Zarica nisam to cula. Prvi glas, al sve je moguce iako mi malo nelogicno da ako ja zvacem njima budu plinovi 🤔 ali svasta ej normalno.
.
E cure savjet trebam... Znaci mala je sisala prije cca 45 min, bila na ramenu, podrigla sve ok, sad joj isla dat k1d3 kapsulu i nakon sta sam joj dala ona je bljucnula. E sad dal da joj dam drugu kapsulu ili ne? Bljucnula je bijele boje i mislim da nije bas uspjela nesto toga progutat tih kapi. 😏 Jel se moze preodzirat ako je sto ostalo od te prve ako dam drugu ili ako joj ne dam drugu dal je frka ako joj ove nije ostalo nista.
Meni je pedica rekla da stavim 100ml vode kuhat i na to jednu zlicu secera dakle da i in kuha i stavit kamilice malo..ja sam onu vrecicu par puta potopila i dala joj da pije ujutro navecer se pokakila…
Koliko si joj toga dala da popije?
Samojedsuper sto je malcu vec za dan bolje i crp u padu. Bit ce on super, bitno je da si i na vrijeme otisla. Kod novorođenčadi se u biti treba rano reagirati na simptome jer kod njih klinička slika se razvija jako brzo. I poslusaj Mrgud za izdajanje i uci na njenim greškama🤭
Losaiskreno ja ne volim koristit toplomjer da se isprovocira stolica jer se tako moze priviknut na podrazaj pa na kraju ne moze kakat bez podrazaja. Moju je jednu vecer mucilo i nije se mogla nikako pokakat pa sam joj nakon jednog obroka AD dala par zlicica prokuhane mlake vode i nakon toga se napokon pokakala. Na faci joj se vidjelo olaksanje☺. Cajeve, pogotovo zasecerene ne volim davat dok ne krene dohrana. Sto se izgleda stolice tice, cak pedijatri po novome ni ne obracaju paznju na boju i izgled stolice, bitno im je da nije smrdljiva i da dijete dobro napreduje.
Hvala! Meni se moj uopce ne cini da se muci s probavom. Vise to mene zabrinjava. Njemu je stolica i plinovi smrdljivi odkad mu malo ad-a dajem. Prije kad je pio samo mlijeko nije smrdilo. Probat cu mu malo vode za pocetak dati. A ako se ne pakakao do ponedjeljka zvati cu pedijatricu. Uzima to zeljezo pa si mislim da bi bilo dobro da izbacuje visak stolicom a ne da se to nakuplja
Grizli moj zna bljucnut zeljezo ili Oleovit te sam pitala pedijatricu dal mu onda dam ponovo pa mi je rekla da ne... da je to tako u pedijatriji, malo problem s doziranjem. No kako nikad ne znamo koliko je bljucnuo (i dal je uopce to bljucnuo) da bolje da ne dajem ponovno.
Znaci grupa za potporu dojenju ipak ne postoji 🙄 iako i dalje uredno stoji raspored na stranicama doma zdravlja. Zvala patronazu i dali su mi broj od neke individualne savjetnice za dojenje. Budem nazvala pa vidjela kak to funkcionira. Mikio ti si na takvom savjetovanju bila?
Ugl moje dijete malo oce malo nece. U 9 ujutro opet u nekom polusnu cicao normalno. Sad u 11 dreka vristanje ni jedan polozaj nije prolazio. 😣😫 na kraju dala bocicu al kak je sve bilo u brzini dala neku polupunu pa vec vidim da ce za sat vremena opet bit drama
Grizli, ja nebi. Cini mi se da je bolje i preskocit jedan dan nego slucajno dat duplo ili previse.
A sto je s tim smrdljivim kakicama? Mojem svaka smrdi. Ne naravno kao nasa, ali definitivno nije bez mirisa. I kad puno pokaka dobro se cuje to. Samo prvih cca 2-3 tjedna bas nije imalo miris. Od pocetka iskljucivo dojimo. Kaj vase kakvice ne smrde nikako?
Zarica nisam to cula. Prvi glas, al sve je moguce iako mi malo nelogicno da ako ja zvacem njima budu plinovi 🤔 ali svasta ej normalno.
.
A nez, ja prije puno zvakala i odkad sam to procitala negdje prestala sam. Al sad kad smo to iskomentirale na glas stvarno mi zvuci glupo:) Zaboravi:)
Hvala cure, ja ne znam kako al volila bi enka od amam kojoj je bebica bila odvojena od nje da mi da neki savjet kako da mi brže dani prodju ka evo od jutros plačem kad ustanem mamta mi se baš sam loše znam da ne smijem zbog bebe zbog mlijeka sve znam al jednostavno jače od mene
Thinkipinki zanima me da li mogu da zamrzavanje mlijeko samo u onim kesama ili?
I zanima me koliko zamrznuto mlijeko može da stoji i kako se to poslije odmrzava
I takodje me zanima kad on bude tu pa ja mlijeko izdojim i stavim u frizider znači ne zamrzavanje koliko tako može da stoji, ako možeš da mi odgovori bila bih ti zahvalna
Zarica da ti nije do pelene? Već sam pisala sto puta, kad se pokaka u pampersicu jedva zadržim ručak u želucu 🤢, a kad se pokaka u platnenu skroz bez mirisa. Vjerojatno nisu ni sve jednokratne pelene iste 🤔
[/url
Mikio, sorry ako si pisala, ne sjećam se, zašto ste vi na svim tim pregledima?
[/url
Samojed drago mi je da je beba bolje, bit će to sve super ♥️
Moja beba danas svako sat vremena sisa, imam dojam da ne pojede dosta pa je brzo gladna..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji