ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    05. Ožujak 2020. 20:41

Evo ja javljam dreku cijelo popodne, temp lagano povišena.. 

Simbalija
    05. Ožujak 2020. 21:02

Ajme Petra svaka čast sa njih dvije! I još njih dvoje 🙈🙈🙈 Ja imam dobru bebu pa ne znam kako bi s još jednom 🙈 valjda se čovjek na sve navikne.
    Samojed želim ti svu sreću da sve bude super s bebom! ♥️
    Moja beba je danas isto nervozna valjda predosjeća da će sutra kiša i da ne ćemo nigdje 😑

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lavica27
    05. Ožujak 2020. 22:15

Petra rispekt za dojenje i nespavanje!!
    Samojed ima li vijesti?
    Hvala za savjete svima...

mrgud_zg
    05. Ožujak 2020. 22:37

Petra svaka cast 💪🎉
    Piba ja isto tako. Probala danas jos nekoliko puta, svaki put isto i na kraju odustala. Sad se izdajam. I molim se da faza prode. Znam da ima stoput vecih problema, ali bilo bi mi tako krivo da prestane dojit a fakat imam mlijeka. Tocno vidim kad sam povremeno izdajala da sam mogla duplo vise nego ovo danas na svaka 3 sata 🙄 jos on jede ko da mu je svaki obrok zadnji i ne zna stat pa onda pobljuje kaj mu je previse. Sto znaci da moram svaki put izdojit visd jer ne znam kolko mu treba
    I sutra bi isla na tu grupu za potporu dojenju a kisa ce. Nisam nikad jos s kolicima na kisu isla 🙄

• piba7
    05. Ožujak 2020. 23:23

mrgud_zg

Petra svaka cast 💪🎉
    Pibaja isto tako. Probala danas jos nekoliko puta, svaki put isto i na kraju odustala. Sad se izdajam. I molim se da faza prode. Znam da ima stoput vecih problema, ali bilo bi mi tako krivo da prestane dojit a fakat imam mlijeka. Tocno vidim kad sam povremeno izdajala da sam mogla duplo vise nego ovo danas na svaka 3 sata 🙄 jos on jede ko da mu je svaki obrok zadnji i ne zna stat pa onda pobljuje kaj mu je previse. Sto znaci da moram svaki put izdojit visd jer ne znam kolko mu treba
    I sutra bi isla na tu grupu za potporu dojenju a kisa ce. Nisam nikad jos s kolicima na kisu isla 🙄

Mrgud gdje je ta grupa? 
    Hoces mi javiti što su ti rekli...

mrgud_zg
    05. Ožujak 2020. 23:25

piba7

mrgud_zg

Petra svaka cast 💪🎉
    Pibaja isto tako. Probala danas jos nekoliko puta, svaki put isto i na kraju odustala. Sad se izdajam. I molim se da faza prode. Znam da ima stoput vecih problema, ali bilo bi mi tako krivo da prestane dojit a fakat imam mlijeka. Tocno vidim kad sam povremeno izdajala da sam mogla duplo vise nego ovo danas na svaka 3 sata 🙄 jos on jede ko da mu je svaki obrok zadnji i ne zna stat pa onda pobljuje kaj mu je previse. Sto znaci da moram svaki put izdojit visd jer ne znam kolko mu treba

Mrgud gdje je ta grupa?
    Hoces mi javiti što su ti rekli…

Dzz istok. U mjesnoj zajednici prvi petak u mjesecu. Mislim da svaki kvart ima, ne znam gdje zivis al pogledaj na stranicama svog doma zdravlja, kod mene isto ima 3 lokacije, a ovo mi je najblize. Javim naravno 

• Zarica
    05. Ožujak 2020. 23:45

Kisa, neeee. Znaci sutra nema setnje😣 jos danas ostala duzna za kavu kaficu, reko sutra cu vam donijet u setnji🙈

DeeDee
    06. Ožujak 2020. 02:41

Hellou noćna 🙋
    Preživljavamo? 😁
    Mrgud, nadam se da noćas nema svađe s cicom 🤞

[/url

Damnarexx 🌺
    06. Ožujak 2020. 03:18

Evo i mene iz nocne, radim zalihe za iduca dva obroka mada vidim da mi se nisu cice napunile do kraja 😕😴 znaci da cu morat opet za 3h. 
    Inace, zaspala je u 23.30 i probudila se u 3. Ja sam zadovoljna 😁

Grizli
    06. Ožujak 2020. 03:31

Evo i nss u nocnoj danas... Nesto cesce trazi cicu nocas i vec vidim uzbudljiv dsn da ce biti. Ssme smo nas dvije do ponedjeljka. Mislim da ce mi trebat cackalice da mi drze kapke. 😒😳 Ocito je teški meteopat cim je lose vrijeme ona trazi cesce cicu i vise da je kod mene u naručju, a nocas je kod nas nevera. 
    Nisam kuzila curke zasto je vama teze dojiti kad su u vreci bebe? Moja nocas prvi puta, malo je grintala sinoc zbig vrece tj zbog rukava od vrece, pa kad sam ih maknula zaspala. Ocito joj se nije svidjalo sto su joj ruke bile ograničenih pokreta s tim rukavima. Oba puta sisala u vreci. Jos mi bolje jer ju ne moram pokrivati dok sisa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.