Išla sam pročitati do kraja jesenske.
Neke stvari mi nisu čak niti za komentirati.
Žao mi je cura koje su ok, ne znam zašto se ne pridruže ovdje, njihove bebice su mrvicu starije. Zapravo je i moja beba jesenska☺️
Sad sam čitala jesenske.. majko mila. Naša teta Jasna je zakon, tamo su samo neke ženske u PMS-u. Grozno i za čitati.
Ne daj Bože takvog PMS-a😂Sad kad se njima javi naša Jasna i dovede ih u red😂😂😂😂
Wow bravo za bebace Beba i mikio 🥳🥳 moj s nogama u polozaju vrtnog patuljka samo spava 😂
I cure cestitam na krstenju, promaklo mi deesb i tani 😁
Ja isto razmisljam ne uvidit po 3 dana neke zitarice recimo.. voce skoro nije ni probao a povrca imam tolko domaceg da mi zao ne davat mu. Morat cu pod hitno uvest rucak 😂 A ljena sam smrzavat za zimu 🤦♀️ Fkt nemam kad.
Beba nama danas super dan bez temp. Kako je kod vas?
Mi danas bili na kavi s drustvom, on bio tako dobar, igrao se u kolicima, bas sam uzivala 🥰
Taani totalno te kuzim za to cicanje. Ja kad se sjetim da Je on S 2 mj imao strajk dojenja i ovo sad ko da nije isto dijete 🙈
Vidim da nas bas puno muku muci sa zubima. Nadam se da ce nam i to uskoro proc 🤞
Mrgud_zg, nije više rasla temp. nadam se da i neće. Malo je razdražljiva i onako tužna, a inače se konstantno smije pa nam je svima čudna.
Daj Bože da budu ok🥰
U bircu? Jeste morali imati maske? ? Ja zbrisala u Konzum, kad sam uspavala bebu, kaže treba, ne možeš ući bez maske😂rekoh, majke ti, džabe se vozila😂promaknula mi ta mjera.😏😏
Lavice, jesu tvoji ok skroz?
Znaci, Viva La Banana 🍌 😂
Odlicno haha, bas me zanima kako ce kod nas proci🙂 jesmo li mi jedine koje nisu krenule sa dohranom?🤔 nema nam thinkpink, samojed, Anna(il sam propustila, sorry) mi smo tu oko dana sve rodile.
.
Curke koje su krstile djecu, cestitam!
Joj nasmijale ste me u prethodnim postovima Grizli, Mikio i Petra😂😂 (nadam se da ce ti ona reklamacija ok proci i ja sam svoja kolica tamo na sajmu uzela)
Bravo za bebice koje su se posjele👏👏
.
Mi smo se u ned navecer vratili iz Rijeke-Istre, bas je bila doobrica. Ma blazeno dijete🥰
Skuzila sam sa ful voli biti vani/u kolicima/ u muvingu sa ljudima. Ok je ona i preko dana u stanu, al obavezno makar jedna setnja.
Aah, na mamu je, ja bi samo svrljala okolo🤪
.
U sub ujutro krecemo na more, nadam se da cu ponovno bit aktivnija.🌿
Hani ni ja nisam pretjerano zadovoljna svojom🙁 a mislim da se dosta tesko prebacit kod drugih iz 'samo' ovog razloga. To sam nacula, mozda sam u krivu🤷
Jutro cure, sve procitala ali nisam mogla tipkati koma. Izgleda ds je nase cijelonocno spavanje zavrsilo.
On se po noci budi tj place sto nijw prije jede svaka 2 sata onds odluci da je vrijeme za igru smije se skici okrece na trbuh hvata sve ispred sebe. Preko dana mi nis nije spavao mozda svezajedno 1 sat to je njemu malo inace odspava barem 3.
Evo budni od 6 puzi svuda.
Cestitke bebama na krstenju.
Ja nekad i 2 kasice kuham za dorucak tesko ga pogoditi jer uvijek jede u neko drugo vrijeme.
Da beba od ponedjeljka su obavezne maske… nisam jos bila u trgovini no vele da ih nose ljudi. Meni je to sad cak ok jer ocito kod nas nema da ljudi sami razmisle pa da dobrovoljno stave maske. Bas su u zadnje vrijeme se poceli nazad jedni na druge naguravati i nista ne paziti. Inace poznanik je pozitivan na koronu, radi od doma i jedino kud je isao je u trgovinu i jednom doktoru na pregled nevazano uz koronu. Svi ukucani su mu negativni. Tako da eto… moze covjek tu koronu svugdje pokupiti. No u Austriji dobijes masku na ulazu u trgovinu ako je nemas, a ne da te vrate i ne puste. Tu samo kad ides u zdravstvenu ustanovu dobis.
Nije da se nesto bojim te korone no ako se mogu zastititi maskom ili sprijeciti da nekom ja prenesem virus, stavit cu je.
I super, neka su obavezne. Ja nosim od 3.mj.i izgledala sam ko klaun, jer nitko drugi nije nosio kod nas. Baš ta treba mi se smijala i rekla kao da šta će mi, bla bla, neki dan na izborima samo što se nisu polizali od blizine, sad kao ne mogu uzet mlijeko bez maske.
Moji nikad nisu dobili maske na ulazu, morali su imati svoje, a sad baš ljudi tamo više i ne nose, jer nisu obavezne. Vjerojatno ovisi u kojem si Bezirku.
Jesi često u A? Mogle bi i tamo popiti kavicu😊☕
Beba bravo za sjedenje... Meni je tako super citat o tim momentima koje mi tek trebamo doziviti.
Losa neznam gdje si dobila maskicu al kod nas ti nitko ne da ni u bolnici ni hitna nitko... Recimo moja seka kad su dosli na hitan pijem s malim nisu ih htjeli pustit unutra (onda jos bilo bez veliko broja zarazenih) nego je dr izasao van pogledao i sestra donjela uputnicu za Rijeku da idu. Dosli u Ri, muz njen nosi malog na rukama ona drzi ruku poviseno zavijenu krv kapala posvuda je rekla al nisu ih pustili jer smije samo 1 osoba i s maskama. Pa je ona skinula maramu s glave, zavezala oko usta i sama nosila sina na hitnu. Mali ima 40 kg, ona 60 kg, al dali mu nesto da uspori krvarenje pa je bio osamucen sav jadnik. Da bi na tom hitnom u Ri rekli da su ih poslali u krivu bolnicu i da moraju na Kantridu jer ce mu tu kirurg samo skinut taj dio prsta koji je visio.
Od tog u svim autima i torbama imamo maske.
Sad u Slavoniji kad smo bili ja uđem u plodine sa maskom a ljudi me gledali ko da sam luda. Drago mi je da svi praktički moraju sad maske imati
Dobro jutro 😊
Kruška prošla bolje od banane 🥳🥳
Kao ptičica stoji s otvorenim ustima i čeka 🥰
Bobice i kod nas je očito prošlo svršeno vrijeme cijela noć 😟 noćas sam imala vremena pa sam gledala po bilježnici, zadnji dan u kontinuitetu je imala s 4 mjeseca kad je prespavala od 21 do 8. Onda je počela svaku treću noć recimo spavat u šutu, i sad unazad mjesec dana prespava la jednu jedinu 😟
Mislim, glupo mi se žalit jer znam da bi. npr Mikio odmah sad potpisala da joj zauvijek ovako spava (budenje oko 1 , oko 3, ponekad oko 6, i dizanje u 8), ali ja sam nakon razmažena 4 mjeseca punog sna, sad svako jutro kao da me netko prebio 🥴
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji