ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    09. Kolovoz 2020. 10:47

Skoljka drago mi je da je malac dobro. Prestrasila sam se samo citajuci...
    Od bisernih savjeta sad kad smo bili kod muzevih svekrva je pitala dal može maloj dati rep od skampa spremljenih na buzaru da lizucka. Fino je, kvalitetno i friski su... 😆 Mm je poludio ja se prasnula smijati.
    Forsirat dojenje ako ne ide ili beba ne napredujem po meni je zlostavljanje majke i djeteta. 

DeeSB
    09. Kolovoz 2020. 11:13

Mikio hvala...probat cu i tako, ne voli nikako da joj je vruce pa mozda je i do toga. Cak mi bude malo bed jer se ja pred jutro moram bar malo pokriti a nju kad pokrijem odma otresa nogama da makne prekrivac, cak i tetru. Ona otkivena a ja ususkana 🙈 al ja sam inace malo zimogrozna heheh
    -
    Sto se tice roda, forsiranja dojenja i ostalog slazem se s vama. Svaka je beba specificna i treba pratiti njihove potrebe a ne forsirati nesto ako ne ide. 

L 💛

Taani
    09. Kolovoz 2020. 13:59

Cure, prvo da ne zaboravim, app Bebin kalendar dohrane radi kada iskljucite internet 🤦‍♀️
    -
    Kod nas sve po starom 😅, Još smo kod mojih jer je kuca jos uvijek u rasulu 🙈 tako da ja cujem prahistorijske savjete na dnevnoj bazi. Nekad pokusam objasniti, ali vidim da kod te "stare skole" nema pomoci 😆 pa vecinom samo izignoriram.
    Malac super, uveli jabuku, krusku, bananu, sljivu, borovnicu, mrkvu, krumpir, tikvicu, piletinu, teletinu, dajem maslinovo ulje. Probala uvesti rizine pahuljice, ali je taj dan (cca 6 sati poslje) povracao pa sam odgodila ipak. Mislim da nije od toga, neg se prejeo kao prasac, ali svejedno, probat cu ponovno neki drugi put.
    Nekad pojede cijeli obrok a nekad bome ni da proba. Sad mi je glavni problem dobro tempirati obrok 😬. 
    P.S. Twisthake kuhalo ispalo pun pogodak 😍

Grizli
    09. Kolovoz 2020. 18:55

Taani boze koji sistem za app... Al hvala na info! 😉
    Moja je redeovito ppvracala kad je jela rizine pahuljice tako da moze biti od njih. 
    DeeSB ja isto pokrivena dekom, ona samo plahticom koju najcesce nekako makne sa sebe iako ju naguram u rub 😏... Mm bez icega spava. I puno puta sam ju pokrira pa nije spavala nikako pa ju pustim otkrivenu samo joj stopala umotam ili tanke carapice stavim. 

Simbalija
    09. Kolovoz 2020. 19:06

Mikio ti si valjda zadnja osoba na svijetu za reći "jedno ko nijedno" 🙈
    Moja zakurila 39.5 u 2 ujutro, dala čepić i danas je ok. Čak joj je i nosić bolji, temp se nije penjala iznad 37,5 tako da joj više ništa nisam davala. Grintava je dosta, zub je skoro vani, ali ne znam od čega je ta temp. jer od zuba nije tako visoka.
    Ima li netko savjet kako očistiti nos bebi koja apsolutno nikako ne dozvoljava da joj se dira nos? Izludit će me 😩 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Damnarexx 🌺
    09. Kolovoz 2020. 19:39

Helou🙃
    Mi smo se vratili doma nakon 20tak dana izbivanja. Bas nam je bilo lijepo😁 kao dobrodoslicu dobila sam ultra grintav dan. Cini se kao da je zaboravila stan, svoj kinderbet, vrtuljak.. u cudu ga je gledala i zabavljala se😅 
    Trenutno smo u fazi da nece lezat, nego samo polusjedeci ili sjedeci polozaj😩🤷 (beba tnx na odg🧡), ii puno vise paznje trazi, nosila bi se..a mene lijevi zglob na ruci ubijaa upravo radi nosenja😅 taako da, v e s e l o. 
    .
    Sto se tice prahistorijskih savjeta ima ih i kod mene😂 mikio kao sto si rekla, pred 35god zena rodila i odhranila dijete, od tad pa do sad se oho-ho toga promjenilo na bolje sto se tice hranjenja i svega tako da, jadna ti. 😵
    Moja se sveki pretjerano ne mjesa, zna tu i tamo nes reci al nis pretjerano da namece svoje. Ja zadovoljna🙋
    .
    Mi sutra krecemo paapaati, napokon🥳🥳 jedva cekam isprobati TommeeTeepee aukcijsko kuhalo😋
    .
    Ja nikako odluciti kako ju obuci za noc, nocas je bila u romperu i kad je zaspala sam ju pokrila tetrom i to je bilo ok. Maknula sam ju iz ljetne vrece, imam feeling da joj je prevruce, a ja se pokrivam samo plahtom(mm nista, vidiim ima vise takvih😂)
    .
    Losa malac ti je bas dobar komad bebe🙌
    Dee.sb tvoja Lara je preeslatka😍a bome i velika!
    Simbalija zao mi je za temp😐nadam se da ces uspijeti nosic ocistiti.
    Mom uziva na moru, boli ju kikiii riki😁😂(story)
    Cure koje su jos na moru uzivajtee😍

DeeSB
    09. Kolovoz 2020. 20:58

Hvala cure...L salje puse! 😘😘🤗 A pletenicu je baka pravila a ja je pokusala zabavljati, ne da se ni ona...siske joj bas smetaju a ne da da joj se dira kosa. Trajala je toliko dugo za par fotki i bumerang, i onda je pokvarila 🤣🤣 

L 💛

DeeDee
    09. Kolovoz 2020. 21:41

LoSa slažem se sa svime u vezi RODA, meni su se totalno zamjerile a smatrala sam ih hvalevrijednom udrugom, mislim, imaju i sad dobrih inicijativa i trude se oko svega nečeg ali brate mili, daj olabavi s forsiranjem vlastitog stava kao jedinog ispravnog🙄
    Taani kakva glupost za aplikaciju, uopće nisam povezala s tim, a kao čudim se kako mi svako malo na kratko proradi 🤦
    Mi uveli pšenicu, to je prvi "pravi" alergen pa sam baš zadovoljna da je prošlo super, veselo jede griz s voćem.
    .
    Vratili smo se doma da malo poriješavamo stvari po kući i oko kuće i iskoristimo dobro vrijeme za kupanje tako da guštamo😊 odlučili smo da ipak nećemo nikamo dalje nego se srijedu ili četvrtak vraćamo na selo još par dana
    .
    Ostalo pozaboravljala, standardno 😁
    E i vratili smo se na normalno spavanje (jedno do dva brzinska buđenja), i uveli AD dvojku.

[/url

Simbalija
    09. Kolovoz 2020. 22:22

LoSa imam i taj za usisavač nosko ili kako se već zove, imam onaj ručni, i fiziološku i aqua maris za bebe, ali ona podivlja kad joj se priđe s tim, ne možeš joj glavu držati, vrišti, okreće se, ostaje bez daha, uopće mi nije jasno. A samo smo jednom joj povukli s tim noskom nije da ima neki ptsp mučenja izvlačenja slina. Baš je borba za očistiti.
    Da pokucam prošao joj nos, ne hropće više, nema temp. Ujutro ću zvat pedijatra da vidim koji vrag može biti.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    09. Kolovoz 2020. 22:41

Joj simbalija, promaklo mi da je bolesna, i opet pred cijepljenje 😏😏
    Držim fige da što prije prođe i da vam ne odgode cijepljenje opet 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.