ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    06. Ožujak 2020. 09:24

Grizli

Samojed hvala bogu da ide na bolje. Zao mi je i bas tesko da ne možeš ga vidit i biti s njime, strasno al izdrzi za njegovu dobrobit.
    Mrgud aha sad mi je jasno zasto vam ne pase vreca. Nama ispala super osim sto pospana majka nije dobro namjestila pelenu u 4 pa je u 6 bilo plakanje i njurganje… I dok sam skuzila sve joj propustilo i iznervirala se pa opet cica pa njurganje… Danas bas joj i nije neki dan ocito.
    Mare topla preporuka pusti septolete i zvaci airways zvakace crne po mogućnosti. Jake su, al mene su u trudnoci samo one spasavale kad me grlo. Te isla i to meni ko bomboncici.

Cula sam da se i od nasih zvakaca njima skuplja zrak. Neam pojma jel istina. 

samojed
    06. Ožujak 2020. 10:10

Hvala vam cure puno, znači mi basa podrška 
    Lavice da li 2.5 sata od kraja prvog dojenja ili dva i po sata od početka prvog dojenja možda je glupo pitanje ali me buni npr ako sam jutros izdvojila se u 6 izdajanje trajalo do pola 7 hocu li se izdojiti u pola9 ili u 9 

06. Ožujak 2020. 10:13

thinkpink ili iskusne mame molim pomoc. Moj malac je proslu subotu i nedjelju imao obilne tekuce stolice i od tada skoro nista, nesto malo u srijedu no nisam sigurna jel to bas stolica ili od vjetrova. Normalno jede, ne napinje se, ispusta vjetrove te je trbuscic mekan, nije tvrd ni napuhan. Pije moje izdojeno mlijeko te jedan obrok Aptamil PRE svaki dan ili svaki drugi. Kako da ga potaknem da obavi stolicu? Dal da zovem pedijatricu?
    Uzima Aktiferin protiv anemije, 10 kapi 2× dnevno.

06. Ožujak 2020. 10:14

samojed

Lavice da li 2.5 sata od kraja prvog dojenja ili dva i po sata od početka prvog dojenja možda je glupo pitanje ali me buni npr ako sam jutros izdvojila se u 6 izdajanje trajalo do pola 7 hocu li se izdojiti u pola9 ili u 9

Uvijek se gleda od pocetka dojenja. Sko npr pocnes u 8 i izdajas se pola sata, iduce je u pola 11. Mislim da ti je svaka 3h ok.

annika
    06. Ožujak 2020. 10:49

LoSa vjerujen da ce ti thinkpink znati bolje reći ali meni stariji jednom nije kakao 10 dana dok je bio samo na mom mlijeku. Isto tako normalno raspolozen. Rekla mi he pedica ili malo zasecerene kamilicebili izazvati stolicu sa pola  glicerinskog cepica ili toplomjerom malo kao da mjeris temp u guzi. Ja sam mu stavila toplomjer jer nije znao piti na nista, i jako malo toga je izaslo. Mozes i ti popiti nesto za stolicu- bilo to zasecerna kamilica ili bas neki sirup i dati mu izdojeno i postaviti ga u polozaj za kakanje.
    Uostalom, ako imas ok pedicu nazovi je pa pitaj

[iimg]

annika
    06. Ožujak 2020. 10:52

Samojed ja mogu samo misliti kako ti je, drzi se  i brz povrarak malisanu kuci
    Petra naklon do poda

[iimg]

• mom12
    06. Ožujak 2020. 11:07

Meni je pedica rekla da stavim 100ml vode kuhat i na to jednu zlicu secera dakle da i in kuha i stavit kamilice malo..ja sam onu vrecicu par puta potopila i dala joj da pije ujutro navecer se pokakila...

DeeDee
    06. Ožujak 2020. 11:26

samojed

Uvijek se gleda od početka dojenja/izdajanja. Ako ti dulje traje izdajanje, mislim da ti je svaka 3 sata skroz ok ali najbolje ćeš procjeniti sama. Sretno 🤞

[/url

Macutica
    06. Ožujak 2020. 11:26

Cure jel moguce da sam dobila stvari?!
    Jucer malo menstrualnih grceva, evo danas svjeza krv, nista prejako, nisam ni imala jaka krvarenja.. 
    Inace nakon poroda sam krvarila nekih 10tak dana i to je bilo to, malo nesto ciscenja nakon toga i sad cec dugo nista i onda ovo..

• thinkpink1
    06. Ožujak 2020. 11:40

Samojed super sto je malcu vec za dan bolje i crp u padu. Bit ce on super, bitno je da si i na vrijeme otisla. Kod novorođenčadi se u biti treba rano reagirati na simptome jer kod njih klinička slika se razvija jako brzo. I poslusaj Mrgud za izdajanje i uci na njenim greškama🤭
    Losa iskreno ja ne volim koristit toplomjer da se isprovocira stolica jer se tako moze priviknut na podrazaj pa na kraju ne moze kakat bez podrazaja. Moju je jednu vecer mucilo i nije se mogla nikako pokakat pa sam joj nakon jednog obroka AD dala par zlicica prokuhane mlake vode i nakon toga se napokon pokakala. Na faci joj se vidjelo olaksanje☺. Cajeve, pogotovo zasecerene ne volim davat dok ne krene dohrana. Sto se izgleda stolice tice, cak pedijatri po novome ni ne obracaju paznju na boju i izgled stolice, bitno im je da nije smrdljiva i da dijete dobro napreduje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.