Moj je isto u toj fazi nocnog nespavanja i sinoc je bilo malo bolje pa sam i ja napunila baterije. Ali mome to traje duze od 2 tjedna..
Ni mi nemamo banane🤣
J tek sada voli vise vremena provoditi na podu i tek sada ostane sam dole bez kenkanja. Puze sad naprijed, al najvise rukama hhh. I ja ga zavalim u kreveticu u jastuk u neki polusjedeci polozaj, a on se naginje naprijed dohvatiti ogradicu.
Jesenske, ne znam kako se zene imaju vremena svadjati na nekom forumu jbt...i jos gore nekoga prijavljivati nadredjenima, bolesno...
Reservd super sto si nam se javila, drzi se!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Aaaaa, sve mi izbrisalo😤
Petra, ajde bar da kuca bude kako treba😂😂
Grizli, i kod nas slabo dobivanje. Oko 140g u 23 dana, al meni kazu da sto bih htjela vise.
I kod nas faza sisanja u noci svako sat, sat ipo. Valjda je prolazna faza.
Mikio, drugi obrok sam uvela nakon 10ak dana.
Bravo za bebice sto bjeze uokolo. Moj jos nije uvjezbao povratak sa trbuha na leda.
Pocela sam pisati prije 2 dana pa su me gosti omeli... Čije bebe uzimaju kapi željeza? Kad ste pocele i zasto?
Moj pedijatar ne zeli dati s obzirom da neke vrijednosti nisu ispod ref vr, nego broj vise od donje granice. Ne sljivi preporuku kardiologa, kaze da je taj zaboravio da nije pedijatar.
Da ne spominjem da sam isla dvaput naknadno po dodatne uputnice za zg, i opet mi nije sve dao. Nervira me. A vi svojima saljete i fotke ako ste zabrinute zbog osipa ili necega. Razmisljam da ga promijenim, ali neugodno mi je.
Lavice ma necaku je prijatelj zatvorio saku s nekim ljestvama od glisera i odsjekao prakticki skroz jedan prst do prvog zgloba i jagodicu na malom prstu pa su mu taj prst uspjeli spojiti i spasiti tako da sad ima samo u krug oziljak.
Hani meni ne bi bilo neugodno ni malo. Moje dijete moja briga ako se ne nađem s nekim doktorom odem drugom i doviđenja. Mrzim kad su u pitanju doktori imati sumnju u njihove postupke posebno kad je beba u pitanju. Svakalo bi trazila misljenje nekog specijaliste pedijatra kardiologa ima poliklinika Helena a i neke druge u zg pa nek misljenje da onaj koji je kompetentat u obe grane medicine ovako svaki vuce na svoju i misli da je u pravu.
Koliko je narastao u duzinu u to vrijeme ili nije bas rastao? Znaci slabo dobiva i tvoj. 🤔
Aa Grizli bas mi je zao,mis mali!
Hani,mi uzimamo od 4.mjeseca starosti na preporuku gastrica, 102 mu je bilo zeljezo, jucer mu je bilo 113 i kazu do 1.godine uzinati,pogotovo kod djece koja su po rodjenju imala neke komplikacije. Ferro sanol 2×15kapi.
Petra bar ste saznali na vrijeme i mozete drzati pod kontrolom. Kak ces, gennetika je cudo. Ja sam od svojih pobrala sve lose 😂 mama ima hipotireozu ali ima vidi super vid, tata ima debeli minus dioptriju, baka ima rosaceu, svi ostali super kozu i naravno da ja imam svo troje 😂
Moja pedijatrica nije nikad vadila krv, rekla je da u 9.mjesecu imamo sistematski pa ce valjda onda.
Sad je malac zaspao na trbuhu, jel sad vec smiju tak spavati?
Grizli super da je to sve tak dobro prihvatio. Simpa mi je kaj je smislio kak se kupati u moru 😂
Tocno to Losa... Znamo kaj nas ceka al pubertet 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️... Pa za popizdit... Red tak sam i ja od svojih pobrala sve katastrofa 🤷🏻♀️
Mikio jesi uspjela kaj odmorit? Ja mislim da bi ja kao ona kuglica u fliperu funkcionirala dan nakon takve noci...odbijala bi se od zida do zida.
Hani a jbg trudimo se da kucu napravimo kak treba kad smo njih vec lose zmuckali 🤣 a pedijatra mijenjaj ako nisi zadovoljna. Nema tu kaj, tocno kako Grizli kaze, pa ne mozes se stalno pitati jel mu dobra dijagnoza i slicno. Nema ti sto biti neugodno. 😉💪🏼
url=https://lilypie.com][/url
Joj Petra jako mi je zao :( Sjecas se da su i mog N na to testirali dok je bio na neonatologiji… ali kolko kuzimntvoje cure dobro napreduju? Jer mi smo kod dr. Vukovica,i bas mi je rekao da on naizgled moze reci kome jetra steka od beba a kome be,nema veze s npr.zutilom.
.
Bez obzira sto nema s jetrom problema vidim da je respiratorno u banani s imunitetom.
.
Spiking of bananas 🤣imamo i mi taj romper,68 mu je najtaman sad!
.
Ja nisam skuzila za Grizli sto je bilo s necakom??
.
Bebica ne bi se slozila s tobom, ova Jasna je mlatila praznu slamu,a na jesenskima je zenska iskoristila sta je zna imenom i detaljima iz privatnog zivota i rekla da bi je mogla nekoj sluzbi prijaviti. Sve pet al nikad neznas koja ludjakinja je s druge strane.
Opaaa,, onda nisam pročitala bitno.. Prvih nekoliko str. su mi bedasta natezanja, do tih stvari nisam došla, jer kažem, nisu mi bile zanimljive, pa sam odustala.
A, vidim i bolje da nisam čitala sve, ako je to baš tako nisko otišlo.
Sto se JasNE tiče, nasalila sam se🤭
Petra, žao mi je,, nadam se da će biti ok i da će se naviknuti živjeti s time❤️sretno❤️❤️❤️
nikako vas ulovit...
Petra zao mi je da i cure to imaju, al bar ko sto kazes znate s cim se nosite.. a kucu, tesko da cete im ostavit, znas da danas nema vise pod istim krovom, svak bjezi na svoju stranu. mi isto imamo kucu i sprdamo se da dok klince odskolujemo (kao imat cemo ih vise jednom), onda prodajemo pa cemo raspodijelit pare
lavice super da ste napokon gotovi s rebrom
beba nisam skuzila da ste i vi jucer bili.. pa mogle smo se srest vi ste isle kasnije?
netko je pitao a zaboravila sam tko, ali nije nam sad sa 6 mj vadila krv.
i mi imamo rompere na banane, 74. i taman su mu. moj nosi pol pol 68 i 74, bas kako kaj. dobili smo neki romper pepco 74 i doslovno ga 2 put obuko i nemrem mu zakopcat vise jer ima debele noge (inace ima 67 cm)
nego, moj sinoc dobio temp 37,5. nisam mu spustala, samo mu dala jest i stavila ga spavat. provjeravala stoput nocas, al brzo je pala i nije vise rasla. ne mora bit da je od cijepljenja, mozda su i zubi koji nikako vise probit, luda sam vise kolko ga muci i umor i put i ko zna.. (btw kog muce zubi preporucam Dentinox, 10 puta bolji od anaftina)
a spavanje zadnje 4 noci
svaka 2 sata hranjenje, nista drugo ne prolszi. jutros se probudio u 5 i divljao do 6:30.
a i prek dana me stalno trazi jest. sad vec kuzi i poteze me za majicu. jucer je poceo cicat preko majice jer se nisam dosta brzo skinula. ne znam dal je to neki skok il kaj, ugl on je u akciji 10000 na sat.
sjest se ne pokusava uopce, al stalo se dize na koljena i onda nema snage puzat 4-noski pa kmeci. casmatino sluzi samo da se igracke tamo odmore. a njemu je puno bolje puzat po parketu
a hrana.. pojeo je danas sigurno 120-150 g guste kase od pira i tikvice. i za sat i pol prije neg je zaspao me trazio cicu. ukupno izmedu dojenja proslo 3,5 sata. ja fkt ne znam kak cu ga to uspjet izbacit...
napisala roman a vjerojatno sam pola zaboravila
Sortiraj odgovore
Najstariji