E da apropo Pepco robice znam da dosta vas koristi njihovu robicu pa me zanima jedna stvar jel se i vase bebe znoje u toj robi? Ja sam malo toga kupila vecinu njihovo sto imam smo dobili. Nisam ni znala da je to sve njihovo nego skuzila na dosta stvari da mi se M jako znoji u tome pa pitala sestru i kumu di su to sto su mi poklonile uzele i rekle Pepco. Pise da je pamuk 100 % pa mi nije jasno kako se moze tako znojiti u tome. Carapicama pogotovo. Imam h&m carapice i lidl u njihivim joj noge suhe, a u pepcovim mokre ko da ih stalno spricamo. Ima jos koja takvog iskustva?
Annika, uh, koma. Bas mi je strasno kad odvoje bebu i oba roditelja. Moj necak je sa 3, 4 god morao na operaciju i isto nitko nije mogao biti s njima jedni 2 dana. Al jako su ga drzali ti lijekovi od operacije tako da je prakticki sve prespavao. Drzim fige
.
Mikio, vauu, znaci da je ad pomogao? Kad vam je onda zadnji obrok prije spavanja? Jel to u 1 isto dajete ad? Ja uvela jucer veceru. Budio se za jest dvaput. U 1 i 5. Ciljam isto da bude samo jedno budjenje (za pocetak) tako da cu malo jos podebljat taj vecernji obrok.
.
Simbalija, pa vi ste stvarno pehisti. Jel malecka primila ikakva cjepiva do sad? Cini mi se kao da se nikad jos niste uspjeli cijepit:)
.
Malac danas jako cangrizav. Bas ga zubici muce,gore mu sve nateklo tako da ocekujemo jos 2 zuba. Kad stavljam anaftin bude totalna sreca odjednom, al cini mi se da pomaze samo dok apliciram. Inace, jel ima netko problem da mu bebac grize cicke? Moj me bas zna ugrist i jos ga to nasmijava. Jako sam stroga dok mu govorim 'ne' i uvijek ga maknem sa cice iste sekunde i pricekam par minuta na sto on brizne u plac, al svako tolko ponavlja to i grize. Strepim svaki put kad ga stavim na cicu😖 Al poceo je opcenito bas grist, samo se vrti i trazi dio koze di ce ugrist mm ili mene. Mislim da stvarno ok odreagiramo, al on i dalje po svom. Komaaa
E da mikio, kad moj malac ne zeli pit vode, a znam da mu treba jer se ful oznojio ili slicno, onda mu dam da pije kao iz case (maknem poklopac s one kljunasice). Tako se sav isprolijeva, ali i najvise popije...
Mikio toliko sam smusena da mi je promaklo da N zadnjih noci bolje cori... Pa super, bas mi je drago i drzim 🤞🏼 da je to #novonormalno 😊
Cure trebam pomoc
U srijedu vozimo Megz na Krk, tamo su sogorica i sogor s klincima, u Kornicu... Mi cemo napraviti taj dan izlet, pa da ove dvije suse umoce guzice u more malo. 🤭
Aj sad prijedlozi za mjesto i plazu koja ima sve... Jer mi bi se kupali, popili koju kavu, pojeli nesto pa nju popodne u Kornic odvezli njima. Znaci treba nam plaza sa hladom i bircom/restacem. Kad smo u Kornicu inace s njima idemo najcesce na Drazicu/Drazice (sorkac, nemam pojma kaj je ispravno) al htjeli bi nekaj novo.
url=https://lilypie.com][/url
Grizli moja se ekstremno znoji i dobiva osip u apsolutno svoj robici tako da je 90% vremena samo u peleni.
Mikio ni moja neće vodu nikako, mislim da zato i jede 8373 puta dnevno te mizerne količine
[/url
Losa znam da pepco ima vise seria i kvaliteta skuzila sam to i j sto sam uzela je bio neki bio. Malo mi sumnjivo bilo da bas uvijek potrefi se da se ona znoji sumanuto kad je u onoj so cute ili tako nesto liniji. Zato sam i isla pitat. Morat cu popratiti jos malo. Hehehe znaci vratila si se u c&a.... Ja nagovorila mm da sutra odemo u Pulu u c&a da si ja jos vidim jer ovaj di sam jutros bila sve neki veliki brojevi mi.
Mikio samo ti zelim da dodjes na to 1 dojenje nocu da se napokon zeno odmoris...
Vodu moja mozda i popije nešto, ja joj redovito nudim na kljunasicu ili bocu a kad joj dodje te vode u gelo valjda slozi takvu facu da jw to show... A opet mislim da vecina zavrsi po njoj jer bude sva mokra.
Hej cure..Sreca pa nemam blizu c&a😀
N je veceras prvi put sam u svojoj sobi🙈 Ko prezivi pricat ce🤣
Mikio braaaavo za spavanje!
Ajme moj bi vode popio 100ml da mu dam! Kao i ad i mog mlijeka...na sestru je 100%! Samo ne z a sta bi s onom kljunasicom twistshake,sise taj vrh🤦♀️ Pa mu dajem obicnu TT bocicu.
Vece cure...ova moja lopuza je cijeli dan ekstra cendrava, nadam se da noc nece biti takva. Bile smo u setnji jutros i inace bas voli kolica i zaspe a danas sou...nosila sam je nekih pola sata i gurala kolica, jedva sam se dovukla do stana. 🥵
Stp se tice vode isto bas nece da pije. Uzela sam joj onu Mam prijelaznu bocicu pa joj dam iz nje al vise se igra...valjda nesto i popije.
-
Oci su joj velike i bas tamne. Nadala sam se da ce biti zelene kao moje ali kako vrijeme ide sve mi se manje cini da ce pozeleniti.. izgleda da ce ipak biti tatine 😀
L 💛
Anika drzim fige da sve ok prodje😩 uzasno mi je to za procitati..
Ludim na tu odluku da majke ne moze biti uz dijete. Ne kuzim, di je pamet?! Toliko benefita ide ako je majka s djetetom... Bas sam ljuta, malu pazim kao oko u glavi.. ne daj boze da nesto bude pa da mora u bolnicu sad u ovo doba doslovnog ludila.
Mikio paa jel moguce🥳🥳🥳 drzim fige za dalje!
.
Moja nekad oce piti vode, nekad ne. Bas ovisi o danu, al popije nesto, a to mi je glavno.
.
Rodila se sa tamno plavim okicama, vec se lagano mijenjaju te su zeleno/plavkasto/smeckaste. Ja imam tamno plave, decko zeleno/smedje. Cemo da vidimo😁
.
Sta smo rekli, koje su kasice ok sastavom? Hipp 100% voce, povrce? 🤔Frutek?
Za Lino sam upamtila da je cisti secer😅
.
Jel dajete prokuhanu vodu za pice/ad?
Ja da. 🤷
.
Odoh i ja u C&A, bas sam zadovoljna robicom.✨
Btw, bas mi je zao sto jos nema Thinkpink & Samojed.
Iskreno se nadam da je sve uredu kod vas🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji