ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Kolovoz 2020. 15:12

Ma daj mikio, kakva sebicnost S 8 mjeseci bi uvela malo ada pred spavanje i govoris o sebicnosti😂 Izgleda da joj je bas to potrebno (a i vama), tako da super, samo nastavite tako :)

skoljka
    12. Kolovoz 2020. 16:10

miki0

Zarice bome odmor za dusu i tijelo, osim za cice 😅😅 drago mi je da i kod tebe pali! Samo nek potraje, da nije zavaravanje neprijatelja 🤪🤪
    Lavice nisam ja njoj "ukinula" hranu, ja samo isprobavam da po noci mm da bocicu ad umjesto cice kad trazi. Idemo na svadbu za 10 dana i baka ce ju cuvati taj dan noc pa da ju naucimo da jede na bocicu u zamjenu za cicu. Znaci ona bi i ovako i onako pojela to (sad kolicinu neznam kolko pocica). Nakon svadbe se vracam na cicu po noci. A ovo prije spavanja pocica obje cice i dodam joj jos 100 ml ad, nekad popije sve, nekad pola. Prekjucer joj nismo dali jer je zaspala na cici pa se budila. Sinoc je opet dobila i nije se budila. Ugl.moj zakljucak je da bolje spava ako joj dodam malo ad prije spavanja. 🤷🏼‍♀️
    Nek me osuduje ko hoce, malo sam sebicna ovaj puta.
    Grizli i mene bas to zanima. Meni ak N krene ovak bolje spavati mozda se ja i maknem iz njene sobe jer ovak ju cujem svaki njen pokret i budim se, a u sobi bi cula bas kad place. Jedino mene isto strah ju samu ostavit. Jos nam i crkla kamera prije 2 tjedna 😠

Morala sam se ubacit da komentiram ovo inace bi pukla na g..... 
    Zeno kakva sebicnost? Patis se od kad si rodila sa njenim/svojim ne spavanjem. Kad citam tvoje postove o nespavanju i meni dodje slabo jbt. Sad si nasla rjesenje i olaksala si, o kakvom vracanju na cicu pricas? Nastavi sa Ad bez imalo griznje ako treba i tjekom noci a ne samo pred spavanje.

Nemoj se uvrijediti to ja zbog tebe jer mi zao 😘

Simbalija
    12. Kolovoz 2020. 16:24

beba2019

Moja papa ko i Vita, često pomalo.. Super napreduje, bucka je, ali ne pretjerano.. Ima 9kg.. To nam je super.. pratim njen ritam.. lakše mi je tako nego da joj ja radim razmake i određujem količine papice. Kad ju prestanem dojiti, tada će imati svoj red i jesti kad i seke.. tri konkretna obroka i tri medjuobroka.
    Sad nek papa kad hoće 🥰

Da ovako i moja, često cica, ali kratko. Niti ne brojim koliko puta. Isto ima 9kg i 72cm, danas smo bili na sistematskom. Moja je bucka, ali u zadnje vrijeme je dosta izgledom mršavija, dobila je kilu od zadnjeg pregleda prije 2,5 mjeseca s tim da mislim da je zadnji mjesec dobila ful malo jer je cijeli dan super aktivna, prije je bila baš mali šlaufić.
    I od kad su zubi izašli jede kašice puuuuno bolje, zadnji tjedan je jedva žlicu dvije stavljala u usta. Sad je na 6 zubiju 🥰 iako cicu jede kao i prije, nije nešto smanjila ili ja to nisam skužila.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

annika
    12. Kolovoz 2020. 16:26

aaa napokon je zaspao malo a ja skuhala kavu
    miki molim te, kakva sebičnost. i ja sam probala M dati AD ali kad neće, da je prihvatio dala bih mu kroz noć bez grižnje savjesti
    mi sutra kod anesteziologa pa onda dogovor za termin op. taman se počeo dizati na koljena i kroz koji dan vjerujem da bi propuzao pravilno a sad kad bude op vidjet ćemo kako će to biti. mora se strogo mirovati nekih tjedan dana 
    M sisa 200 puta na dan, i kad je gladan i žedan, i nervozan. a kaka svaki dan tek zadnja dva tjedna, do tad svaki 3. i zbog stolice nisam uvela rižu, mrkvu...i pazim da jedna namirnica u obroku otvara. voćno-žitnu kašicu pojede oko 9 i povrtno-mesnu ili povrtnu sa žitaricama oko 13, 14.

[iimg]

Lorena94
    12. Kolovoz 2020. 16:27

Hej curke.. Opet ste se raspisale, jedno 4 str sam u zaostatku, sad kao padobranac upadam. Danas su bas tete patronaške došle obići i izvagati, ima 8560,dakle u mj dana je dobio 420 g. Ja velim kak nas je pedijatrica sa 6 mj nagrdila jer je samo 900 g dobio. Kaže na to meni starija teta patronaška jel ona luda!? Da T super izgleda, vesel, pričao im je nešto svoje, smijao se, puzao i naravno da je morao pokazat kako se digne uz kutnu 😵 on keoz cijelu dan ako navuče 400 ml AD to je super, al one su rekle da ima djece koja neće ni sisu niti AD, samo bi pravu hranu papala. Za doheabu ništa posebno osim da još pričekamo sa bjelanjkom. Na žumanjak nije imao reakciju,sad smo već cijelo uveli. Također da pošto smo mi sa 3,5 mj počeli sa dohranom, odvajat što mi kuhamo i probat mu i to davat.
    Miran ostatak dana svima želim,! Javim se još kad pročitam zaostatke ☺️

beba2025❤
    12. Kolovoz 2020. 17:00

Mikio, šta te briga, tko šta misli?
    Nije da ju tučeš!!
    Svi znamo da je izuzetno važno dojiti bebu, ali svi znamo i da su naše bebe već velike i trebaju više od dojenja. 
    Netko će dodati AD, netko će više davati kašice.. netko će dojiti do treće godine.. 
    Svatko zna najbolje za svoju bebu. 
    Samo ti nju nahrani i spavajte!!!!! 

DeeDee
    12. Kolovoz 2020. 17:42

skoljka

miki0

Zarice bome odmor za dusu i tijelo, osim za cice 😅😅 drago mi je da i kod tebe pali! Samo nek potraje, da nije zavaravanje neprijatelja 🤪🤪
    Lavice nisam ja njoj "ukinula" hranu, ja samo isprobavam da po noci mm da bocicu ad umjesto cice kad trazi. Idemo na svadbu za 10 dana i baka ce ju cuvati taj dan noc pa da ju naucimo da jede na bocicu u zamjenu za cicu. Znaci ona bi i ovako i onako pojela to (sad kolicinu neznam kolko pocica). Nakon svadbe se vracam na cicu po noci. A ovo prije spavanja pocica obje cice i dodam joj jos 100 ml ad, nekad popije sve, nekad pola. Prekjucer joj nismo dali jer je zaspala na cici pa se budila. Sinoc je opet dobila i nije se budila. Ugl.moj zakljucak je da bolje spava ako joj dodam malo ad prije spavanja. 🤷🏼‍♀️
    Nek me osuduje ko hoce, malo sam sebicna ovaj puta.
    Grizli i mene bas to zanima. Meni ak N krene ovak bolje spavati mozda se ja i maknem iz njene sobe jer ovak ju cujem svaki njen pokret i budim se, a u sobi bi cula bas kad place. Jedino mene isto strah ju samu ostavit. Jos nam i crkla kamera prije 2 tjedna 😠

Morala sam se ubacit da komentiram ovo inace bi pukla na g…..
    Zeno kakva sebicnost? Patis se od kad si rodila sa njenim/svojim ne spavanjem. Kad citam tvoje postove o nespavanju i meni dodje slabo jbt. Sad si nasla rjesenje i olaksala si, o kakvom vracanju na cicu pricas? Nastavi sa Ad bez imalo griznje ako treba i tjekom noci a ne samo pred spavanje.
    .
    Nemoj se uvrijediti to ja zbog tebe jer mi zao 😘

Točno to sam ja pomislila ali rekoh neću se petljati 🙃

[/url

DeeDee
    12. Kolovoz 2020. 17:49

Sad sam se sjetila...jučer sam vidjela u Lidlu da će od ponedjeljka biti hranilice po 700kn, sviđa mi se dizajn i poslije može biti normalna stolica, treba vidjet uživo kakva je kvaliteta..

[/url

Grizli
    12. Kolovoz 2020. 18:10

Mikio ti si jedna sebicnjaca teska! Kako kozes ad dati djetetu, puno bolje ce ti biti ako cica i ako ne spavate nocima... Bit ce da si zabrijala da tipkas na Rodinom forumu. Sretna mama sretno dijete i svi zadovoljni. Sam je jednako vazan za vas dvije kao i to da ona cica prema tome nek ste vi naspavane, kad vam ovako dobro ide.
    Jel dobije jos kojoj beba, posebno curica, crvenilo po spolovilu kao male plikice crvene od vrucine? Primjetila sam od kad je vruce cim se oznoji vani kod presvlacenja dovije ta 2 plika na istom mjestu. Probala mazat sa sudokremom, bepanthen, pavloderma... Nista i dalje bude bez obzira dal je pelena puna ili suha. Doslovno dok ju ne okupam i dok se ne maknemo s vrucine. Imate neku ideju sto bi pomoglo?

annika
    12. Kolovoz 2020. 19:14

LoSa evo moj malac još ne puže pravilno, samo vojnički se vuče  a počeo se dizati sa ispruženim rukicama i šakama i polako oslanjati na koljena. Dr veli da je on super i da me moram ništa vkežbati s njim tako da ja mislim da je tvoj dječak odličan

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.