Tnx cure, ignorirat cu te natpise o mjesecima.
Sad imam jos jedno pitanje u vezi vecere. Ad i npr rizine pahuljice bude zadnji bebin obrok prije spavanja ili? Jer moj gospodin nikako ne moze zaspati prije 22:30. Pa me zanima je li to kasno za takav obrok. Pomalo glupavo pitanje, znam
Mi smo imale užasnu noć. Realno gledajući, ona nije, ja sam
Zaspala tek u 22:30. Prvo "cicanje" u 1, pa u 3, pa je bila budna do 5:20. Onda se probudila u 7.
Sad je pocicala u 9:40 i odspavala do 10. Ravnih 10 minuta. I 300 na sat je. Pa kak.. ja sam ko da me neko pretukal. Doslovce. Oči su mi naotečene ko da sam plakala cijelu noć. Ne mogu..
Da da, ma zafrkavam se da se ne prepiru jer jedna kaze da druga ne za odjelce ili sto vec 🤭
Ma i ne mislim sada kupovati nego cisto sam pitala iskustva vas iskusnih mama sta vam se pokazalo najbolje. Naravno da cu cekat da vidim kolko bu milostiva izrasla. 😏
Losa i ja nikak na zelenu granu s velicinama. Vec sam x puta vracala kaj sam kupila. Znaci kupim u h&m 68 i u necem pliva u nesto ju jedva utrpam jer joj je usko.
Ovo za kasice kupovne se slazem. Ja citam sastav a ne mjesece. Ono na nekima pise 5+ a unutra voce i dvopek, wtf. I ljuti me sto kao bude povrtna kasica npr mrkva krumpir i onda okrenes sastav i vidis jos suncokretovo ulje, repicino ulje i slicno. Te povrtne mi teze nac nego vocne a inace mi vocne lakse i brze spremiti doma nego povrtne 🙈
Ma, znam, pa i ja se zezam😄
Losa hvala na savjetu. Tako cu i ja onda.
U potpunosti se slazem da odjeca ovisi o navikama roditelja a i o samoj bebi. Mom je recimo stalno vruce i smeta mu kad je nesto pripijeno uz njega. Tako da je on po ljeti vecinu vremena u majicama a ne u bodicu.
A kad smo kod vrucine. Znoje li se vasim bebicama glavice kad jedu. On kad jede njemu cijela glava bude mokra.
A ovo za sluzavu stolicu, moguce da je neki zubic na vidiku. Bar je nama bilo tao. Inace kako 1-2 puta dnevno. Tada je kakao jedno 4-5 i to isto dosta sluzavo i nakon par dana izbio zubic
Moja je konstantno znojna i vruća i čim joj stavim bodi dobije osip (koji prolazi s tuširanjem) tako da je uglavnom samo u peleni i eventualno kratkim hlačicama i majici. Ili joj stavljam one najtanje moguće bodiće tipa potkošulja, i to namjerno broj prevelike. "Normalne" bodiće nosi trenutno samo za spavati.
[/url
Ja sam mislila da kratke majce kod nas nikad nece nac mjesto u ormaru, bas jer su mi bile skroz neprakticne, ali on se toliko znoji u tim bodijima da smo npr sad na moru obavezno bili u peleni i majci. I sad je tak po doma.
.
Za zimu ne znam sto cu. Pricekat cu jos par mjeseci. Mislim da necu vrecu uzimat, al ko zna jos do tad. Najbolje kupim kad pricekam zadnji cas i skuzim kaj mi tocno treba u tom trenutku.
.
Losa, i meni odma palo na pamet da je zubic mozda...
Ja uvodila repicino i maslinovo. Onak, malo bi ga pratila nakon prvih par puta. Al suncokretovo mi je glupo davat pored svih drugih koja postoje. Ni mi ga ne koristimo nikada tako da ga izbjegavam i za njega. A bude u tim kasicama.
I bas me zanimalo uvijek kaj im znaci tih 100 posto ako nije 100 posto. Ni 99 nije 100. Valjda u samo povrce nisu umjesali nista osim povrca, a za ovo drugo ko zna ne znam, meni zvuci kao da bi se te stvari trebale bolje zakonski regulirati.
Meni su majice isto nepraktične, moja je u bodiju, ako je jako vruće samo u peleni a tim da je savjet pedice da ako radi klima da je bolje da ima bodi.
Što se tiče zime, skafander nije nikad obukla, vreća mi je bila odlična jer bih je samo stavila u košaru u bodiću i hlačicama, sad kako se ne šetamo toliko ne znam što bih nabavila. Mislim da ću sve kako beba kaže pa da se nađe 🙈
Inače termo vreću sam našla polovnu za 100kn i bila je presavršena. Žao mi je da ju je prerasla 😩
Mojoj je polako 74 na knap, osim Lidla on joj je ok, ali onaj međubroj 74-80. Nisam pametna što kupovati.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Točno to losa, glupe marketinške fore, meni slabo dođe🤦
Ja isto nemam pojma šta s brojevima, imam osjećaj da je ful narasla u zadnjih tjedan dana, i u visinu i u širinu 😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji