Ma na komentare vise ne odgovaram niti dozivljavam...totalno sam otupila i na drugo dijtete na debljinu visinu hranu ma sve...al sve radim kako ja hocu ostalo samo poslusam...nekidan komm cure kao ja da joj dodam cokolino ili keksolino da ona svojoj daje al ja necu i tocka..niti se nisam izjasnila ..krenila joj dat plazmu ja samo rekla ne jede ona jos to i prica zavrsena....danas nemajka nije uspila dat rucak jer nismo bili doma pa mi bilo zao pa dala za veceru kao juhu od piletine...🙄🙄....nadam se da ce sve bit ok..nisam ponila bila niti kasicu inace kad znam da cu preskocit rucak ponesem bar to pa dam.....
Mikio drzim fige da N krene spavat...
Simbalija aaaaa znaci ako na sta puknem su izjave odmah na drugo kad vam tako dobro ide ili jedno ko ni jedno. Moja mama je jedinica i onda ti ona fino to izjavi. Meni kosa se nakostrijesi. Pa sam joj rekla aha ok znaci ti si jedno veliko nista, a da posto joj je jedno ko ni jedno onda joj necemo dolaziti jer joj je isto dosle mi ili ne prema tome. Promjenila je plocu momentalno. Cak sam nedavno na glupu izjavu najbolje sad jos jedno odmah dok su ti stvari jos ciste, dala jos gluplji komentar da cemo pricekat s drugim da M prestane koristiti kolica i krevetic da ne moramo kupovati novo, a taman i jaje ce nam onda biti slobodno. Vidit facu tih ljudi mi je bio top moment. Mislim da su pomislili da smo najsktrije skrtice na svijetu. 🤭
Mikio ne opterecujem se vise uopce ona je takve građe i gotova, mozda i bi da moja pedi nije normalna pa vidi i mene i shvaca da nije se statistika na je u svojih 15 percentila po tezini od pocetka i to je to. Ja imam teoriju ako se ona praktucki uvijek kad je budna smije, spava u principu dobro i veselo se igra, radi sve sto i vrsnjaci cak i nesto ranije pocela dosta toga smatram da onda jede dovoljno i da nikako nije gladna, da joj sto ne pase pokazala bi to vec sigurna sam. .
Nisam vidila objave Roda a mozda i bolje.
Kod nas raspored jedenja kao i kod Hani uz dodatnu jos zitnu kasicu oko 18-19h. Prije je oko 12h znao popit Novalac no sad nece niti kapljice tad popiti.
Bila sam jucer u Pepcu i bile su one tetre po 3 pakirane po 5.20 kn 3 komada. Sad sam sve stare pobacala makar su i nakon puno upotrebe bile upotrebljiveCak te njihove koristim najvise od svih za brisanje kašica, bljuckanja i sl.
Ako sam dobro shvatila svaki vam je obrok zitni uz voce, povrce i meso?
Ne bi bas tako rekla. Ujutro i navecer su mlijecne kasice sa zitnim kaicama… mlijecno-zitne uz dodatak malo voca. Danas je ujutro jeo babylove 3-zitarice uz malo pirea od jabuke a navecer prosene pahuljice uz zlicu tog pirea samo za okus. A za rucak je zapravo slicno kao sto i mi jedemo- povrce, škrob i meso. Škrob je nekad iz žita (palenta, riža, proso, pir i sl.) ili iz mahunarki (grašak, leća) ili iz škrobnog povrca (krumpir, batat, mrkva). Danas sam mu dala cvijetacu, palentu i puretinu.
Ok, sad sam bolje shvatila. Nikad ja na zelenu granu sa ovom dohranom. Poceli smo sa isprobavanjem okusa.
Hej cure...evo i mene 😀. Mi smo danas isli na cijepljenje, sefica ima 8130 g i 68,5 cm. Malo djeluje bucmasto u obrazima, ali nista previse...po meni bas skladno izgleda tak da se ne sekiram ako netko nesto komentira. Kaze dr da fino napreduje i da se vidi da je bas aktivna (iako se jos nije posjela). Nije imala temp..nadam se da ce i noc dobro proci.
-
Kod nas je novo normalno da se svaku noc oko 3 probudi i nece vise da spava u kinderbetu. Znaci cim je uzmem spava, spustim je - dere se...odnesem u dnevni na kutnu spava, vratim u krevetic - dere se. I to tako traje do 5 i onda spava, s tim da kad muz ode na posao prebacim ju u krevet i onda jos do 8, pola 9 spavamo.
-
Raspored hranjenja: prvo bocica; onda zitno vocna kasica oko 11,12; rucak povrce i meso oko 14,15 sati i onda jos 2 bocice (oko 18 i 21).
Ove zitno vocne kasice voli i to pojede 150 do 200 g bilo domace bilo kupovne, ali zato se mucimo s povrcem. To ako 100 g pojede super s tim da kupovne povrtne kasice nema sanse nego kad joj skuham na pari...po mogucnosti tikvicu, to je glavno 🤣
L 💛
Hvala cure...jer fakat su me raspigali.
Ovo jedno ko nijedno je za opalit po glavi momentalno. A komentare kad ce se na drugo ubij me njezno. I jos ako bude istog spola ide automatski "a bude se na trece pa bude musko/zensko"🤦♀️
Vidim niste ni vi oslobodjeni "savjetnika".
Skoljka moj savjet,nemoj si komplicirati. Z pocetak nek isprobava vocne,povrtne ili vocno povrtne sezonske. Kad uvedes pp 3-4 vocki i povrca,uvedi pokoju zitaricu pa miskas i vrtis u krug. Kad se ustabilite s konkretnim obrokom uvedes drugi obrok,uglavnom rucak slican kao i vi. Krumpir,blitva,brokula,piletina,teletina,palenta itd itd brojne mogucnosti. Kad se uvede sir,jogurt i to postane puno lakse s puno vise opcija.
Lavica ma da tek smo poceli sa isprobavanjem okusa, na tikvicu mu se povracalo, jabuka mu ok al je dobio crvenilo po obrazima i oko usta, danas je kruska prosla ok.
Malac mi je veceras pao sa prematalice 1m visoke, bili smo na hitnoj ali nisam htjela na rendgen jer nema nikakvo cudnije ponasanje i vesel je, drzala sam ga skoro 2 sata budnim.
Kako ste vi osim sto ludite od komentara?
Jel znas kad nam se ped vraca sa go ili se vec vratila?
.
Ah komentari 🤦🤦😅
Baš je buckasta / bome nije gladna vidi ju/ opet je gladna (kad zaplače ili se oglasi uopće) / kako lijep dečkić 😅 / pa vi ni ne znate da imate bebu / odmah na drugo / nastavi niz, a stvarno me više ne diraju..tu i tamo se nekom počnem smijati u lice kad je komentar baš jako glup
[/url
DeeDee, a mom govore da je ko curka Znaci ova dva glavna komentara 'kad ce drugo' i 'jedno ko nijedno' smo svi dobili. Mi od svekra. I to jos kad je mali imao oko mjesec - dva, a ja jos neimuna na komentare:) No dobro, proslo je. Sad vise ne reagiram, govorim 'dada'
.
Skoljka, bas mi je zao. Uh, ja bez rendgena nebi mira imala (osim ako nije preporuka doktora). A jel nije bas dobro zbog zracenja ili? Bude to ok, svi padnu kad tad. Bar je to iza tebe😅
Joj Skoljka,istina prvi pad je najgori! Vjerujem da je sve ok jer oni su elasticni,ali znam kakav je stres. Vec sam pitala,meni je s metae visine kreveta kcer prvi put pala na glavu s 8 mjeseci i to u Istanbulu, htjela sam se ubit,gdje cu s njom tamo?? Al sve je ok bilo...
Pedica je 4 tjedna na g.o. a otisla je ja mislim tamo 17.7. Znaci nema je do Gospe.
Losa slazem se u potpunosti sa svime napisanim. Mene smeta malo malo pa omalovazavaju pedijatrice u odgovorima. Ono netko se godinama specijalizirao i nakrvio za to,imaj tolko pristojnosti da postujes njihovo misljenje ali ponudis svoje na izbor a ne da svoje postavljas kao jedino moguce jer dijete ako ce imati komplikacije nece doci tebi koja kuckas iza ekrana nego njoj.
Hvala cure na podrsci, oka nisam sklopila cjelu noc, navila si alarm da svako sat zvoni, ali mi nije ni bio potreban, jutros glava rastura. Malac normalno jeo, spavao, sad na dnevnoj svjetlosti vidim koljeno sa strane malo plavo, na dodir nema reakciju, pa predpostavljam da ga ne boli 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji