ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    05. Ožujak 2020. 11:16

Ima li jos neka sretnica poput mene da su joj bebi s 2 ipo mjeseca krenuli zubici?? 
    Zadnjih dana mi je jako nervozan, odbija jesti, al ja racunam od grceva vise ne zna sta ce...i ugledam dole kako se bijele jedinice, vidi se jasan oblik al jos nisu izbile...sve trpa u usta, bali...a jos ima.jake grceve...ako ne poludim sad, necu nikad!!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    05. Ožujak 2020. 11:16

Macutica ja sam u roku 10 dana, možda ovisi o gradu/općini ali mjesec mi se čini baš puno

[/url

Lavica27
    05. Ožujak 2020. 11:25

mala.le.90.

Ima li jos neka sretnica poput mene da su joj bebi s 2 ipo mjeseca krenuli zubici??
    Zadnjih dana mi je jako nervozan, odbija jesti, al ja racunam od grceva vise ne zna sta ce…i ugledam dole kako se bijele jedinice, vidi se jasan oblik al jos nisu izbile…sve trpa u usta, bali…a jos ima.jake grceve…ako ne poludim sad, necu nikad!!

Mala,kcer mi je s 3i pol mj dobila prvi zub. A vidi, kad god da krenu izbijat zubi nije ugodno. Sto prije prihvatis ds se sve to dogadja u prvoj godini bit ce ti lakse. Mojoj je kad smo bili na moru 4 dana izaslo 5 zubiju. Da ne pricam na sto je taj "odmor" licio. 

MaRe
    05. Ožujak 2020. 11:37

Mrgud možda se najede u tih 10 minuta...znaš da se pratimo...i moj je počeo kraće sisati...bude duže ako zadrijema ili se bori s njome al kad lijepo sisa baš kraće traje a poslije je miran i zadovoljan.Vidjet ćemo šta će nam vaga reći ;) 
    .
    Uf ja trpam sve u sebe :/ Neku noć sam u 3 ujutro išla jesti koliko sam gladna bila xD Neće biti dobro za vagu...a šta sad, ići ću na dijetu kad prestane sisati. Nadam se da sad kad krenemo redovno u šetnju da će mi malo pomoći iako sam zadovoljna s trenutnom kilažom ali mi je  trbuh još povelik..još mi se nije koža sva skupila ipak je prevelik bio u trudnoći xD
    .
    mala.le.90 tješi se da su prije krenuli pa će prije i prestat ;)
    Grizli ma nije joj hladno...moj je skoro po cijele dane tako obučen u stanu jer nam je temp uvijek oko 23 pa ga ne bundam previše. U tutici mu baš bude vruće pa se ili počne crvenit ili je sav mokar.

Taani
    05. Ožujak 2020. 11:47

MaRe, ja ti imam takvu ležaljku, ne istu, ali na isti princip (do 9kg, vibracija, pjesmice i svjetlo) i meni je poslužila. Počela sam ga stavljati zadnja dva tjedna preko dana, u dva navrata i uglavnom u njoj odspava. Ne znam koliko vrijedi jer sam ju ja dobila u paketu od Grada, ali nama bi se isplatila. Baš sam ga sada jedino u njoj uspjela umiriti. Te igračke gore smo maknuli jer samo smetaju kad ga rukom ljuljam,a on ih svejedno ne doživljava :D
    Mrgud, otkada sam počela dojiti na boku, sve ide lakše. Mislim da ima bolji hvat i lakše zaspe poslje dojenja. Moj se unervozi na cici jedino na početku, ako je mlaz prejak, ali to rješavam tako da čim on krene vući, kada krenu potoci, izdojim taj početni mlaz u pelenu i odma mu vratim cicu.
    Skoljka, ja mu uvijek dam da jednu isprazni do kraja pa na sljedeći obrok drugu. Samo u večernjim satima, prije spavanja doji iz obje jer imam manje mlijeka. 
    Samojed, držite se!

mrgud_zg
    05. Ožujak 2020. 11:49

Piba sto radis na kraju s tim dojenjem? Ja sam fakat ocajna vise.
    Mare da je bar tako. Ali ne. Znaci prije sat vremena to jeo 10 min. Plakanje i zaspao. Ja se iz te cice poslje njega izdojila 70 ml. Kao necu forsat vec kad je krenulo slabije. Spavao 20 min i vriska. I dala mu bocicu pojeo svih 70 ml ko od sale. Fakat vise ne znam 😫. Imala sam dojam da bi htio jos. I onda sam opet napravila gresku i dala mu dudu jer sam pregpostavila da ce na cici vristat a nisam imala pripremljenu jos jednu bocicu. I sad opet spava. Al s ovom borbom doslovno mogu ukrug 0-24
    Sutra je u mom kvartu grupa za potporu dojenju pa cu otic. Nisam se nigdje prijavila, valjda je otvorenog tipa
    Btw moj i dalje ne voli bit na trbuhu, uopce ne znam kolko treba forsirat, budem pitala u ponedjeljak

05. Ožujak 2020. 12:24

Joj moj nikako taj trbuh ne voli. Dobit cu jezikovu juhu od fizijatrice na Goljaku. No vristi na trbuhu. 
    Grizli ako ima popisane pelene nije zedna. Ako dijete samo sisa nije zedno odnosno dobiva dovoljno vode.
    Kad citam vase muke s dojenjem isto je moj radio pa sam odustsla od dojenje. Ja sam mislila da ne zeli sisat jer je na flasicu navikao.

PetraB
    05. Ožujak 2020. 12:37

Isuse u kojem sam zaostatku... 🤦🏻‍♀️
    Kratko samo da vam se javimo. Bila nam patronazna prekjucer... Cure u tri dana dobile po 200 grama svaka. Nadam se da ce nastaviti tako. Meni se rana malo otvorila, sva sreca samo kozni dio al moram sad opet malo mirovati 🙈... Cure lijepo cicaju, uspijevam ih cak sama u isto vrijeme staviti na cice i dojiti. Sva sreca da su tak male pa ih mogu jednom rukom podic iz kosara. Primijecuje se blagi hipertonus, dizu glavice ko blesave i izvinu se prema natrag kad spavaju. Kaze patronazna da to kod blizanaca zna biti cesto al da se moze i povuc u prvih mjesec dana. Eto... Jos se drzim uz max 4 sata spavanja, sat i pol najvise u komadu 🙈🙈🙈 do kad vidjet cemo 😅😅
    Citam vas kasnije malo nadam se da ste sve dobro 😘😘😘

url=https://lilypie.com][/url

Angelly
    05. Ožujak 2020. 12:50

Joj ovaj moj isto zeza i je zeli na trbuh bas pa sve citam po netu kako ga vise zainteresirati 😅 imate vi neke ideje i taktike?

05. Ožujak 2020. 12:51

PetraB meni se uz prvobitnu upalu koja je uzrokovala sepsu rana jos 3× otvarala. Tek sa nekih 2 mjeseca mi se zatvorila skroz i otada je ok 
    Bravo za dojenje obje!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.