ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    15. Srpanj 2020. 09:03

E da, kako je ona sad opet 90% izdajanje i AD išla sam pozbrajat, pojede u 24 sata kao mala svinja. Od 800 do 1100, češće ovo drugo.. ona i dalje jede na zahtjev, tu kašicu joj uvalim oko 9. I to što Mikio kaže, jedan dan ima 7 obroka, jedan dan 12 🤪 toliko nije imala od kad je došla iz rodilišta.

[/url

mrgud_zg
    15. Srpanj 2020. 09:12

Nasa noc bila solidna, 3 hranjenja bez velke drame i spavanje do pol 8. 
    Moj obozava landrat. Mene najvise zivcira korona jer sam prija fkt s njim sve zivo mogla obavit i u ovoj “pauzi” od korone isto, a sad mi ga ss fakat ne vozi po ducanima. A meni ga ujutro nema tko pricuvat pa mi onda ostane samo popodne kad je mm doma
    Mi cemo sutra nazad na more na 10ak dana 🥳🥳
    Cure pitanje za griz, jel radite s mlijekom/ad ili s vodom? Meni se neda izdajat 🙈

Grizli
    15. Srpanj 2020. 09:44

Moja isto voli kad idemo negdje al vecinom bi isli popodne i onda mi problem jer nece zaspat do 22-23 sta mi je stvarno prekasno za nju tako malu. Njoj treba neke nase rutine cca 4h nakon aktivnosti tipa setnje, izlaska negdje, druzenja, gosti ili ako popodne kasno zaspe a u setnji i auto to bude redovito. Iako meni to cise pase za mene jer idem lec kad i ona pa se bolje naspavam ali... Nikad ja sretna 😒
    Hranjenje sad imamo neki red sa +- 1h... Imamo nele "fiksne" termine koje vecinu dana potrefimo i to je hranjenje oko 11, oko 15 i oko 20.30 ostalo ovisi o spavanju, kasicama, zabavi i apetitu mlade dame. Pa ima od 6 dojenja do 8 neke dane. Dan nakon velikih dozivljaja bude jako cesto i puno na meni. Nakon krstenja 11 dojenja, jucer nakon puta 9 dojenja. I bas sam vagala ju kad tako cesto doji pojede cca 60 ml po podoju i to je to. Pretpostavljam da je do hiperstimulacije njenog mozgica.
    Danas sam u potrazi za sljivama iako mislim da ce danas jabuka dobiti svoju 8.sansu!

Simbalija
    15. Srpanj 2020. 09:50

Mrgud griz radim s vodom, sve radim s vodom jer se ne izdajam, a AD ne jede..
    Moja jede na zahtjev, uglavnom je to prije uspavljivanja, oko 10 ujutro onda odspava pola sata ili sat (rijetko). Onda oko podne i pol cica i opet odspava pola ure. Kašicu pojede oko 14 i pol i onda opet cica jer ide na spavanje od 15 do 16 ili nekad čak do 17. Onda cicamo oko 20 za spavanje.
    Znam joj nuditi po dani kad vidim da je nervozna, ili na moru oko 17,18, ali najčešće povuće gut dva i onda zuji okolo.
    Po noći zna cicati 100puta kao sinoć, nekad dva tri puta., nema nekog pravila, ali nikad nije odspavala cijelu noć.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

PetraB
    15. Srpanj 2020. 09:59

mrgud ja sam pirov griz uvijek radila s vodom jer to mora kuhati a koliko znam ni AD ni mm ne moze se kuhat 🤷🏻‍♀️
    Mikio evo me kao fliper kuglica 🙇‍♀️... Karmen je cijeeeluuuu noc vristala, na momente se smijala al cim bi ju vratila natrag "na mjesto" za spavanje je krenula vristat. Zaspala je u pola 4 na meni, potrbuske, ali mene bilo strah tako spavati. Kao prvo da mi se ne ugusi jer je zabila glavu meni pod vrat, a drugi imam mengu i obicno ako sam na ledjima, sve procuri. Tak da sam gornjim dijelom bila ravno na ledjima, a doljnji dio sam zaokrenula, moram li reci da ne osjecam kicmu sada?!?! 😒 Vratila ju u kindac i nakon pola sata se opet probudila i sve ispocetka. Poslije flase u pola 7 jedva opet zaspala i probudila se u pola 9. Ne kuzim kaj joj je bilo. Ali ovakvu noc ne pamtim. Toliko vristanja... Odem ih nahraniti, stavit cu ih u kosare i idem lec...
    E, mikio, jesi probala  pomaknut joj spavanje kasnije? Moji nikada nisu mogli tako rano ic spavati. Najranije im je oko 9 bilo uvijek. Mozda joj je to prerano 🤷🏻‍♀️
    Ja sam za maske definitivno. I zalosno je da se ljudima to mora uvesti pod prijetnjom nekih kazni ili zabrana ulaska u odredjene objekte. Bas zalosno. 
    Grizli ova prica tvoje sestre je zivi horor... Pa to je za poluditi. Pustiti tako da zena sama nosi dijete, uzas. Drago mi je da je sada sve ok.
    Lavice jel sve ok? Utihnula si nesto? 🤔❤️

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    15. Srpanj 2020. 10:39

Jutro cure...cestitam na sjedenju za bebe koje su se posjele...ja svoju tipa stavim na kratko sjedit na sebe  al nije se jos sama posjela....
    Bravo za V i krusku😁😁...
    Nama jucer nesto na licu se zacrvenilo sa lijeve strane bas krug bio i povuklo se...nemamo vise temp..al nost je osta zastopan😕😕i nocas se oko ponoc raskrivila..malo se sve poremetilo od kad je imala temp...izbacila mi je jedan mijecni obrok...neznam kako ga vratit...
    A maskee komaa..ja u pon isla u ducan po pelene a na selu nemozes bez auta nigdi i kazu mi kao ne moze bez maske...srecom u ljekarni bil9 maski😆😆

• mom12
    15. Srpanj 2020. 10:41

Za maske kazu prvo kao ne stite ovo ono da bi na kraju bile obavezne...ja sam ispocetka koristila cak i rukavice...al poslje je doslovno doslo na normalno...bar kod nas....

DeeDee
    15. Srpanj 2020. 11:10

Da, ja isto ne znam šta da mislim o maskama i općenito o stožeru, podosta su mi se zgadili sad oko izbora i užasno me iritira to mijenjanje ploče svaka dva dana, od maski na dalje..da ne pričamo o njihovom nepridržavanju svega što nabroje. Po meni su i ove sad mjere, tj. preporuke totalno kontradiktorne jedna drugoj 🤷
    Najjača mi je ona da klubovi rade do 2, šta, korona do 2 spava pa izađe u đir, WTF?
    Ili da u trgovinama treba, s u kafićima i restoranima (ako sam dobro shvatila) ne treba..
    Ja dok nije bilo obavezno nisam nosila masku ali se drzim razmaka, mislim i inače me iritira kad mi netko diše za vrat, a sad bez pardona zamolim da se udalji, bilo gdje. I od kad je sve to počelo izbjegavam veća okupljanja i neke bliske kontakte.. npr. dok nije bilo obavezno nošenje sam bila kod ginekologa i stavila sam, više zbog trudnica i ne znam, da nije netko rizičan, ipak je čekaona mala, pa sam jedina od bih imala masku 🤷

[/url

beba2025❤
    15. Srpanj 2020. 11:27

Užas Grizli, eto, takve stvari su mi strašne.
    Nije meni problem stavit masku, ionako ju inače imam, sad sam zaboravila. 
    Nije mi se dalo u detalje, ali eto Grizli, DeeDee, Mikio i ostale cure su sve napisale.
    😂😂😂😂😂Bože, baš, korona spava do 2h!užas. 

Grizli
    15. Srpanj 2020. 11:36

Mikio moja jede mozda cesce ali kolicinski ja mislim manje bar sto sam izracunat uspjela.
    PetraB uuuuffff koja noc. Mogu mislit za leđa.
    Cek jel ima jos cura koje nisu dobile jos mengu? Ja sve cekam i citajuci vase horore s mengama hvata me jeza. Bolila me prije za krepat sta ce tek sad biti onda.
    Apropo mjera slazem se da rade cirkus... Ali maske su sada ne da ne zdravi ne zaraze nego da bolesni ne raznose svugdje bolest obzirom da ima puuno ljudi koji imaju koronu a nemaju niti pol simptoma i misle da su zdravi. Za klubove mislim da je glupost. U trgovinama sam da svi jer nikad neznas tko je iza tebe to nesto dirao ili upravo kihnuo, puhnuo nesto u dio zraka di si ti upravo, a trgovine ne mogu sad nakon svakog od nas spricat stvari sa onim sredstiva. U kaficima i restoranima je drugo jer mi kad napustimo stol oni moraju pospricat za dezinfekciju proator di smo boravili i zato i je razmak između stolova jer na toliku udaljenost smo kao sigurni. A i ne bi mogli konzumirati nista u tim objektima da imamo maske. Mislim da svako pravilo ima svoje zasto, al cesto sami sebi skaču u usta.
    Nego jel koja od vas bila na Murteru? Gledam nam za go i sviđa mi se pa neznam dal se isplati ici i dal je ok za bebu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.