmah drugo da ju ni ne dobijem samo jbg kad bi znala da nakon drugog ce nastupit menopauza  da je vise nikad nema. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.