Mi imamo skafander od prosle godine tj dobili smo ga i jednom obukli...bio je velik sad neznam dali ce nam valjat...imamo vrecu za kolica i to ce sigurno mosit dok se vozimo...dobila je neki kao kaput pa cu vidit sta joj treba kupit...po ovome kako je krenila korona opet kako smo ljeto proveli kuci tako cemo i zimu..
Oko mene ima masa zarazenih...nije mi svejedno...prvi put da osjecam strah....
E i ja sam primjetila da nema povrtnih kasica kupovnih bas nesto...
Mi nismo iznosali ljetnu robu...stalno smo u bodicu ili samo u peleni....kad joj obucem haljinu samo je podigme i stavi u usta 😂😂...
Nisam u temi al moram napisat da je sirup imao ucinka nocas. Dala sam tek usred noci kad se probudio za hranjenje al spavao je od 22-06:30 uz 3 budenja za jest, bez cviljenja i plakanja, tako da je ocito sirup pomogao. I dalje su po meni 3 hranjenja previse al tako mi je pao grah.
Odlucila sam popustit s rutinom i ne ga mucit placuci da zaspe, nego poslje rucka u kolica i doslovno ne izademo iz dvorista vec spava i samo ga prebacim u krevet. U zagrebu cu ionako imat skroz drugaciji ritam
I moj je samo u bodijima cijele dane. Majica imam hrpu al vecinu nije ni obukao 😊. On sad nosi neki cisti 74. Primark 74 mu je bas na knap al to i jesu malo manji kalupi a hm recimo bas taman.
Od velicine 80-86 pa na dalje sam tolko toga naslijedila da mislim da apsolutno nis ne moram od jeseni kupovat 🙈
Ooo... Shopping nam je tema 🤩
U pon idem poslije vjezbi odmah u lidl po bodice a vjerojatno cu pokupovat sve kaj nadjem. Mi jos stanemo i u poneki 56 (lidlov) iako su prek 60 (mislim da su oko 64 sada) tak da cu uzimati 62/68 lidlov a za next moram vidjeti onu njihovu tablicu pa cu opet prema njoj naruciti ako mi se nesto svidi. Mi imamo medo odijelca koja smo uzeli za izlazak iz bolnice al hoce li stat u njih nemam pojma tad su plivale u njima al mislim da njih necu kupovati. Imamo zimsku navlaku za kolica tak da planiram im uzeti trenirke za zimu i kao jaknice pa ih tak eventualno setat. Skafandere definitivno necu jer zadnjih zima kod nas nista snijega ili jako malo. A ako bas zatreba uzet cu ih tada.
Marketinske fore... Predobro upoznata s tim 🤭🤭🤭 sorry cure 🤣
url=https://lilypie.com][/url
Ajme LoSa koje dobro oko🤣🤣 Petra,kolegice po zanatu😄😋
Ma kaj bi se prepirale,pa ako me ne poznate da sam ja sto na umu to na drumu,onda fakat😅
Mrgud kakva su metro kolica?
Losa apsolutno da toga ima svuda... Ja sam u marketing "usla" sasvim slucajno al eto snasla sam se... Drugim rijecima mogu jako puno sr...t o proizvodu, uljepsanu istinu 😅 i dobro mi ide opcenito komunikacija s ljudima... Dakle, sto sam ja sve prodala... I kolege su se cudile ponekad 🤣... A direktor mi valjda i govno moze prodati pod vrhunski proizvod. 😅
url=https://lilypie.com][/url
Žene, dal ima koja da još nije bila na pregledu nakon poroda?
Ja nikako... Korona, pa godišnji, pa korona, pa gužva.. U pm. Pa nikako 😏😏
Da baš sam htjela pitati jel meso mjerimo prije kuhanja tih 20-50grama? Piletina se baš smanji.. Mojoj se nešto i ne sviđa meso, a ni riba. Pokušala sam joj piletinu i oslića do sad dati, mislim da ću probati sa janjetinom. Ma ona nije fan kašica općenito samo voće voli, ali ni to ne pojede količinski dovoljno.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Petra 😅😅Mrgud i mene zanima kak si zadovoljna?
E ta sva "kisobran" kolica mogu jedino da se beba vozi da gleda na van?
Nego, ja danas kuham djetetu rucak povrtno mesnu kasicu - krumpir, mrkvu i piletinu. Naravno kuham sve male kolicine za nju jer smo mi nesto drugo rucali. Kak ja nisam neki mesojedac a ni kuharica 😅 neznam tocno koliko kuhat piletinu plus frik sam da nebi bilo salmonele, napiknem taj komadic mesa na vilicu i odem pokazat mm da mi kaze jel kuhano, on mi skine s vilice i strpa u usta i veli je 😅😅 znaci nisam stigla izgovorit da je to bio jedini komad mesa za N, tako da je dijete ostalo bez mesa za rucak 🤦🏼♀️😂
😂😂😂😂😂pojeo😂😂tak moj smaže s tanjura dok se cure dignu tipa po vode il nest... Veli, da se ne baci😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji