ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    05. Ožujak 2020. 13:20

I ja sam bome u ogromnom zaostatku, kad uhvatim vremena bum vas valjda pohvatala...
    Tockice dajem ujutro, popodne i navecer pojacam po potrebi, dam bar dva obroka za redom😉

PetraB
    05. Ožujak 2020. 13:45

LoSa84

PetraB meni se uz prvobitnu upalu koja je uzrokovala sepsu rana jos 3× otvarala. Tek sa nekih 2 mjeseca mi se zatvorila skroz i otada je ok
    Bravo za dojenje obje!!

Daj mi nemoj to govorit 😱🤦🏻‍♀️😱🤦🏻‍♀️😱🤦🏻‍♀️
    Pa ubit cu se 😥

E curke, zaboravih a mislim da smo nas tri pravi dokaz da prehrana mame koja doji ne treba biti rigorozno dijetna... Dakle... Jedna mama, dvije cice al isto mlijeko, dvoje djece... Jedna se muci sa stolicom u kontekstu da se mora napinjat i gusce joj ide a druga pak ispali rafal u sekundi 😅
    Tako da... Moj savjet je, klopajte sve u umjerenim kolicinama, pratite naravno bebace pa izbacite sto im smeta al definitivno nema pravila... Sve je do djeteta
    Odoh nabacit rucak u sebe brzinski (danas prvi obrok jer je od jutra show kod nas) pa vjerojatno krece drugi krug 😅

url=https://lilypie.com][/url

• Stelle123
    05. Ožujak 2020. 13:46

Ja mogu samo ovima vecima od 2 mjeseca preporuvit sto vise na trbuh. Ja mislim da sam pogledala preko 100 videa. Svaka minuta se racuna dakle stavljate ih sebi na prsa da vas gleda, nosite kao avioncic, stavite preko bedara dok pijete kavu, stavite im rucnik ispod prsa ili prebacite preko jastuka za dojenje tako da glava bude na jastuku dojenje. Ja sam cak i pretjerala s tim trbuhom jer mali je par puta od tih silnih zahtjeva i umora jadan toliko zalamatao glavom da dam sad si ufilala da sam i ja kriva jos leluja glavom. Moj jos uvik dosta leluja s tom glavom iako je drzi, al fizijatrica je rekla da je to ok do 4 mjeseca. Cudno mi je jer je mala bila hipertonicna i drzala od prvog dana pa mi ovo sve pari mlohavo. Sad dobro drzi i okrece na trbuhu iako nece puno da boravi, ali vozam autice, radim igrokaze itd. Nekako nastojim da to bude min. 20-30 min ukupno dnevno. I to nakon spavanja je najbolji jer onda jos ne bude grintav i raspolozen za turu vjezbi.

url=https://lilypie.com]

samojed
    05. Ožujak 2020. 13:52

Cure zvala jutros u 10 kažu nema doktorice stanje stabilno nema temperature, uključili mu antibiotsku terapiju nalazi uradjeni al više od toga mi ne može reći bez doktorice kaže nazovi oko 1 nazovem oko jedan opet nema doktorice stanje isto jeo lijepo i et opet sad zovem ne javljaju se tacno ću izludit

MaRe
    05. Ožujak 2020. 13:54

Pa ubi cu se...triput napisem i pred kraj nešto shebem i refresha mi se 🤪
    Taani tnx na info...kupit cemo ju i vidjet kak ce mu se svidjeti..ako ne imam je kome pokloniti. 
    Mrgud ne znam onda šta reci..nadajmo se da je faza pa ce proci za koji dan.
    Petra super je vidjeti da se snalazite 🙂 Jel mali ljubomoran na seke?
    .
    Moj voli biti na trbuhu i provodi dosta tako odkako ga stavljam spavati potrbuske. Glavu dize kako mu se da...nekad ju bas digne i gleda okolo al ne predugo..brzo zalegne 😃

Damnarexx 🌺
    05. Ožujak 2020. 14:54

Evo nas sa prvog pregleda.
    Pohvalila nas je pedijatrica, dobila je 1kg u mrvu manje od mjesec dana, i 3cm narasla. 😁😁
    Thinkpink prijavila sam bljuckanje, dobila ocekivani odg - dok dobiva na kilazi, dobro je. Kao izbacuje sto joj je visak... Zadnjih 2-3 dana manje bljucka otkako smo izbacili Espumisan🤷 sad dal je to do toga ili ne, ne znam.
    Dobili smo uputnicu za pregled kukova, Klaiceva ili Šalata. Netko preporuke? Nadam se da se mogu online naruciti.
    .
    PetraB drago mi je da su curke dobro☺️☺️
    Samojed drzim fige da ga otpuste cim prije 🤞
    .
    Pretpostavljam da na pregledu kukica, pregledava i to izvinanje? Vidim da vecina bebica to ima.

ajvi54
    05. Ožujak 2020. 15:12

Mi smo danas bili na Šalati na pregledu kukova, narucili smo se online i za 20-ak dana su nam dali termin :) ugl dodes i brzo to sve ide, za 5 minuta gotovo :)

Damnarexx 🌺
    05. Ožujak 2020. 15:14

ajvi54

Mi smo danas bili na Šalati na pregledu kukova, narucili smo se online i za 20-ak dana su nam dali termin :) ugl dodes i brzo to sve ide, za 5 minuta gotovo :)

Savrseno! 😍

Lorena94
    05. Ožujak 2020. 15:18

Mi smo bili u savjetovalištu, 5450 g, 58 cm dugacak, dobio od pon 250 grama i narasao 5 cm u mj dana, dobio je oko 1300grsms za mjesec, i cijepljenje obavili, sat i pol mi urlao, jedva se smirio, zaljepili frescopad oblige i još preko toga obloge od prokuhane vode koja je odstajala. Sad čekamo hoće bit kakve reakcija ili ne. 

Grizli
    05. Ožujak 2020. 15:58

PetraB nadam se da ti se neće rana jos zakomplicirati.
    Za onu njihaljku ne znam kakva je ona iz Plodina, al meni koja Chicco dusu dala. Budem max pol sata odjednom unutra, do max 2h dnevno. Ali spas živi, ona se tresucka, vec gleda u one igrackice, slusa muziku koja drnda iz toga. I skuzila jucer sam kad se jako muci za pokakat kad ju tavim u to da vibrira vrlo brzo se pokaka. Ne znam dal je samo ispala slucajnost 4 puta ili ima smisla al super ako pomaze. Meni bude na stolu kuhinjskom dok ja spremam rucakm ili na stolicu u dnevnom dok pijem kavu ili odmaram.
    Losa tnx za info, rijetko se desi da je suha pelena joj mozda 1 na 15 promjenjenih bude suha ili vrlo malo mokra. Znaci nije zedna nego joj je to utjeha onda  jer tako kratko kroz 1-2 min ne vjerujem da je za glad.
    Vidim i kod vas svih muke sa igrom na trbuhu vec mi lakse. Ja forsiram svaki dan barem 5 min, plus jos to sto je Stella napisala na meni, sa tataom avioncic i sl. Valjda bude ok. A bas sam se nasmijala na ono da ti izgleda mlohavo. 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.