Evo cure i ja na izdajanju, sta mislite koliko ds izdajam da bi održala mlijeko odprilike jer imam osjećaj da idem do kraja to bi bilo ....
A što se tiče mog malca stanje je stabilno bez temperature sumnjaju da je od proširenih kanalica upala mokraćnih puteva,urinarna infekcija uključili dva antibiotika bit će nekih 7do 10dana 😞
Danas će mu radit kontrolne nalaze,onu noć kad je ostao CRP mu je bio 36 juce je već u padu,danas će uključiti i nefrologe za detaljnije pregleda bubrega
Duša me boli jedva čekam da vidim svoju bebicu svake sekunde mi je pred očima moja malena mrvica
Samojed pa to su dobre vijesti 💪 sano hrabro mali decko ce to sve izdrzat 💪🤞. Ja bih ti savjetovala da izdajaskolko god mozes i napravis zaliku, ja se sjecam kad je meni thinkpink to prije mjesec i pol rekla, ja glupaca naravno nisam poslusala 🙈 sad bi mi dobro dosla..
Moj mali jeo u ponox na bocicu,nisam ni nudila cicu, i probudio se u 4:30 i na prevaru sam ga dobila da cica, u mraku u polusnu. Presretna sam. Citala sam da se tak i savjetuje, forsirat sto vise u ovim uvijetima pa da zaborave na strajk. Sad mi je ovo dalo vjetar u leda za nastavak borbe 💪🤞 idem se sad izdojit za dalje
Grizli moj ne voli jest u vreci. Nekak mu je velika i nemre bit dovoljno blizu cici, a i meni jos uvijek to mlijeko ful curi pa mi se neda svaki dan prat vrecu ak ju smocimo..
Samojed super,bitno da nema vise temperature i da upala pada. On je na sigurnom a ti se drži ❤ Mislim na tebe iako se ne znamo i eto imas ak ništa drugo virtualni hug i podrsku ❤
.
A sad malo o meni 🤣 Ja tek sad progledala...jucer sam se ukomirala. Isli nas dva mal na zrak i kad smo se vratili on zaspo u 6 ja u 7...toliko cvrsto da nisam oko pola 10 cula zvono od stana i mobitela, muz cekao neko vrijeme pred vratima 🤪🙈 U 10 se mali probudio, sredili se za krevet i opet zaspali.Nocas sam ga u snu podojila,nit znam kada niti nista 🙉🙈
.
Smijemo li mi koristit sirup za iskasljavanje i septolete ili moram i dalje ove slabe Isle cuclat? Sinoc nisam zinut mogla koliko me grlo boli.
.
Mrgud 👍 za prevaru 😄
Jao mare blago tebi, ljubomorna sam skroz
Ipak nis od moje pobjede. Probudila ga oko 6 probava, bas je prdio i kakao, digla ga presvuc nije htio dalje spavat, dam cicu vristanje 🙄😫. Na kraju pojeo punu bocicu a nije mu ni vrijeme bilo za jest jos 🙄 zza poludit 😣
Dobro jutro zelim svim curama pogotovo Samojed. Nadam se da ce sto prije malac doc kuci i da ce sve bit uredu 🤗 Samo mama ne smije bit tuzna jer to oni osjete.
Za poboljsanje mlijeka ide nesto 10 min jednu 10 drugu i odmor 5. Tako nesto po 5-6 puta. Naci cu to negdje pa posaljem.
Moj kad urla na sisi mu kapam mlijeka u usta da skuzi da je obrok a ne duda. Ako ni to ne upali ga nosim po kuci i kad ce umiri uvalim sisu s noga. Uvijek upali 🤣
E i nakon 3 mj dojenja mi se znaju jos uvijek sise zastopat. Cim on ne pojede obrok vise od 3 sata odma je problem. Neku vecer mi je spavao od 1-6 i umjesto da sam presretna da placem jer su se kanalici zacepili 😪
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Dobro jutrooo 😊
Joj mrgud muka mi te čitati, mene ubiju takvi dani a tvoj je sad svaki takav 🙄
Samojed super da su se napokon izjasnili i da znaš kad će maleni kući, drži se 💓
Iza nas super noć nakon kaotičnog dana i vrlo glasne večeri, ali ako je to cijena spavanja po noći, potpisujem odmah. Jučer se cijeli dan nacicavala, cca svakih sat i pol je bila na cici, između njurgala. Od jedno 17 na dalje uz vrlo glasno deranje, ispalo je da je opet crijevca muče, kakala 4 puta u 2 sata i to ne baš malo. U 20 jela zadnji put, njurganje/cviljenje/plakanje do jedno 22, zaspala i spavala do 2. Nakon hranjenja zaspala u roku odmah i sad se u 7 probudila 👌
I sve mi se čini da bi mogla opet zaspat jer je pojela punu bočicu i kljuca na pol na meni, a vrijeme danasni nije za ništa osim spavanja.
[/url
Jutro cure!
Samojed dobre vijesti! Neka se brzo oporavi! Ja bi se izdajala koliko mi podoj traje odnosno kad vidim da 3-4-5 min vise ne ide mlijeko stala bi. Obicno 15min po dojci. Svaka 2 i pol sata (znaci ako si u 4 izdajala,slijedece je u 6:30 pa u 9).
Mrgud ja zadnja dva dana imam suprotni problem,on ko da odjednom ne zna jest na bocu... znaci prvo 10 minuta cucla u prazno, ili mu se proljeva ili pojede 30 i nema teoretske sanse dalje. Osim moje mlijeko,to proguta na.bocu...ne znam otkud to. Mislila sam da je do waia D3 kapi u mlijeku pa izbacila pa opet isto... bas me zanima kako ce ti biti danas,javi!
Moj mali nocaa bas nesto nije htio jesti. Zaspao u 10, oko pola 2 prvi obrok al spava na cici pa oko pola 6 nakon toga...
Mare smiješ pastile kao i tridnoci. Propolki,isla pastile...
https://postimg.cc/dLB2wD7Y
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Samojed hvala bogu da ide na bolje. Zao mi je i bas tesko da ne možeš ga vidit i biti s njime, strasno al izdrzi za njegovu dobrobit.
Mrgud aha sad mi je jasno zasto vam ne pase vreca. Nama ispala super osim sto pospana majka nije dobro namjestila pelenu u 4 pa je u 6 bilo plakanje i njurganje... I dok sam skuzila sve joj propustilo i iznervirala se pa opet cica pa njurganje... Danas bas joj i nije neki dan ocito.
Mare topla preporuka pusti septolete i zvaci airways zvakace crne po mogućnosti. Jake su, al mene su u trudnoci samo one spasavale kad me grlo. Te isla i to meni ko bomboncici.
Sortiraj odgovore
Najstariji