Grizli, ne cini mi se tako puno. Isto ko mrgud vidim,osim sto ja ubacim jos vocku. Iiiii prijavljujem danas samo jedno nocno cicanje usred noci, hehe. Samo nek se sad tako nastavi pa da izbacim i to kroz par tjedana.
DeeDee, niste jos puno krute hrane uveli pa sigurno zato vise cicate. Ovih 500 mL je minimum, a dodatno ovisi o tom koliko cega beba pojede i mimo mlijeka. Tako da ste supac:)
.
Mikio, super za spavanac. Bas je lakse kad nas puste da se odmorimo malo :)
Moja papa ko i Vita, često pomalo.. Super napreduje, bucka je, ali ne pretjerano.. Ima 9kg.. To nam je super.. pratim njen ritam.. lakše mi je tako nego da joj ja radim razmake i određujem količine papice. Kad ju prestanem dojiti, tada će imati svoj red i jesti kad i seke.. tri konkretna obroka i tri medjuobroka.
Sad nek papa kad hoće 🥰
Grizli, svaka beba je drukčija.
Da je gladna, tražila bi te❤️ne brini😊
Petra, meni je na Krku Malinska divna, imaš sve traženo na plaži ☺️
Mikio, sretnih 8mj bebii❤️
Mrgud_zg, uzivaj dok se penje po tebi, 😊😊
Grizli moj nenormalno po noci jede al je t¥ zbog vrucinr sigurna sam. Oko 400ml AD-a jede kroz dan /noc i sisa iza svake boce od 60ml. Ima jedan obrok. Vocno povrtni sa zitaricama. 6-9 mlijeko, 12 kasica-15-18-21h mlijeko i oko 1 i 4 ujutro... plus minus pola sata.
Mikio zaboravila sam ti vec prije reci,normalno da je Nina urlala onu jednu noc tj budila se jer ako sam dobro shvatila kad se mice AD mice se postepeno (10ml po danu) ...
Mala.le sve si mislim da li da komentiram jer apsolutno ne zelim da ispadne mom shaming niti sam taj tip...ali ovo za posjedanje po meni nije ispravno. Nisam nesto ustogljena po pitanju dojenja/kasica/odgoja itd ali mi nekako nije bas ispravno da se riskira mozebitni buduci problemi s kraljeznicom jer se beba cini zadovoljnija dok sjedi. Prije bi ju vjezbom poticala da cim prije sama savlada. Vjeruj mi da se meni ne vjezba ni prvo ni ovo dijete i rado bi da su sami sve prije savladali al tako mi je grah pao,ne daj Boze veceg zla.
Ne znam koja je pisala, mislim Grizli 🤔
Moja se isto odbacuje na meni, tj. pokušava valjda puzati ali izgleda podosta drugačije 🙈🙈🙈
A smiješna mi je, sto stvari izvodi i na leđima i na trbuhu ali nikako da je noge ili bar guza počnu slušati 😁🥰
Uživamo na kupanju svaki dan, često i dva puta, glavna atrakcija je 🤭 sad raspravljamo da možda ni ne idemo više u Istru nego ostanemo doma, iako zovu loše vrijeme za vikend pa bi možda ipak.. kao super mi je, ali prvi put u 7 godina da nismo išli nikamo pa mi je malo bezveze, ne mogu se isključiti od svijeta, iako sam realno dosta i isključena od svega 🤣
Ja joj danas u kombinaciju ubacila šljivu pa da vidimo, skinula sam kožicu i skuhala pa valjda ne bude ništa
[/url
Eh da zaboravila sam dodati,vjerujem da vecinu nas smara okolina s nekakvim 'jos nije prosjedilo/propuzalo/dobilo zub/ prostajalo...?!?!' I ljudima nikad ne mozea udovoljiti, barem mene svako malo maltretiraju. Npr kazem da ima 6 mj." A jel se posjeo? Ma kako nije,mi smo svi sa 6 mj sjedili." Sta sad da se ubijem jer ne sjedi🙄
Tako ce biti i sa prohodavanjem i sa govorom i sa slaganjem recenica itd itd. Fuck them.
Deedee i moj izvodi neki stožasti freestyle s guzicom, uopce ne razumijem koji je to razvojni moment😅
Joj ja jedva cekam da zahladi da nemoram ko munjena odmah ujutro u 8 u setnju pa cekat 7 navecer da sw ne razljepimo po podu od vrucine...
Zarica nisam mislila da je vama to previse, nego za moju mi se cini da tako često ne bi jela ni da joj u dzepove trpam. 🤭 Al svaka beba prica za sebe kako Beba je rekla.
Lavice kakve su to vjezbice za posjedanje? I do lad bi kao bebe trebale se posjesti.
M kad zavrsi sa cicanjem odupre se laktom o moj trbuh i sama sjedne, al na podu jos nema sanse. Da sama sjedi nisam ju stavljala, zna se izvaliti onako na meni u kao neki polusjedeci polozaj i to joj pustim. U njihaljci mi se isto dize u sjedeci sama pa sam ju vise ne pistam bez nadzora u tome. Pa neznam dal neke vjezbe ili nesto treba raditi da se i s ravne podloge posjedne... Bo...
DeeDee ja jmam osjecaj ponekad da ce se katapultirat o moj trbuh kad ocne se gurat nogama. Moja mama ju ima strah drzat da joj ne skoci iz ruku. 🤣
E da pitanje za iskusije koji preduvijeti bi bili da beba ide u svoju sobu? Sve vise sumnjam da mi nju nocu budimo posebno mm kad hrce i dolazi spavat kasno. Nakon tog ko da ne zaspe opet tvrdo. A s druge strane strah me da je jos premala da ode sama u sobu da ne bi sto joj se dogodilo. Ispod nas u zgradi su susjedi kojima klinci spavaju u sobi ispod tocno i to je lom dole svaku vecer. Njena soba je na dugom kraju stana pa se sad dvoumim dal probat ju preseliti ili ne. Pa neznam dal bas se mora cekat da beba sama nesto moze ili nevezano za ista. Po cemu se moze znat da je spremna?
Grizli, ima ona vjezbica kad beba lezi na boku, gornja noga se prebaci ispred donje stopalom na pod i lagano podizes bebu dok se sama ne nalakti na pod. Kad to svlada onda bi trebala naucit tezinu prebacit i posjest se kao unazad. Mi isto bas to ne vjezbamo, a mali se ne zeli bas posjest. A nema veze, kad ce bit dovoljno jak ic ce to glatko. 6 mjeseci mi se cini bas rano da se beba sama posjedne tako da ne znam Lavice kaj ljudi briju. Mislim da je prosjek nekih 8, 9 mjeseci. Drugo je kad bi beba mogla sama sjediti, a drugo je kad se ona sama posjedne. Kao sto Lavica kaze, Sigurnije je strpiti se par mjeseci nego riskirati bebinu kicmu. Za sobicu mislim da je vise do tebe odluka. Ima roditelja koji bebe vec nakon mjesec dva premjestaju u svoju sobu. I ja bi ga sigurno vec prebacila da imam jos jednu sobu
Mala.le ovo nije islo tebe :) Svako odlucuje za sebe i nema se tu ko sta petljati ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji