Polako se gasi naša tema,, sve manje stranica☺️
Jesmo si dosadile?😄😄
Da malo pisemo🤭
Kakve boje oči imaju vaše bebe? Da li su iste kao kad su se rodile?
Kažu da ako će se promijeniti boja očiju da se to uglavnom dogodi do 1.godine.
Ja imam dva primjera da nije tako.
Sve tri cure su imale bistro plave oči, jednoj su se sa 7 god. promijenile u sivo-plave, a drugoj sa 5god.u zeleno plave, znači i dalje su svijetle, nisu smedje, ali je baš velika razlika.
Ovoj sad su još uvijek plave kao kad se rodila.
Suprug ima čokoladno smeđe, a ja sivo plave🤩
Pisite🤭🤭🤭🤭🤭
Moja je imala taaaamne, skoro crne, samo oči su bile od nje 😍
Sad ima neke posebne, miks sive/plave/zelene s crnim obrubom.
Tata joj ima isto tako neki miks ali svijetlije, a ja imam čisto smeđe 🙂
Meni nije dosadio forum ali mi uuuužasno šteka a i nemam baš jako nekih tema, ništa me ne muči trenutno previše 🤭
[/url
Znači za ovaj komentar mi je trebalo 3 pokušaja učitavanja aaaaa
[/url
Annika,opristi ali nisam shvatila zasto je hospitaliziran? Boze sacuvaj pa nama nikad nisu rekli da bude nataste,beba je. Sto se tice ostajanja s djetetom, ako je intenzivna cak i da nema korone cure roditelj nemoze biti unutra 0/24. To je bas,intenzivna, puno djece je unutra...al mozes bizi u posjeti koliko god zelis. Nazalost,tako je meni s N bilo. Za vadjenje krvi, njemu su zadnji put iz glave i to jer im se nije dalo trazit zilu. Petra to je ona nadrndana casna sestra s gastro🙄🙄 I kao mama izadjite van. Ko da nisam vidjela 100 puta gore stvari da mu rade.
.
Tamnosmedje od rodjenja,dok kceri su se mijenjale do godine dana.
Kako mislis ne pisemo? Bas puno pisemo samo je vikendom zatisje...
Mi smo danas išle vaditi krv. I ne, nije na tašte. Mislim, to bi bila nemoguća misija.
Uopće nije plakala, samo joj nije bilo drago kaj joj drže ruku da ne može mlatarat s njom. Čim je bilo gotovo, počeo je nastup. Jaaako voli pjevati.
Pedica ju je pregledala i kaže da je vjerojatno neki virusić. Još nas je poslala na urinokulturu, ali sam krivo zakeljila vrećicu, lab se zatvorio, tak da bum morala sutra opet.
Probudila se jutros 20 do 6. Do 12:45 sam vodila bitku da ju uspavam i naravno zaboravila nazvati za nalaz krvi do 13. Čim zaspi ja sam na autopilotu.
Moja je imala taaamno plave oči. S vremenom su posvijetlile i uz zjenicu su neke žućkasto/oker boje. Takve je moja baka imala. Ja imam zeleno-smeđe, muž smeđe.
Curke, bebi mi je izašla jedinica napokon i odmah joj pala temp.. Mislim da ne može biti tako visoka zbog zuba, ali zbilja čudna viroza ako je viroza. Znači s petka na subotu nosić procurio, sa subote na nedjelju 39.5, u nedjelju 37.5, pa popodne ništa i preko noći sve super. Sinoć je zub izvirio stidljivo, ali vidi se.
Zvali pedicu, idemo u sri, ali naravno odgođeno cijepljenje. Baš mi je muka više. E, kupili smo one homeopatske kuglice za zube, možda je to ubrzalo ili pomoglo situaciji. Je netko koristio?
--
Što se tiče okica, rođena sa jako tamno plavim, sad su neke neodređene, plavo sive zelene. Ja imam jako tamno smeđe, mm baš svijetlo plave. Mala je totalni mix nas dva.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Nije Lavice hospitaliziran nego mu nikako nisu mogli izvaditi krv za pretrage koje im trebaju za operaciju pa su mu na kraju na intenz uspjeli
Ifkaminja ne mora se inače biti natašte ali on nije radio klasičnu pretragu već pred operaciju, šećer, zato su mi to napomenuli
[iimg]
Moj se rodio sa plavim okama a sad su smedje sto nije ni cudo jer smo muz i ja sa smedjima. Btw jucer nam izasle 2 gornje jedinice, sad ima 4 ta prednja zubeka ko svizac mali 🤭
Nije Lavice hospitaliziran nego mu nikako nisu mogli izvaditi krv za pretrage koje im trebaju za operaciju pa su mu na kraju na intenz uspjeli
Ifkaminja ne mora se inače biti natašte ali on nije radio klasičnu pretragu već pred operaciju, šećer, zato su mi to napomenuli
Aha ok skuzila sam. Cek a dokad ste bili na moru? Ja sam sva smusena🤦♀️
Simbalija, homeopatske nemogu ubrzat🤣 al navodno umanjuje bol. Postoje ti razne jednodnevne viroze,kcer ih je imala bar 5 puta. U noci 39 drugi dan ko nova🤷♀️🤷♀️ Bolje da ti je odgodjeno cijepljenje!
Pozdrav drage moje!
Annika drži se i svađaj sa dr ako treba!
Petra neka ste uživali malo na svadbi i 👍 za klince!
Simbalija mom je prije 2 tj izbio zubić i 3 dana prije je imao jakooo mekano 💩, sad evo već dan i pol opet tak, a sad su otečena 4 zubića, tj mogli bi izbiti svaki čas. Temp nije imao, al i šogi kaže da vladaju sad te neke ljetne virozice.
Losa da i ja sam to pomislila 😂 baš ima svašta za trudnice, ja imam par haljinica koje i sada nosim i briga me
Ja sam još uvijek u banani, sve to s bakom, još T zeza po noći već tjedan dana, sad znam kako je mikio!
Moja ima i dalje krupne oci, svi komentiraju kako ima velike plave oči, a menu su zapravo vise neke plavo zelene boje s time da kad je duze unutra skuzi se oko zjenuce smeckasti prsten, malo su ja bi rekla pozelenile od kad se rodila. Tako nesto imamo ja i moja seka s time da ja imam vise na zeleno seka, na plavo al obe taj ibrub smeđi oko zjenice, a mm uma smeđe pa budemo vidili.
Meni isto nekad tesko ucitava mozda da otborimo novi nastavak???
Hvala za objasnjenje za cetkice i Mikio za sliku 👍👍👍
Losa akcija od danas krenula 70% na sve ljetno. Sad one neke tocke sto su bile plave, zute, crne i zelene sve su 70%. Bas frendica me pitala kao sta sam uzela i koliko sam paltila. Znaci 190 kn - tutica zimska, komplet haljina i majica, 4 majice kratkih, 4 bodija bez rukava, 4 bodija kratkih rukava, 2 rompera kratkih. Bila bi jos svega uzela al ona je postala gladna pa smo pozurile kuci.
Lorena i Simba bravo za zuuubice...
Sortiraj odgovore
Najstariji