Jel to sve imale super noc pa jos spavate ili su klinci zivahni od zore pa ne stignete doc do foruma? 🤔🤔🤔
Ja se necu buniti... Jutros se morala izdojiti nakon sta je ona cicala jer je nakon nje ostalo mlijeka valjda za jos jednu bebu u toj dojci koju je jela. Mogu konstatirati da su mi cice poludile.
Simbalija kako je malena?
E iskusnije od mene jel znate za sto je koja cetkica na slici... Mm kupio jer samo to su u mulleru imali od cektkica za bebe l, a neznam koja cemu sluzi i kad. za zelenu pretpostavljam da je kad ima vise zubica bas kao pravo pranje zubi, al ove dvije 😏
Mi imali dobru noć. Smiješna mi je, po novom se ujutro probudi oko 6,i30, 7, okrene na trbuh, gleda u nas i umire od smijeha. I pokušava me ulovit 🥰
Onda je presvučem pa se još malo mazimo, tj. dečko je na g.o. pa se oni najčešće ustanu, a ja ukradem još pola sata, sat.
Joj danas sam napokon dočekala da nas dvije skupa doručkujemo smoothie iliti voćnu kašicu😁❤️
Za četkice nemam pojma 🤷
[/url
Helou zene! Mi ozenili mog brata u subotu 🤭 pa malo dok smo dosli sebi... Uglavnom u petak se muz vratio s puta oko 4 popodne pa sam ja zbrisala malom kupiti tenisice za svadbu... A na kraju uzela u c&a haljinu Megz za 100 kn i u Orsayu sebi... Za 120 kn 🤪 i super mi je... Tak da smo u zadnji cas promijenile outfit 🤣
Cure su bile super, svi sokirani kak su nam svi klinci dobri... Najbolje mi je kak su se svi iscudjavali kak J sjedi za stolom i jede sam 🤣... Rekoh ili to ili ostaje gladan 🤣🤣🤣
Dosli doma u 2 ujutro, nahranila jos jednom curke u nadi da ce duze corit... Probudile se klasika, oko pola 7/7 ali sam ih malo mazila i zaspale do pola 9 ipak 😎 jos tak da sam se i odmorila. Al zato jucer rjesavala kaos po kuci koji smo ostavili, klinci naravno grintavi iako spavali do 10/11 al jbg... Evo nas danas po starome...
url=https://lilypie.com][/url
Moram vam se malo izjadati
M pregrozno spava vec dugo. Zaspao npr nocas u pola 1 u do 7 se budio 6 puta.
Trebamo dati urin i krv i sve se prolije iz vrecice. Krv treba nataste takomsa mu nisam smjela dati sisati vise
U lab nakon 40 min i milijun bockanja kazu da oni to ne kogu izvaditi i da idemo u bolnicu
Milijun godina navlacenja i setnje po odjelima poslije, dolazimo na hitnu pedijatriju gdje pokušavaju s venom i ništa. Znala sam odmah sto dr smjera kad mu je poceo gledati glavu. Da be duljim, ni iz glave nije uspio pa smo ba kraju završili na intenzivnoj gdje su opet probali iz glave i na kraju uspjeli izvaditi iz stopala
Kao secer na kraju, kaze mi dr na djecjoj kirurgiji da ne zna hocu moci ostati s njim. Meni ne pada na psmet da ga ostavim, tako sam joj i rekla
[iimg]
Mikio sretnih 8 ❤️
Petra čestitke bratu i bravo za klince 😊
.
Annika ovo je grozno samo čitati a kamo li proživljavati 😞
Drži se 💓
[/url
DeeDee hvala 😊
Annika oni su debili... Imam na zalost jako puno iskustva s vadjenjem krvi. Nama se svaki put cude kad dodjem s curama na vadjenje i kad vide da moraju iz vene... Ali... Kad je J sa 9 mjeseci isao na rebro lezati u laboratoriju na rebru obavezno naglasavaju (izadju van iz sobe i pitaju jesu li djeca pila vode) da se voda mora popiti inace nece moci izvaditi krv... I stvarno se pokazalo istinitim. Kad smo mi usli pitali su jel J pio, rekla sam da nije vode nego normalno flasu ujutro popio jer nema sanse da bude budan 2,5 sata bez da pojede, zena je rekla, pa nkrmalno, on je jos mali, ne moze on biti na taste. Tako da, sljedeci put provjeri no ovako mali mislim da smio cicati ujutro najnormalnije. A za ostanak s njim... Moci ces sigurno jer dojis i MORAJU te pustiti da budes s njim. To ne popustaj!!!
url=https://lilypie.com][/url
Mikio 🎉🎉🎉 bravo N za spavanac... Mi smo zube do sad sa nekom krpicom brisali svaku vecer nakon kupanja al sad bas jako grize pa to kupio mm a ja bacila pakiranje i neznam sto je sto 😂.
PetraB bravo ta dobro djecicu nisam ni sumnjala u tvoj odgoj.
Annika omg... Sacuvaj Boze da ne ides s njim. Ja mislim da bi umrla od tuge da ju moram pustit samu.
Suludo kako u nekim bolnicama puste u nekim ne. Provalila bi im na odjel.
Iii heljdine pahuljice su nam trenutno the best choice...
E curke ako koja jos pije prenatale, ja pijem zbog dojenja... Almegea ima akciju u web shop dobi se geatis duda toplomjer od geratherm prilicno je tocna.
I c&a ima 70% od danas na svu ljetnu oznacenu robu a to je skoro sve kratko. Ja slucajno isla a nakupovala bodija za 9 kn more jedno i majica svima svih velicina
Anikka, upravo je kuma s malim u bolnici i rekli su da smije ostati mama koja doji, ostale ne.
Brz oporavak bebici❤️
Oni su u Klaicevoj..
Grizli,gumene/silikonske četkice su da beba gricka i da se privikava na pranje zubica., taj prsten je zaštita da ne može gurnuti previše četkicu u grlo, normalna četkica je da joj ti operes zubiće kad ih dobije.
Sto prije i što češće joj pokazuj, tako kad dodje vrijeme za pranje zubeka da se ne čudi. 🥰
ma nema šanse da ga ostavim. to sam i dr rekla
Petra hvala na info za vodu. sisao je on jutros u pola 7, samo mu nisam davala do pola 11 dok nije završio sa svime, makar realno kako bi beba to ozdržala, glupost
[iimg]
Polako se gasi naša tema,, sve manje stranica☺️
Jesmo si dosadile?😄😄
Da malo pisemo🤭
Kakve boje oči imaju vaše bebe? Da li su iste kao kad su se rodile?
Kažu da ako će se promijeniti boja očiju da se to uglavnom dogodi do 1.godine.
Ja imam dva primjera da nije tako.
Sve tri cure su imale bistro plave oči, jednoj su se sa 7 god. promijenile u sivo-plave, a drugoj sa 5god.u zeleno plave, znači i dalje su svijetle, nisu smedje, ali je baš velika razlika.
Ovoj sad su još uvijek plave kao kad se rodila.
Suprug ima čokoladno smeđe, a ja sivo plave🤩
Pisite🤭🤭🤭🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji