ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    16. Srpanj 2020. 06:56

Bas kolko citam vasa iskustva  pedijatrima mogu rec da je moja zapravo super onda :D mlada je i nije do sad imala nikakvih glupih komentara 😅 inace nisam bas tip koji doktore puno ispituje pa nezz kakva je na tom polju 😆

DeeDee
    16. Srpanj 2020. 08:21

Jutro ☺️
    Neki dan nam bila u babinju rođakinja koja radi u Adventu istarskom, oni među ostalim proizvode i taj flips i kaže da je stvarno (bar ovaj koji oni rade) to doslovno samo kukuruz koji ne postane kokica🍿 nego flips, drugim postupcima jel

[/url

annika
    16. Srpanj 2020. 08:28

Pa LoSa i nije nešto koliko sam čitala sastav, kukuruz ko kukuruz. Najbolje od svega sto kaze zena a znas kako je on to fino jeo, 5, 6 komada
    Imali cak odlicnu noć, 2, 3 budjenja bez prevelike drame. Polako se pakiramo kući i sutra na uzv testisa. Voljela bih odmah i kirurga rijesiti, ako ne bude cekanja mogli bi stići

[iimg]

DeeDee
    16. Srpanj 2020. 08:38

Meni isto stalno reklame za keksiće u 100 oblika, ne kužim 😅

[/url

Angelly
    16. Srpanj 2020. 08:40

Ja sam jucer vidla zenu koja bebi daje kinder pingui... ne moze beba imat vise od god dana ... 

DeeDee
    16. Srpanj 2020. 09:09

Dnevnik, dan 19. 🤣
    Nakrkala se rižinih pahujica na AD-u (140ml sam napravila) s kruškom. Nije pojela sve jer joj se spava za poludit, tj. zaspala je u procesu 🤣🤣 ali pojela je puuuno 💪

[/url

PetraB
    16. Srpanj 2020. 09:11

Jutro... Nazovimo ga tako 😒
    Uopce necu olisivati noc... A ni jutro 🙄
    Angelly to ni meni nikad nije bilo jasno. Ja sa sobom, i dan danas (znaci J ima skoro 3 godine), nosim voce kad idemo negdje. I napravim muffine, palacinke s tikvicama, vafle dan ranije pa ako smo duze ima i nesto "konkretnije".  Evo sad kad smo bili na rebru s curama i Jurajem, ponijela marelice, grozdje i vafle. A ne znam, ja jesam za to da si olaksam ali ipak na neke stvari cu paziti. Mojima je do druge godine, domet slatkisa bila kinder cokoladica (i ti 1 poslije rucka). Sve slatko sto su jeli je bilo u obliku nekih kolaca, palacinki, vafli, keksica koje sam ja radila doma. Nakon druge godine kada su samostalniji kada smo u gostima je puno teze kontrolirati neke stvari pa su tada krenula eksperimentiranja sa bombonima i sl. Da se razumijemo, pojedu moji danas sranja i sranja ali stvarno u minimalnim kolicinama. 🤷🏻‍♀️
    E i sto se Lina tice... Do pred par godina postojao je jedan cokolino na kojem pise 6+...znaci siguran za dati bebi, jel tako? E sad postoji baby cokolino na kojem pise bez dodanog secera. Pa sad ti reci tko je ocdje lud. Godinama na trziste plasiras proizvod koji je navodno prilagodjen dobi djeteta i za nekoliko godina izbacis kao novi/isti proizvod sa napomenom da je bez secera. E pa jbg... Netko je lud ovdje

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    16. Srpanj 2020. 09:29

Annika a sto se flipsa tice i tih grickalica... Kukuruzni flips je ok, ne znam kakav je lino jer ja ga bojkotiram 🤭. Ali ja sam znala uzimati hippove grickalice, flips od prosa i one rizine grickalice s jabukom. I to je cak i Magdalena uz Juraja jela 🤭

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    16. Srpanj 2020. 09:30

Prijavljujem groznu noć, groooznuuuu. Milijun buđenja i cicanja, tješim se da joj ide druga dvojka iako je ne vidim uopće.
    --
    Ja nisam za kekse i druge pizdarije još neko vrijeme, ima toliko hrane za probati i onda bi joj ja trebala dati keksiće jer eto to djeca vole. Naslušala sam se već takvih komentara ohoho, zašto ne pudingić zašto ne kinder zašto ne keksići pa to su stvari za djecu. Ja im samo kažem da moja voli i rakiju pa joj ne dajem jer eto ja odlučujem što smije što ne. Mislim, volim i ja kinder pa se ne tovarim s tim već jedem lubenicu jer znam da je šećerno sranje puno kalorija.
    Ala sam razdužila.
    Bravo za zubić, mislim da je Damnarex? 😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

MaRe
    16. Srpanj 2020. 09:50

Jutrooo...mi imali super noć s obzirom da smo ostali sami...probudila sam se oko 4 i vidim nešto se ljulja krevetić a ono on zijeva i premeće dudu po rukama u tišini..i samo se namjestio i nastavio spavati. Probudila sam ga u 7 pošto smo morali ići u KBC i zaspao je u taksiju na putu kući..samo sam ga prebacila u krevetić i spava :) 
    .
    Zaključak od dermatologice je da sve dobro radim i da tako nasstavim te neka ga dva-tri puta tjedno kupam u par kapi maslinovog ulja umjesto te kupke što mi pedijatrica dala. Bio je predobar, šutio ko riba i igrao se s kutijom od dude :) 
    E da i kaže da ga trebamo voditi na more i po zimi na zimovanje hahahhaha ako sad realiziramo kupnju kuće mislim da će čekati kad će na more ili zimovanje  moooožda nagodinu
    .
    Losa ja u babinje dobila taj frutek s biskvitom...to će mama pojesti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.